Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Biraz acı oldu ama nerde yaptırcağınız çok önemli 5 dk sürüyo zaten bayılmaya gerek yok ama acı eşiğiniz düşükse zor olur sonuçta sağlık için yaptırmanız gerekiyorsa
Aci eşigim düşük ya vajinismus geçmişim var benim onu kendim evde uğraşırken yendim kasılmalarimdan kurtuldum ama nasıl bı acı bilmiyorum ki Herkesin aci eşigi farklı inşallah rahîm filmine bile gerek kalmadan kendiliğinden olur canım sen de durumunu bildir inşaallah bebeğin sağlıklıdır inşallah güzel sonuçlar alırsin doktorundan bize de dua et olur mu nasip olsun en tez vakitte

5 gün boyunca letu kullandım sabah akşam olacak şekilde 5mg. Allah a dua ediyorum bizim gibi olan herkese şifa versin bazen isyan edesim geliyor çok üzülüyorum, Rabbim kalbimize su serpsin inşallah

Dualarım hep sizinle olur sizde dua edin

5 gün boyunca letu kullandım sabah akşam olacak şekilde 5mg. Allah a dua ediyorum bizim gibi olan herkese şifa versin bazen isyan edesim geliyor çok üzülüyorum, Rabbim kalbimize su serpsin inşallah
Aminnn canım aminnn çok zor bı imtihan gerçekten. Sessiz cigliklarimizi göz yaslarimiza rabbim şahit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…