• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı çatlatma iğnesi vurulanlar birlikte takip edelim mi?

Biraz acı oldu ama nerde yaptırcağınız çok önemli 5 dk sürüyo zaten bayılmaya gerek yok ama acı eşiğiniz düşükse zor olur sonuçta sağlık için yaptırmanız gerekiyorsa
Aci eşigim düşük ya vajinismus geçmişim var benim onu kendim evde uğraşırken yendim kasılmalarimdan kurtuldum ama nasıl bı acı bilmiyorum ki Herkesin aci eşigi farklı inşallah rahîm filmine bile gerek kalmadan kendiliğinden olur canım sen de durumunu bildir inşaallah bebeğin sağlıklıdır inşallah güzel sonuçlar alırsin doktorundan bize de dua et olur mu nasip olsun en tez vakitte 🙂🌸

Günde iki defa mi kullandın canım bende ondan çok korktum klomen kullanirken çoğul gebelik olursa bide diye benim hâlbuki 3 yumurtam gelişti sadece ama malesef gebelik de olmadı adet oldum. Olsun canım vardır herşey de bi hayır doktorun dediği doğru Allah korusun çoğul gebelik riski de çok olduğu için bu yumurta büyütücü ilaçlar da. Doktorun seni doğru yönlendiriyo şuan da canım bildiğim kadarıyla benim de. Düşük dozda ilerlersen bu sefer daha az yumurtan oluşur daha sağlıklı olur senin için de inşallah. Gene ilaçların etkisi olmuş bazen hiç etki de etmeyebiliyo.. ben bile üç yumurtan var gelişmiş dediğin de o kadar sevinmiştim ki sanki hamile kalmisim gibi. Ama olmadı maalesef ya çok da Umut baglamadim ama üzüldüm elimizde değil zor bi sürec gerçekten rabbim kimseyi evlatla yokluğuyla imtihan etmesin. Düşük doz alacaksan o zaman günde bi defa kullanacaksin demi
5 gün boyunca letu kullandım sabah akşam olacak şekilde 5mg. Allah a dua ediyorum bizim gibi olan herkese şifa versin bazen isyan edesim geliyor çok üzülüyorum, Rabbim kalbimize su serpsin inşallah :(

Aci eşigim düşük ya vajinismus geçmişim var benim onu kendim evde uğraşırken yendim kasılmalarimdan kurtuldum ama nasıl bı acı bilmiyorum ki Herkesin aci eşigi farklı inşallah rahîm filmine bile gerek kalmadan kendiliğinden olur canım sen de durumunu bildir inşaallah bebeğin sağlıklıdır inşallah güzel sonuçlar alırsin doktorundan bize de dua et olur mu nasip olsun en tez vakitte 🙂🌸
Dualarım hep sizinle olur sizde dua edin🥰

5 gün boyunca letu kullandım sabah akşam olacak şekilde 5mg. Allah a dua ediyorum bizim gibi olan herkese şifa versin bazen isyan edesim geliyor çok üzülüyorum, Rabbim kalbimize su serpsin inşallah :(
Aminnn canım aminnn çok zor bı imtihan gerçekten. Sessiz cigliklarimizi göz yaslarimiza rabbim şahit 🥺

Back
X