Ekim anneleri varmı. ..

ladyisfirst

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
5
5
38
Arkadaslar Merhaba
ben 7+2 hamileyim.. aynı dönem anne olacagimiz birileri varsa dertlesmek güzel olurdu... belki de açılmış bir grup vardır haberdar ederseniz sevinirim.
dualarimla

Merhaba bende yeni katıldım aslında uzun süredir takip ediyorum KK nü.
Ben yeni öğrendim hamileliğimi kanda pozitif çıktı, 2 hafta sonra usg kontrolü önerdiler kese görünürse işte o zaman tamam diyeceğim :) inşallah herşey yolunda gider

Günaydın bayanlar bende hamileyim SAT 14 ocak beta HCG 176 çıktı ama daha gözükmedi salı bidaha gidip baktiracagim kana..9 yasında bir oğlum var allah nasip ederse 2. Olacak.yanlız kasiklarimda ağrı var sizlerinde var mi?

Merhaba bende yeni katıldım aslında uzun süredir takip ediyorum KK nü.
Ben yeni öğrendim hamileliğimi kanda pozitif çıktı, 2 hafta sonra usg kontrolü önerdiler kese görünürse işte o zaman tamam diyeceğim :) inşallah herşey yolunda gider
Tatlm bende senin gibiyim 5+2 hamileyim ama keseyi gormeden tamam diyemiyorm insallah saglicakla keseyide kalp ayislarinida duyariz :KK66:

Ekim 2015 Anneleri topici var kızlar

He
Arkadaslar Merhaba
ben 7+2 hamileyim.. aynı dönem anne olacagimiz birileri varsa dertlesmek güzel olurdu... belki de açılmış bir grup vardır haberdar ederseniz sevinirim.
dualarimla
Hemen hemen aynı sayıliriz:) saglicakla kucagmiza alalim inşaAllah

Bende daha yeni 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim dün doktora gittik 26 şubatta keseyi görebileceğimizi söyledi doktorumuz Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar isteyen tüm herkese Rabbim nasip etsin

Hayırlı olsun inşl sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 12 şubat da öğrendim dr baktı ultrasonda görmedi 15 gün sonra geldedi kanda 699 çıktı sizin tahlil sonucunuz varmı merak ediyorum inş görürüz keseyi

Hayırlı olsun inşl sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 12 şubat da öğrendim dr baktı ultrasonda görmedi 15 gün sonra geldedi kanda 699 çıktı sizin tahlil sonucunuz varmı merak ediyorum inş görürüz keseyi
benim betam 31 çıktı ertesi gün doktora gitti 14 şubatta 13 dü 15 şubatta 31 oldu doktorumuzda hatta çok erken farketmişsin dedi 10 gün sonra gel anca kesesini görebiliriz dedi inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder

Benimde sat 5ocak tahmini doğum tarihim 11 Ekim inşallah. Ama şu an bebeğin eşinde kanama olduğu için düşük tehlikem var sadece uzanıyorum başka birşey yapamıyorum, hem korkuyorum hem de Allahın izniyle bebeğimin beni bırakmayacağına eminim:) Allah herkese sağlık nasip etsin.

Merhaba :KK66:Bende hamile olduğumu bu gün öğrendim değerim düşükmüş sabah doktora görüncem. 2 haftalıkmış.. İnşallah hayırlısı olur .

slm bende 2 gün önce öğrendim..kan değerim biraz fazla çıktı sizce neden olabilir ?doktor şimdi gitme haftaya kadın doğuma git dedi ama kan değeri neden yüksektir ki?

Merhabalar bende hamileyim carsamba gunu ogrendim kan degerim.69.03.tup bebek tedavisi gordum ilk denememdi pko var 5.embiriyosu idi rabbim dileyen herkese bu duygu yasatsin.simdi yarin tekrar kan.testim var degerin 2ye katlayip katlamadigina bakilcak

Yüksek çıkması çok güzel kafana takma . Benim 255 di 2 gün önce bugün 744 çıktı yüksek olması her zaman iyidir Allah korusun düşük olmaz.
Çok sevindim tüp bebeğin tutmasına inşallah Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Kizlarr bende varim 6+5 benimkide sat 3 ocak.adetimin uzerinden 5 gun gecince ogrendik beta hcg 823 cikti. Ertesi gun keseyide gorduk cok sukur bir hafta sonra da kalp atislarini duyucaz Allah'in izniyle :nazar::anneadayı:

Bende 4+1 ben adetimi beklemeden yaptırdım kan testini çünkü aşılama yaptırmıştık ve aşılamanın 15. günü kan testi yaptırmamız gerektiğini söylemişti dr.. Herşey yolunda giderse 29 ekim de bebişim dünya ya gözlerini açacak...

X