Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aynı gün aşılama olmuşuz herhangi bi belirti vs yok günü bekliyorum bakalım30 Eylül de 2.aşılamamı oldum 2 gün dinlendim sizler ne durumdasınız
Benimde 2 gün kasık ağırısı ve batma vardı şuna birseyim yok bende bekliyorumMerhaba aynı gün aşılama olmuşuz herhangi bi belirti vs yok günü bekliyorum bakalım
Selam canım ne durumdasın ?Benimde 2 gün kasık ağırısı ve batma vardı şuna birseyim yok bende bekliyorum
Selam canım ne durumdasın ?Benimde 2 gün kasık ağırısı ve batma vardı şuna birseyim yok bende bekliyorum
Aynı bende bir değişiklik bir belirti yok sen bi de hangi hastanede oldunSelam canım ne durumdasın ?
Ümraniye devlette oldum canım dokununca biraz göğüslerim acıyor başka bi şey yok canım bi de büyük tuvalete zor çıkıyorum ayıptır söylemesiAynı bende bir değişiklik bir belirti yok sen bi de hangi hastanede oldun
Bende hiç belirti yokÜmraniye devlette oldum canım dokununca biraz göğüslerim acıyor başka bi şey yok canım bi de büyük tuvalete zor çıkıyorum ayıptır söylemesi
Avalado 1 aşılamamda aldım pek sevemedim tadını kuruyemiş tüketiyorum süt ve bol boş su ilişki sadece 2 defa oldu bugün 6.günüm 1.ve 2.gün kasık ağrısı yaşadım şuna sadece lavabo ihticanım oluyor çok sıkışıyorumMerhaba ben de 5 ekimde aşılama yaptırdım. Benim ilk çocuğum 3.aşilama ile olmuştu. Şimdi ikinci çocuk icin aşılama sürecine girdik. Umarım güzel haberler alırız. Benim de kasık ağrılarım ve hafif kanamam var. Ayrıca kabız gibi alt karnım ağrıyor. Göğüs hassasiyetim var. Tuvalete de zor çıkıyorum. İlk günler çok önemli. Avakado ceviz vs.tuketmenizi tavsiye ederim. Benim tuttuğu ay avakado yemiştim ve gonal f ile yumurta büyütmüştüm.
Avakadoyu bende sade yiyemiyorum ama muzun veya elmanın yanında bekletince çok yumusuyor ve onu küçük küçük doğrayıp yoğurtla karıştırıyorum o zaman çok lezzetli oluyor tavsiye ederim. Bende başka türlü hiç sevemedim.Avalado 1 aşılamamda aldım pek sevemedim tadını kuruyemiş tüketiyorum süt ve bol boş su ilişki sadece 2 defa oldu bugün 6.günüm 1.ve 2.gün kasık ağrısı yaşadım şuna sadece lavabo ihticanım oluyor çok sıkışıyorum
Eczaneye sor istersen yanlış kullanma bana birşey vermediMerhaba aramizda asilama sonrasi duphaston kullanan var mi? Doktorum nasil kullanacagimi soyledi fakat o anki heyecanla aklimdan ucup gitti. Doktora 13. Gun gidecegim gidene kadar duphastonu sabah aksam kullanmali miyim?
Merhaba sabah akşam kullanmalısınız doktorum o şekilde söylediMerhaba aramizda asilama sonrasi duphaston kullanan var mi? Doktorum nasil kullanacagimi soyledi fakat o anki heyecanla aklimdan ucup gitti. Doktora 13. Gun gidecegim gidene kadar duphastonu sabah aksam kullanmali miyim?
Ne durumdasın canım30 Eylül de 2.aşılamamı oldum 2 gün dinlendim sizler ne durumdasınız
Hiçbir farklılık yok bedenimde beklme sürecindeyimNe durumdasın canım
Anladım canımHiçbir farklılık yok bedenimde beklme sürecindeyim
Sonucunuz nedirAnladım canım
Merhaba aşılama neticeniz noldu acaba?30 Eylül de 2.aşılamamı oldum 2 gün dinlendim sizler ne durumdasınız