Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr sancım vardı batma gibi şimdi de reglle alakası olmayan kan geldi akıntının içinde hatta M mucizeOldu sen mi demiştin kıl gibi diye aynen o şekilde. Bata 2 gün var nedir ki bu ya

İnşallah yerleşmedir ama yerleşmeye herkes kahverengi leke demiş benim gördüğüm sarı şeffaf akıntının içinde kahverengi kıl gibi kandı. Galiba bat erken gelcek
İçimden bir ses yerleşme diyor canım ama bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda tutunur sana bebişin

İçimden bir ses yerleşme diyor canım ama bilemedim hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda tutunur sana bebişin
Canım inşallah içinden geçtiği gibidirdün ağır temizlik yaptım misafir gelme ihtimali var bugün diye o temizlik reglimi erken söktürmüş olabilir diye de düşünüyorum ama inşallah yerleşmedir Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Hmm dediğin gibi de olabilir canım ama inşallah yerlesmedir amin inşallah kuzum benim

Brnde bundan onceki 2 ay incir cok yemistim ve sasmadan 11. Gun yumurtlama.gormustum bu ay tuketmedim ne gelen var ne giden prolaktini yukseltmez degl mi her gun 1 tane ?

Bikaç ay adet tarihlerinde sapma olabilir diye duymuştum canım düşük sonrası. Belki yumurtlama günü de değişmiştir dedim. Çünkü adet öncesi ve sonrası çok isteksiz olurdum normalde
Valla benimde şaştı adet düzenim ilk regl 26 günde geldi 2 regl 27 günde geldi 3. Regl 30 günde geldi bende şaştım kaldım iyice. Hangi gün yumurtluycam bilmediğim için ovulasyon testi aldım bu ay

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Allahım dolsun taşsın
Aşko ben sizin basiretinizi bağlamam inşallah girdiğim grup kuruyor yahu
iptal iptal iptal diyoruz ve sende bizim grupta hamiş olarak çıkmanı seçiyorum
Ya aslında çok gitmek istiyorum ama yarın sabah kaset test yapıp gitsem daha mantıklı. Şu an böyle düşünüyorum ama değişebilir
canım sende mi hamişsin hayırlı olsun ben neden test görmedim Ya kız beni etiketleyin ayyy da bileyim hem de tabloya işaretlerim sağlıkla ilerlesin canım
Kızlarr sancım vardı batma gibi şimdi de reglle alakası olmayan kan geldi akıntının içinde hatta M mucizeOldu sen mi demiştin kıl gibi diye aynen o şekilde. Bata 2 gün var nedir ki bu ya
inşallah bebişin seninledir

Hadi inşallah aşkom. Bi kaç belirti var ama ben artık belirtilere de güvenemiyorum ya çok yanılttı beni. Bu gün bat günüm normalde henüz gelen giden yok

Bugün döngümün 23.günü canım. Bu artışın sabit kalması gerekir tek sorun ordaa ama yine de umut vadediyor. dünden beri tatlı tatlı karnım agrıyor ve sabah biraz bagırsak bozuklugum var
Benim yumurtlama geçtikten sonra başladım ölçmeye. Dediğim gibi 19 ve 20. Günler 36.7 çıktı bugün 21. Gün 36.8 çıktı acayip eğlenceli geliyor her gün ateşim kaç çıkacak onu merak ediyorum hahahahha ondan önce ne zaman test yapsam şu kadar gün kaldı çıkar mı çıkmaz mı stres oluyordum şimdi aklıma gelmiyor test olayı

Hadi inşallah aşkom. Bi kaç belirti var ama ben artık belirtilere de güvenemiyorum ya çok yanılttı beni. Bu gün bat günüm normalde henüz gelen giden yok
Takılma çık dışarı bugün yada bi arkadaşına git buraya girme hatta ki bekleme yarın test yaparsın istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…