Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum geçen ay 36.8 leri görünce heyecan yapmıştım ama iki gün sonra 36.6 sonra 36.2 ve adet görmüştüm. Bu derecelere pek çıkmam. daha çnce de yazmıştım ilk oğlum 36.9 da ikinci 37.1 de öğrenmiştim. Bak bu da geçen ayın ateş grafigi
Kizzzzz ateşli hatun seni yoksa bu ay gol mü oldu?
Geçen ay da görmüş muydun kuzum bu dereceleri?

Eklentiler

• 2.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 31
Geçen ay muhtemelen kimyasal gibi bisey yasadım ben. Çünkü adetim de bir haftaya yakın gecikmişti.

Kızlar merhaba bugün ilk testi yaptım bilinçli kişiler bakabilir mi pik yakın gibi sanırım adetin 10. Günü bugün.

Brnde bundan onceki 2 ay incir cok yemistim ve sasmadan 11. Gun yumurtlama.gormustum bu ay tuketmedim ne gelen var ne giden prolaktini yukseltmez degl mi her gun 1 tane ?
Bu kaynatılarak yapılan kur yukseltiyormus.
Ama 1 tanecikten birşey olmaz umarım

Kızlarr sancım vardı batma gibi şimdi de reglle alakası olmayan kan geldi akıntının içinde hatta M mucizeOldu sen mi demiştin kıl gibi diye aynen o şekilde. Bata 2 gün var nedir ki bu ya
Evet aynısı dün bende oldu ve M mucizeOldu de yaşamış. İnşallah yerleşme kanamasıdir ben bekliyorum genelde uzanıyorum ne olur ne olmaz diye

uzanma şansım da yok fazla yormamaya çalışacağım artık kendimi. hayırlısı olsun hakkımızda canım
Evet canım dün bunu görünce çok şaşırdım hemen buraya yazdım da pek yaşayan yok sanırım. Benimki dediğim gibi beyazımsı şeffaf akıntının içinde incecik kıl gibi ip gibi 2cm kadar kırmızı bir kandı. İlk defa böyle bir şey gördüm yani normalde regl olcam desek hiç böyle başlamaz reglin. O yüzden biraz yerleşme kanaması olabilir diye şüphelendim

Yerleşme kanaması genetik oluyomuş genelde anneme sordum onda da olmuş zamanında o yüzden umudum arttı ay hadi hayırlısı ya

İnsallah canim eger oyleyse gecen 2 ay ondan duzenliydi diyorum simdi
Benim de her adetin ilk ve son günleri baş ağrılı geçer.
Her adet dönemi 4-5 ağrı kesici içmek benim rutinimdi. Doktor dönemdeki hormonal dalgalanmalar dan olduğunu söylemişti.
İlk defa bu ay ağrı kesicisiz regl geçirdim.

Bu ayda günde bir incir tüketmeye devam ediyorum, bu ayda ağrısız regl donemini atlatirsam (ki inşallah hamile kalırım görmem gerekmez) incire bağlayacağım.

Hadiii o zaman bundan sonrası çok önemli inşallah düşmesin
Bu Ateş ölçme işi test yapmaktan daha kolay sanırım ama bil bakalım bizde ne yok? Kaç yıllık evliyiz evde ateş ölçer yok pek de ateşli insanlar değilsek demek

Peki incir tuketmeye basladigindan beri yumurtlaman sasmadan devam etti mi ben 2 ay 11. Gunu gorunce bu ay cok heveslenmistim ama olmadi ya incir yemedim bu ay ona mi baglamam lazim acaba

Koca pandemiyi ateş ölçersiz geçirebilmiş olmanız da mükemmel bence biz başımız ağrısa psikopat gibi ateş ölçüyoruz. Sen de al artık bi ateş ölçer bari bahane olsun

Eski mesajlarını da göremiyorum başka belirtin var mı test falan yaptın mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…