- 20 Ağustos 2022
- 4.788
- 3.892
- 63
- Konu Sahibi mucizeOldu
-
- #2.781
2 gündür kahverengi leke oluyor bide çok ağrım var yumurtlama ağrısı dedim ama yumurta oldu çatladı hala geçmedi arabayla yolculuk yaparken bile batıyor orası nefessiz kalıyorum pazar günü arabayla uzun yolculuk yaptım sonra kahverengi leke başladı korktum bendeMerve3553 bence erken oldugu için belli olmamış benimde seninle aynı tarihte bende 10 ekim gibi yapmayı düşünüyorum testi ya İnşAllah ikimizde hamileyizdir hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olur
Mesajlarım kapalı mıEski mesajlarını da göremiyorum başka belirtin var mı test falan yaptın mı??
Evet canım hesap gizli diyorMesajlarım kapalı mıAslında bu ikinci deneyisimiz. Geçen ay ilk denememizdi maalesef regl oldum ama belirti yaşamıştım.bu ayda bır kaç belirtti yaşadım ben. İki gün şiddetli bel ağrısı yaşadım. Sonra ayaklarımı ısıtamadim bir kaç gündür sanki regl olacakmisim gibi hafif ağrı var bilemiyorum belki gerçekten regl olacagimdir ama nedense bir umudum var bat 7 Ekim daha 3 gün var 8 Ekim'de kan vereceğim . Senin akıntı nasıldı,bat ne zaman ve başka belirtilerin var mı canim
Daha pik olmamış canım t çizgisi daha koyu olması lazım yada aynı eşitlikte 2 güne pik olur heraldeKızlar merhaba bugün ilk testi yaptım bilinçli kişiler bakabilir mi pik yakın gibi sanırım adetin 10. Günü bugün. Eki Görüntüle 3139881
Ay resmen aynıyız yaEvet canım hesap gizli diyorAyy nerdeyse aynıyız bizim de ikinci deneme geçen ay doğum sancım bile vardı sorsan 6 Ekim bat gün aşırı gittik hep. Şiddetli bel ağrısı bende hep var fıtık sağolsun Ayaklarım 2 gündür çok üşüyor dün gece eşim üstü açık uyurken ben havlu çorapla uyudum. Hafif sulu sarı renk akıntım vardı, bugün bir kerelik içinde aynı senin anlattığın gibi kan gördüm… dün test yaptım dayanamadım kaset testte filtre yapınca gölgemsi bi şey gördük ama bizden başkası görmez herhalde 7 sinde kan veririm ben de eğer dayanamayıp bi daha test yapmazsam
Hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı . Yarın bat. Beta hgc 78.9
Hayirli olsunKızlar sonucum çıktı . Yarın bat. Beta hgc 78.9
Hadiii o zaman bundan sonrası çok önemli inşallah düşmesin
Bu Ateş ölçme işi test yapmaktan daha kolay sanırım ama bil bakalım bizde ne yok?Kaç yıllık evliyiz evde ateş ölçer yok pek de ateşli insanlar değilsek demek
Evet canım hesap gizli diyorAyy nerdeyse aynıyız bizim de ikinci deneme geçen ay doğum sancım bile vardı sorsan 6 Ekim bat gün aşırı gittik hep. Şiddetli bel ağrısı bende hep var fıtık sağolsun Ayaklarım 2 gündür çok üşüyor dün gece eşim üstü açık uyurken ben havlu çorapla uyudum. Hafif sulu sarı renk akıntım vardı, bugün bir kerelik içinde aynı senin anlattığın gibi kan gördüm… dün test yaptım dayanamadım kaset testte filtre yapınca gölgemsi bi şey gördük ama bizden başkası görmez herhalde 7 sinde kan veririm ben de eğer dayanamayıp bi daha test yapmazsam
Kizlar foto atsam bakar misiniz kahverengi akinti mı sarı mı diye suan gelmis tekrar korkmaya basladim
Tamam canimAllah canını almaya kız 10 TL lik bir şey yok dediğine değmez git test al desem koşa koşa gidersin ama
Ben de dün gece uyandıgımda şortla uyumuştum bacaklarım üşümüş hatta düşündüm sabah ateşim düşük çıkacak diye ama şaşırdımBelki de ateşten üşüdüm bilemedim ki
Canım sanırım o tarz fotolara izin verilmiyor.
Tebrikler Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin İnşAllahKızlar sonucum çıktı . Yarın bat. Beta hgc 78.9
Aşko ben çok büyük hata ettimTakılma çık dışarı bugün yada bi arkadaşına git buraya girme hatta ki beklemeyarın test yaparsın istersen
Ever onceden nasil geliyodu regli tarihi hic anlamiyodum bile taki bebek isteyene kadar hele o son 3 4 gün sanki yıl oluyorHepimiz için öyle ya yumurtlamadan regle kadar olan süre hiç geçmiyo sanki
Gebelik testin
m bence gebelik bel
a dönemimi. gün aşırı yapıp geçiyorumbugün 20. Gün. 9-13-1
sonra ekleyelim ne
hayırlı olsun :) bata kaç gün vardı canım birde belirtilrin nelerdi anlatır mısn ?Kızlar sonucum çıktı . Yarın bat. Beta hgc 78.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?