- Konu Sahibi baharinadasi
-
- #2.941
Merhaba benim de ona benzer durum oldu . Doktora sorduğumda içtiğim ilaçların düşük önleyici olduğunu hemen telaş yapmamamı söyledi. Bugün dinlenin leke tekrar gelirse doktorunuza sorun isterseniz.Arkadaşlar merhaba benim transferden sonra 18 günüm tuvaletten çıkarken peçeteye silindiğim zaman kahverengi geldi çok korkuyorum pazartesi kese görmeye gidicem
Rica ederim aminn inşallahh ya hayırlısıyla inşallahAmin çok teşekkür ederiminşallah sizde buraya güzel haberler verirsiniz
Allah razı olsun iç çamaşırına gelmiyor sadece peçeteye silinirkenMerhaba benim de ona benzer durum oldu . Doktora sorduğumda içtiğim ilaçların düşük önleyici olduğunu hemen telaş yapmamamı söyledi. Bugün dinlenin leke tekrar gelirse doktorunuza sorun isterseniz.
Evde test yaptinizmi 7.gunden onceKızlar merhaba transferin 7. Günü kan testi verdim sonucum 155.9 çıkmışŞükürler olsun
Allah razı olsunBende ilk negatifimde çok aşırı üzülmüştüm. Üzülmek, sabır ve tevekkül gerektiren ama bize çok ağır gelen bir duygu. Kendinizi dua ederek ve bolbol temiz havada yürüyerek teselli etmeye çalışın. Alllah tez zamanda yüreğinize ferahlık versin sizi selamete çıkarsın. Bolbol inşirah suresi dinlemek size iyi gelebilir.
Negatif sonuç alan arkadaşlar bununla nasıl başettiniz 4 gün oldu hala atlatamadım aslında kendimi her ihtimale karşı negatif sonuca hazırlamıştım ama bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim
Bende de oldu t+8 de 9.gun test verdim pozitif sonuç aldim şükür benim doktorumda muhtemelen içerideki kalıntılar dedi. Artış olursa sadece sabah vurduğum progestan dex iğne akşam da vurun dedi.Allah razı olsun iç çamaşırına gelmiyor sadece peçeteye silinirken
Merhabalar bende 40 ile ogrendim sonra 20 ye duserek kimyasal olmustu. Ama doktorum bu bizim icin cok guzel bir sonuc demisti. Bu ay ki transferim de pozitif sukur . Uzulmekte cok haklisiniz ama tunelin ucundaki isik size de gozukmusÖyle mi dersiniz dünden beri çok üzgünüm aldığım habere sevinemedim hep hayalini kurardım testlerde ikinci çizgiyi görmenin betanın 5 den üzeri olmasının ama umduğum gibi olmadı maalesef
Desteğiniz benim için çok kıymetli çok teşekkür ederim sizeMerhabalar bende 40 ile ogrendim sonra 20 ye duserek kimyasal olmustu. Ama doktorum bu bizim icin cok guzel bir sonuc demisti. Bu ay ki transferim de pozitif sukur . Uzulmekte cok haklisiniz ama tunelin ucundaki isik size de gozukmus
Neye göre kan verdiniz herhangi bi belirtiniz oldu mu acaba? Benimde yarın 6. günüm bütün duyu organlarım bedenimdeKızlar merhaba transferin 7. Günü kan testi verdim sonucum 155.9 çıkmışŞükürler olsun
İdrar testi yaptım bir gün öncesi orada gördüm pozitifi ertesi günde kan vermek istedimEvde test yaptinizmi 7.gunden once
Ayak üşümesi dışında sıfır belirti canım idrar testi yaptım orada pozitifi görünce kan da vermek istedimNeye göre kan verdiniz herhangi bi belirtiniz oldu mu acaba? Benimde yarın 6. günüm bütün duyu organlarım bedenimde
Ben bugün 5.gunumde yaptım çıkmadı artımed marka yarım saat belki daha fazla sonra silik çizgi vardı ama artımed e guvenmeyin diyor herkes.birde regl olacakmisim gibi migrenim tuttu çok gerginim bugün tutmadı diyeİdrar testi yaptım bir gün öncesi orada gördüm pozitifi ertesi günde kan vermek istedim
Anlayabiliyorum siziBen bugün 5.gunumde yaptım çıkmadı artımed marka yarım saat belki daha fazla sonra silik çizgi vardı ama artımed e guvenmeyin diyor herkes.birde regl olacakmisim gibi migrenim tuttu çok gerginim bugün tutmadı diye
Ayyyy masallah canimm degerin cok guzell allah tamamina erdirsin saglikla insallah1417 cikmis canim sonucum 12. Gün
Maşallah tebrik ederim.sağlıkşa kucağınıza alın bebeğinizi:) Darısı başımıza inşallahAyak üşümesi dışında sıfır belirti canım idrar testi yaptım orada pozitifi görünce kan da vermek istedim
Teşekkür ederim, amin en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallahMaşallah tebrik ederim.sağlıkşa kucağınıza alın bebeğinizi:) Darısı başımıza inşallah
Tesekkur ederim canim. Amin hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitteAyyyy masallah canimm degerin cok guzell allah tamamina erdirsin saglikla insallah
İnşallahAnlayabiliyorum siziümid ettiğimiz kadar korkuda kaplıyor içimizi sonuç alana kadar içinizi ferah tutmaya çalışın inşallah bebeğiniz sizinledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?