• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Selamlar, yarın t+7. günüm. İdrar testi yapmak istiyordum ama eşim yapma diyo. Bekleyelim kan testi verip öğreniriz kafasında. Benim için beklemek zor :) Pek bir belirtim de yok açıkcası. Kafam hep oraya takılıyor. Umarım hepimiz güzel haberlerle seviniriz 🙏🏼
Benimde yarın t+7. Günüm olacak. Ben test yapmayı düşünmüyorum. Test gnü öğrenirim kafasındayım. günlük rutinime dönemedim🙈 Ev içinde hareket ediyorum. 5-10 dk yürüyüş yapıyorum. Yemek, temizlik vs. yapmıyorum.

Merhaba kızlar 4aa embriyo transferi oldum bugün transfer günü hariç 3.günüm sol kasığımda dolgunluk ağrı var bu belirtileri yaşayan var mı

Merhaba kızlar 4aa embriyo transferi oldum bugün transfer günü hariç üçüncü gündeyim sol kasığımda dolgunluk hissi ve ağrı var bu belirtileri yaşayan var mı

Benimde yarın t+7. Günüm olacak. Ben test yapmayı düşünmüyorum. Test gnü öğrenirim kafasındayım. günlük rutinime dönemedim🙈 Ev içinde hareket ediyorum. 5-10 dk yürüyüş yapıyorum. Yemek, temizlik vs. yapmıyorum.
Ben de bekleyeceğim. Bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallah🤲🏻

Arkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye

Merhaba kızlar 4aa embriyo transferi oldum bugün transfer günü hariç üçüncü gündeyim sol kasığımda dolgunluk hissi ve ağrı var bu belirtileri yaşayan var mı
Bende transfer hariç ikinci üçüncü günü dolgunluk ve sol tarafta batma hissettim bugün t+4 teyim belirtiler geçti inşallah tutunma ağrısıdır diyorum

Mide bulantılarım çok fena, yataktan kalkamıyorum 😢 bir yandan kalp atışını duyabilmek için gün sayıyorum işte. Sizde durumlar nasıl
Seni yanlışlıkla etiketlemişim canım. Ama olsun senden haber almak da güzel 🌸 Ben iyiyim teşekkür ederim. Progestan çok fazla mide bulantısı yapıyor ben de. Tuzlu zeytin peynir domates yiyorum bastırıyor. Tuzlu ekşi yemek iyi geliyor bulantıya.Huzurlu ol herşey yolunda ❤️

Seni yanlışlıkla etiketlemişim canım. Ama olsun senden haber almak da güzel 🌸 Ben iyiyim teşekkür ederim. Progestan çok fazla mide bulantısı yapıyor ben de. Tuzlu zeytin peynir domates yiyorum bastırıyor. Tuzlu ekşi yemek iyi geliyor bulantıya.Huzurlu ol herşey yolunda ❤️
Progestanı fitil olarak mı alıyorsunuz

Arkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Evet benimde öyle oluyor sordum.doktora normal dedi

Çoğu kişide öyle oluyor zaten alacağını alıyor gerisini atıyor fitil içiniz rahat olsun bende kullanıyorum

Ben de kullanıyorum . İlacı emdikten sonra vücut dış kabuğunu bu şekilde dışarı atıyormuş yani normal bir durum.

Back
X