• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😅
Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksiniz🥳🥳 ben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah 🤲🏼🤲🏼🎈

Valla haklisiniz insan olumsuz tecrübeler edinince düşünüyor ister ister sanırım bugün kü sonuçtan sonra rahatliycam ama belirtim olmadığı için hamile gibi hissetmiyorum kendimi 😅
Hiçmi belirtiniz olmadı hayırlı olsun inşallah

Hamilelik belirtilerinin başlaması için çok erken ve herkes aynı belirtileri yaşamıyor belki de siz çok rahat bir hamilelik geçireceksiniz🥳🥳 ben inanıyorum değeriniz harika çıkıcakk bir gün arayla ki artışınız gayett iyi, darısı da burda sonuç bekleyen herkesee olur inşallah 🤲🏼🤲🏼🎈
Amin inşallah dediginiz gibi olur buradaki herkes pozitifleri görsün Insallah sağlıklı bebişlere kavussunlar🤲

Kızlar sağlık ocağında verdiğim kanlar iki kati artış yok malesef çok moralim bozuldu😔

Eklentiler

• 20221011_084805.webp
    20221011_084805.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 20221011_084750.webp
    20221011_084750.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 93
Aynı belirtleri yaşamamız gerçekten çok ilginç😀 benim dondurulmuş 7 yıllık sperm kullanılıyor o yüzden embriyo gelişimini devam ettiremiyor bence. Sen bana bakma yaşım da var. Ben senin olacağına inanıyorum ❤️
Ama sizin pgt li dimi

aydodo aydodo kuzum güzel yükselmiş sıkma canını her merkezde kan hücre sayımı vs farklı oluyor 2 gün sonra özele git bidaha ver

Back
X