Ekildim sanırım

Okunma bilgisi kapali beyfendinin en basindan beri neden diye sormustum isler cok yoğun arada görmemezlikten gelebilmek icin kapattim demisti daha yeni tanistigimiz icinde usteleyememistim aç diye yakisik almazdı.
ıslerının ne manada yogun oldugu bellı oldu

Kesin kaza yapmis, hastanede yatiyordur ve ya kansere filan yakalanmis sizden uzaklasmaya calismistir)))
Engelleyin gitsin.

Ben bunun daha beter bir versiyonunu yapmıştım geldim geliyorum trafik var yoldayım diyip engeli basmıştım telide komple kapatmıştım ve o sırada başka bir şehirde şezlongda güneşleniyordum :)

Peki neden,böyle bir şey yaptınız, merak ettim :)
Ben bunun daha beter bir versiyonunu yapmıştım geldim geliyorum trafik var yoldayım diyip engeli basmıştım telide komple kapatmıştım ve o sırada başka bir şehirde şezlongda güneşleniyordum :)
N

Aman saçma sapan bir tip işte. Takılmayın. Kendi bilir. Valla erkekler bu devirde kendilerini kaf dağında görüyor. Anlamış değilim. Boşverin engelleyin gitsin.

en iyisi olmuş adam sevmeye değer biri değilmiş en başından göstermiş bunu

Anladım, ben de buradaki gibi bir olay zannettim. Haketmiş yani
Benim erkek düşmanı olduğumu burda herkes bilir :) bugüne kadar hiç bir erkek için kendimi üzmedim üzenleri de anlayamıyorum her zaman yazıyorum buraya erkeklere kötü davranın ne kadar kötü davranırsanız o kadar aşık olurlar hayatı kendimiz için yaşamalıyız bencil olmayı öğrenmeli kadınlar çünkü erkekler bencil ve dengesiz ayna tutunca feleklerini şaşırıyorlar :)

oyyy öyle mi olmuş minnoş kıyamam sana.

Erkek çocuğu ne ???? Gelmek istememiş işte karşıdaki kişi.Belki başkasıyla buluşmuştur.Ama siz tekrar buluşmak isteyeceksiniz gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…