• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Acaba bağışıklıktan dolayı mı tutmuyo genetiği sağlam embrıyolar da annenın vucudu bebeğe mi saldırıyor
Bu zaten hep söylenen ve doktorlarinda trasfer öncesi önlem aldığı bi durum prednol kullandiriyolar bağışıklık baskılayıcı ama son zamanda trasferde verilen intiralipid serum da bağışıkligi düzenledigi ve tutunmayı güclendirdigi söyleniyo

Kızlar transfer daha olmadım ben ama acayip stres var bende doktorda stres etkiliyo dedi ama kendime engel olamıyorum. Sizlerde de var mı stres? Bir ben mi boyle hissedıyorum diye daha da moralım bozuk sanki herkes hayatını devam ettırıyo gibi gelıyo bana bir ben ettiremıyorum
O stres bitmiyor cnm kucağına alana kadar oyalancak bişeyler mi bulsan örgü falan seviyorsan çok iyi geliyor

Merhaba, çift embriyo yerleştirmenin bazı yasal koşulları var. 35 yaş üstü iseniz evet çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Çift embriyo tutunma olasılığının artmasını sağlar. Ben de 33 yaşındayım. 3.transferim oldu 8ekimde. Yani 3. Deneme. 35 yaş altında 3.denemede de çift embriyo yerleştirilmesini isteyebilirsiniz. Biz eşimle önce tek embriyo deneyip, bu sefer de tutmazsa çift embriyo isteriz diye karar verdik. Doktorunuz size artı ve eksileri anlatır. Ancak 35 yaş altı iseniz ve daha önce tüp bebek denemeniz olmadıysa, ilk ya da 2. Denemeniz ise embriyolar tek tek yerleştiriliyor. Google'a "tüp bebekte çift embriyo yerlestirme" yazarak kriterlere ulaşabilirsiniz. Zaten sürecin içine girince her detaya hakim oluyorsunuz. Şimdiden hayırlısı olsun 🍀
Evet öle ama koyuyorlar genelde doktordan doktora değişiyor büyük ihtimalle

Bu zaten hep söylenen ve doktorlarinda trasfer öncesi önlem aldığı bi durum prednol kullandiriyolar bağışıklık baskılayıcı ama son zamanda trasferde verilen intiralipid serum da bağışıkligi düzenledigi ve tutunmayı güclendirdigi söyleniyo
Belki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu.. Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı bütün doktorlar ekstra ona da bakardı ngs ye gondermişken

Belki ngs li olup tutmayanlara bu tedavıler yapılmadı cunku doktorlar tutmazsa diğer tedavıde verıyolar genelde ilk tedavıde hemen başlamıyorlar. Bir doktor ngs den saglıklı gelmesi yetmez grade ide iyi olmalı dıyordu Bi de embrıyonun enerjisi diye bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama embrıyo enerjisi cok onemli olsaydı

Kızlar transfer daha olmadım ben ama acayip stres var bende doktorda stres etkiliyo dedi ama kendime engel olamıyorum. Sizlerde de var mı stres? Bir ben mi boyle hissedıyorum diye daha da moralım bozuk sanki herkes hayatını devam ettırıyo gibi gelıyo bana bir ben ettiremıyorum
Transfer öncesinde ben de daha stresliydim, baya kızdım kendime bı de transfer olsan iyice gericeksin embriyonu diye ama stres azaldı şimdi. Elde yapacak bişey yok tutsun diye dua edip hal harekete dikkat etmekten başka o nedenle bı sakinlik geldi bana.
Pek bı belirtim falan da yok belki de ondan çok düşünmemeye çalışıyorum. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun 🍀🙏🏻

Transfer öncesinde ben de daha stresliydim, baya kızdım kendime bı de transfer olsan iyice gericeksin embriyonu diye ama stres azaldı şimdi. Elde yapacak bişey yok tutsun diye dua edip hal harekete dikkat etmekten başka o nedenle bı sakinlik geldi bana.
Pek bı belirtim falan da yok belki de ondan çok düşünmemeye çalışıyorum. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun 🍀🙏🏻
Bende baya kızıyorum kendime kendımle kavgadayım hatta belki transferden sonra azalır diyorum transfer olsan kim bilir ne olcak bi de şimdi boyleysen… aynen oyle yapacagımz bişey yok elden bişey gelmıyor Allah ol derse olacak. O belirtilerin coğu ilaçlardan oluyor benım 3. Gun kramp girmişti 3 kere tuttugunda bi o belirtim oldu o kadar

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde perşembe günü 2 adet 5. gün embriyosu transferim olacak. sizlerim embriyo kalitesi neydi benim ikisi de 5BC. bu yüzden çok umudum yok açıkçası.

Bende baya kızıyorum kendime kendımle kavgadayım hatta belki transferden sonra azalır diyorum transfer olsan kim bilir ne olcak bi de şimdi boyleysen… aynen oyle yapacagımz bişey yok elden bişey gelmıyor Allah ol derse olacak. O belirtilerin coğu ilaçlardan oluyor benım 3. Gun kramp girmişti 3 kere tuttugunda bi o belirtim oldu o kadar
Benim doğal transfer ilaç da almıyorum hiç, böyle baya hiç bı fark yok hayatımda daha sağlıklı beslenme dışında 🤷🏼‍♀️😊
Daha önce doğal gebeliklerim oldu hep, bı belirti varmiydi ilk haftalarda çok hatırlamıyorum. Ondan tam stres yapicam, yarım yamalak oluyo o da 😊
İnşallah benimledir, dua ediyorum işte bı tek 🍀💚
Tüm transfer olan arkadaşlara da harika haberler dilerim 🙏🏻

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde perşembe günü 2 adet 5. gün embriyosu transferim olacak. sizlerim embriyo kalitesi neydi benim ikisi de 5BC. bu yüzden çok umudum yok açıkçası.
Merhaba bende Çarşamba transfer olucam benimde 6.gun Allah hayrla sonuclandrsin canm umudun hep olsun inşallah güzel sonuçlar alırız. Takipte kalalm 🥰🤲🏻❤️

Merhaba canm hayrlisi olsun hakkında bende 5aa kalite 6.gun embriyosu transferim olucak 19 Ekim'de aynı gün transfer olucaz hayrlisiyla irtibatta olalım 🤲🏻🥰❤️
Senin dondurulmuş mu kaç embriyon var?Benim daha tek bildiğim 7 yumurta toplandığı bakalım benim kaç tane olucaaak♥️ inşallah pozitifi görürüz🙏🙏🙏🙏♥️🥰

Back
X