Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay test almayacağım bakalım nasıl olacaksa unuturum da kız ben ateş ölçmeyi

D dunya162 ekliyorum tekrar ama erken gebelik testi ya bir soru işareti var

Ay kızlar şu an Müge izliyorum da Allahım geçen haftada bu haftada çok üzüldüm kurban olduğum Allahım o kadar bebek hasretiyle yanan anne babalar var onlara ver bize ver nolur böylelerine verme Yarabbim

Beni de ekler misiniz kızlar

Benimde 29 günde bir olur ve 16. günde çatlamayı görürüm. Bakalım normalde 14ü regl günüm ama gecikirsem heyecanlanmayacağım teşekkürler bilgiler için

Yaa canım benim
Tahmin edebiliyorum ne kadar üzüldüğünü, keşke takmasak bu kadar ama elimizde olmuyor biliyorum.
Yine de vakti zamanı gelince Allah da isterse öyle mucizeler oluyor ki iki taraflı sorun olup bebeğinizin olması imkânsız denilen insanlar doğal yoldan bir bakıyorsun bebek sahibi oluyor ki biri de benim yengem. Türkiye'deki belki en ünlü profesorlere gitmiştir senelerce herkes boşuna umitlenme senin bebeğin tüp bebekle bile olmaz çok zor dedi, amcamda da kendisinde de sorun vardı. Asla pes etmedi hep moralini yüksek tuttu Allah isterse neler olmaz ki dedi hep, kürler falan denerken kendi kendine hamile kaldı. İlk bebeğini doğurdu aradan dört sene geçti o arada da nasılsa olmuyor diye korunmuyorlarmış bu sefer ikinci bebeği kür falan bile yapmadan tamamen kendiliğinden geldi şimdi iki çocuk annesi ikisi de büyüdü çok tatlı başarılı gençler oldular Benim için mucizenin adı odur yani. Bir de neredeyse elli yaşına gelirken hamile kalabilen teyzem kadın menapoza girecekken hamile kaldı yani Allah ol desin yeter...
Bu konu aklıma geldikçe onları düşünürüm, olması gerekiyorsa olur zaten olacak sen rahat ol derim kendime. Her şeyin hayırlısı nasibi olan yürümese bile kısmeti ona koşuyor gönlümüzü ferah tutalım hiç üzmeyelim o pıtırcık kalplerimizi

Canım o zaman hemen alıp deniyorum benimde en fazla 19. gününki gibi kırmızı çıkıyor bakaım bu aralar yumurtlama günlerim inşallah faydası olur

Adetime 12 gün var 4 5 gün önce çatlama oldu merak ettim kahverengi leke geliyor 2 gündür test yaptım bende bi bakın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…