Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gündür kahverengi leke oluyor bide çok ağrım var yumurtlama ağrısı dedim ama yumurta oldu çatladı hala geçmedi arabayla yolculuk yaparken bile batıyor orası nefessiz kalıyorum pazar günü arabayla uzun yolculuk yaptım sonra kahverengi leke başladı korktum bende

Eski mesajlarını da göremiyorum başka belirtin var mı test falan yaptın mı??
Mesajlarım kapalı mı Aslında bu ikinci deneyisimiz. Geçen ay ilk denememizdi maalesef regl oldum ama belirti yaşamıştım.bu ayda bır kaç belirtti yaşadım ben. İki gün şiddetli bel ağrısı yaşadım. Sonra ayaklarımı ısıtamadim bir kaç gündür sanki regl olacakmisim gibi hafif ağrı var bilemiyorum belki gerçekten regl olacagimdir ama nedense bir umudum var bat 7 Ekim daha 3 gün var 8 Ekim'de kan vereceğim . Senin akıntı nasıldı,bat ne zaman ve başka belirtilerin var mı canim

Evet canım hesap gizli diyorAyy nerdeyse aynıyız bizim de ikinci deneme geçen ay doğum sancım bile vardı sorsan 6 Ekim bat gün aşırı gittik hep. Şiddetli bel ağrısı bende hep var fıtık sağolsun Ayaklarım 2 gündür çok üşüyor dün gece eşim üstü açık uyurken ben havlu çorapla uyudum. Hafif sulu sarı renk akıntım vardı, bugün bir kerelik içinde aynı senin anlattığın gibi kan gördüm… dün test yaptım dayanamadım kaset testte filtre yapınca gölgemsi bi şey gördük ama bizden başkası görmez herhalde 7 sinde kan veririm ben de eğer dayanamayıp bi daha test yapmazsam

Kizlar foto atsam bakar misiniz kahverengi akinti mı sarı mı diye suan gelmis tekrar korkmaya basladim

Ay resmen aynıyız ya fıtık yok bende ama ne yalan söyleyeyim fıtık oldum sandım o iki gün çok canım yandı yakı bandı yapıştırdık hemen geçti. Ben erkenden test yaptım doğal olarak negatif gördüm ama negatif çıksa bile bat gecene kadar hala pozitif çıkma ihtimali var biliyorsun. Biz batı bekleyelim sen 6sinda test yaparsın ben de 7sinde yaparım sen 7sinde kan verirsin ben de 8inde bir de çok yormamaya çalışalım kendimizi ihtimal var sonuçta ya gebeysek bebemiz tutunmaya çalışıyorsa oyyy olabildiğince yavaş hareket ediyorum .

Allah canını almaya kız 10 TL lik bir şey yok dediğine değmez git test al desem koşa koşa gidersin ama

Ben de dün gece uyandıgımda şortla uyumuştum bacaklarım üşümüş hatta düşündüm sabah ateşim düşük çıkacak diye ama şaşırdım Belki de ateşten üşüdüm bilemedim ki

Canım sanırım o tarz fotolara izin verilmiyor.
Kizlar foto atsam bakar misiniz kahverengi akinti mı sarı mı diye suan gelmis tekrar korkmaya basladim

Tamam canim

Kızlar regl başlangıcına kaç gün kala test yapmıştınız hangi marka erken gebelik testi öneriyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…