- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.761
Kizzzzz ateşli hatun seniyoksa bu ay gol mü oldu?
Geçen ay da görmüş muydun kuzum bu dereceleri?
Adetime 12 gün var 4 5 gün önce çatlama oldu merak ettim kahverengi leke geliyor 2 gündür test yaptım bende bi bakın kızlarEki Görüntüle 3139878 Eki Görüntüle 3139879
Bu kaynatılarak yapılan kur yukseltiyormus.Brnde bundan onceki 2 ay incir cok yemistim ve sasmadan 11. Gun yumurtlama.gormustum bu ay tuketmedim ne gelen var ne gidenprolaktini yukseltmez degl mi her gun 1 tane ?
Evet aynısı dün bende oldu ve M mucizeOldu de yaşamış. İnşallah yerleşme kanamasıdir ben bekliyorum genelde uzanıyorum ne olur ne olmaz diyeKızlarr sancım vardı batma gibi şimdi de reglle alakası olmayan kan geldi akıntının içinde hatta M mucizeOldu sen mi demiştin kıl gibi diye aynen o şekilde. Bata 2 gün var nedir ki bu ya
İnsallah canim eger oyleyse gecen 2 ay ondan duzenliydi diyorum simdiBu kaynatılarak yapılan kur yukseltiyormus.
Ama 1 tanecikten birşey olmaz umarım
uzanma şansım da yok fazla yormamaya çalışacağım artık kendimi. hayırlısı olsun hakkımızda canımEvet aynısı dün bende oldu ve M mucizeOldu de yaşamış. İnşallah yerleşme kanamasıdir ben bekliyorum genelde uzanıyorum ne olur ne olmaz diye
ayyy hadi güzel haberlerle inşallahh! haber ver hemennDayanamayıp kan verdim 40 dk sonra çıkacakmış
İnşallah tamam canımayyy hadi güzel haberlerle inşallahh! haber ver hemenn
Evet canım dün bunu görünce çok şaşırdım hemen buraya yazdım da pek yaşayan yok sanırım. Benimki dediğim gibi beyazımsı şeffaf akıntının içinde incecik kıl gibi ip gibi 2cm kadar kırmızı bir kandı. İlk defa böyle bir şey gördüm yani normalde regl olcam desek hiç böyle başlamaz reglin. O yüzden biraz yerleşme kanaması olabilir diye şüphelendimuzanma şansım da yok fazla yormamaya çalışacağım artık kendimi. hayırlısı olsun hakkımızda canım
Yerleşme kanaması genetik oluyomuş genelde anneme sordum onda da olmuş zamanında o yüzden umudum arttıEvet canım dün bunu görünce çok şaşırdım hemen buraya yazdım da pek yaşayan yok sanırım. Benimki dediğim gibi beyazımsı şeffaf akıntının içinde incecik kıl gibi ip gibi 2cm kadar kırmızı bir kandı. İlk defa böyle bir şey gördüm yani normalde regl olcam desek hiç böyle başlamaz reglin. O yüzden biraz yerleşme kanaması olabilir diye şüphelendim
Benim de her adetin ilk ve son günleri baş ağrılı geçer.İnsallah canim eger oyleyse gecen 2 ay ondan duzenliydi diyorum simdi
Hadiii o zaman bundan sonrası çok önemli inşallah düşmesinKuzum geçen ay 36.8 leri görünce heyecan yapmıştım ama iki gün sonra 36.6 sonra 36.2 ve adet görmüştüm. Bu derecelere pek çıkmam. daha çnce de yazmıştım ilk oğlum 36.9 da ikinci 37.1 de öğrenmiştim. Bak bu da geçen ayın ateş grafigi
Peki incir tuketmeye basladigindan beri yumurtlaman sasmadan devam etti miBenim de her adetin ilk ve son günleri baş ağrılı geçer.
Her adet dönemi 4-5 ağrı kesici içmek benim rutinimdi. Doktor dönemdeki hormonal dalgalanmalar dan olduğunu söylemişti.
İlk defa bu ay ağrı kesicisiz regl geçirdim.
Bu ayda günde bir incir tüketmeye devam ediyorum, bu ayda ağrısız regl donemini atlatirsam (ki inşallah hamile kalırım görmem gerekmez) incire bağlayacağım.
Koca pandemiyi ateş ölçersiz geçirebilmiş olmanız da mükemmel benceHadiii o zaman bundan sonrası çok önemli inşallah düşmesin
Bu Ateş ölçme işi test yapmaktan daha kolay sanırım ama bil bakalım bizde ne yok?Kaç yıllık evliyiz evde ateş ölçer yok pek de ateşli insanlar değilsek demek
Eski mesajlarını da göremiyorum başka belirtin var mı test falan yaptın mı??Evet canım dün bunu görünce çok şaşırdım hemen buraya yazdım da pek yaşayan yok sanırım. Benimki dediğim gibi beyazımsı şeffaf akıntının içinde incecik kıl gibi ip gibi 2cm kadar kırmızı bir kandı. İlk defa böyle bir şey gördüm yani normalde regl olcam desek hiç böyle başlamaz reglin. O yüzden biraz yerleşme kanaması olabilir diye şüphelendim
Hadi ya ay ben de bugün sorayım anneme öyleyseYerleşme kanaması genetik oluyomuş genelde anneme sordum onda da olmuş zamanında o yüzden umudum arttıay hadi hayırlısı ya
Yaaa ben heyecanlandım buradaDayanamayıp kan verdim 40 dk sonra çıkacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?