- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.741
Bende bu ay test almayacağım bakalım nasıl olacaksaBenim yumurtlama geçtikten sonra başladım ölçmeye. Dediğim gibi 19 ve 20. Günler 36.7 çıktı bugün 21. Gün 36.8 çıktı acayip eğlenceli geliyor her gün ateşim kaç çıkacak onu merak ediyorum hahahahha ondan önce ne zaman test yapsam şu kadar gün kaldı çıkar mı çıkmaz mı stres oluyordum şimdi aklıma gelmiyor test olayı
D dunya162 ekliyorum tekrar ama erken gebelik testi ya bir soru işareti varHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
iptal iptal iptal diyoruz ve sende bizim grupta hamiş olarak çıkmanı seçiyorum
canım sende mi hamişsinhayırlı olsun ben neden test görmedim Ya kız beni etiketleyin ayyy da bileyim hem de tabloya işaretlerim sağlıkla ilerlesin canım
inşallah bebişin seninledir
Bende bu ay test almayacağım bakalım nasıl olacaksaunuturum da kız ben ateş ölçmeyi
Amin inşallah canım takip edebilmek için ped taktım peçetede gördüm çünkü sadece. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz içininşallah bebişin seninledir
Alma alma onun yerine bir tane ateş ölçer al sabahları uyanır uyanmaz ölçüyorum aynı saatte:)))) çok heyecanlıBende bu ay test almayacağım bakalım nasıl olacaksaunuturum da kız ben ateş ölçmeyi
Bide öyle yapayım bariAlma alma onun yerine bir tane ateş ölçer al sabahları uyanır uyanmaz ölçüyorum aynı saatte:)))) çok heyecanlı
Günaydınnnnn kızlar toplanın bişi dicemateşim 37 oldu bu sabah fnd_50 M mucizeOldu @Ginnys Bearhug @pheebs LeucotheaThemis ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım
Günaydınnnnn kızlar toplanın bişi dicemateşim 37 oldu bu sabah fnd_50 M mucizeOldu @Ginnys Bearhug @pheebs LeucotheaThemis ve diğer güzeller güzeli arkadaşlarım
Beni de ekler misiniz kızlar
Benimde 29 günde bir olur ve 16. günde çatlamayı görürüm. Bakalım normalde 14ü regl günüm ama gecikirsem heyecanlanmayacağımBence değişiyor 14 gün şart değil çünkü doktora göre 13 Eylül de yumurtladım ben ve bugğn adet oldum tam 20. Günümde
Kendi yaptığım test işe de 16 Eylül de yine sayarsam 17. Günde adet oldum ilk defa bi ağustos bide bu ay 30 gün sonra adet oldum
Hep 28 günde bir olurum ona görede yine 15-16. Güne denk gelirWanda Maximoff
Bizde 2020 haziranda istemeye başladık 1 yıl dolunca peş peşe doktora gittik
bende görünürde sıkıntı çıkmadı eşimde sperm hız ve morfoloj sorunu var
1 yılda takviyeler vs derken öyle geçti gelen giden yok
1 2 aya kadar tekrar gidicez doktora ama ben aşırı stresliyim anksiyete teşhisi kondu tüp bebek ihtimali beni çok üzdü stresten 11 kilo verdim geçtiğimiz kış
şimdi daha iyiyim.
Aslında dediklerin doğru bende senin gibi düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Eşinde hemen görünsün canım bazen erkekte çıkabiliyo sorun bizde 32 yaşındayız daha 1 arpa boyu yol alamadık
Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin çok bekletmesin Amin
Aynen canım bugün veririm beta büyük ihtimal
Canım o zaman hemen alıp deniyorum benimde en fazla 19. gününki gibi kırmızı çıkıyor bakaım bu aralar yumurtlama günlerim inşallah faydası olurCanim sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın 2 saat sıvı alımı yapma öncesi.
Bende burada paylaşılanlar gibi koyu çizgi goremiyordum. Hiç koyulasmiyor değil ama çok net kırmızı çizgi olmuyordu.
Geçen ay her gün 1 tane kuru incir yedim. Ve ilk defa çok net kırmızı çizgi gördüm. Tavsiye ederim sana da. Yumurta gelirtirmede faydası oluyormuş.
M mucizeOldu benide ekleyebilir misin 14 Ekim İnşAllah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsinBeni de ekler misiniz kızlar
Yap yap :) ama yataktan kalkmadan uyanır uyanmaz erken saatte yapman gerekiyormuş ben sabah 07:15 te yapıyorumBide öyle yapayım bari
Çıkıyorum şimdi evden ama akıntının içinde yine minik kahverengi bi nokta vardı geliyor gelmekte olan gibi sankiTakılma çık dışarı bugün yada bi arkadaşına git buraya girme hatta ki beklemeyarın test yaparsın istersen
Ya var mı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?