- 9 Ekim 2025
- 140
- 158
- 18
- Konu Sahibi baharinadasi
- #2.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mide bulantılarım çok fena, yataktan kalkamıyorum
Benimde yarın t+7. Günüm olacak. Ben test yapmayı düşünmüyorum. Test gnü öğrenirim kafasındayım. günlük rutinime dönemedimSelamlar, yarın t+7. günüm. İdrar testi yapmak istiyordum ama eşim yapma diyo. Bekleyelim kan testi verip öğreniriz kafasında. Benim için beklemek zor :) Pek bir belirtim de yok açıkcası. Kafam hep oraya takılıyor. Umarım hepimiz güzel haberlerle seviniriz![]()
Ben de bekleyeceğim. Bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallahBenimde yarın t+7. Günüm olacak. Ben test yapmayı düşünmüyorum. Test gnü öğrenirim kafasındayım. günlük rutinime dönemedimEv içinde hareket ediyorum. 5-10 dk yürüyüş yapıyorum. Yemek, temizlik vs. yapmıyorum.
Bende transfer hariç ikinci üçüncü günü dolgunluk ve sol tarafta batma hissettim bugün t+4 teyim belirtiler geçti inşallah tutunma ağrısıdır diyorumMerhaba kızlar 4aa embriyo transferi oldum bugün transfer günü hariç üçüncü gündeyim sol kasığımda dolgunluk hissi ve ağrı var bu belirtileri yaşayan var mı
Seni yanlışlıkla etiketlemişim canım. Ama olsun senden haber almak da güzelMide bulantılarım çok fena, yataktan kalkamıyorumbir yandan kalp atışını duyabilmek için gün sayıyorum işte. Sizde durumlar nasıl
Progestanı fitil olarak mı alıyorsunuzSeni yanlışlıkla etiketlemişim canım. Ama olsun senden haber almak da güzelBen iyiyim teşekkür ederim. Progestan çok fazla mide bulantısı yapıyor ben de. Tuzlu zeytin peynir domates yiyorum bastırıyor. Tuzlu ekşi yemek iyi geliyor bulantıya.Huzurlu ol herşey yolunda
![]()
Evet benimde öyle oluyor sordum.doktora normal dediArkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Çoğu kişide öyle oluyor zaten alacağını alıyor gerisini atıyor fitil içiniz rahat olsun bende kullanıyorumArkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Önce fitildi sonra kanamam açılınca iğneye başladık.Progestanı fitil olarak mı alıyorsunuz
Ben de kullanıyorum . İlacı emdikten sonra vücut dış kabuğunu bu şekilde dışarı atıyormuş yani normal bir durum.Arkadaşlar progestan kapsülü fitil olarak kullanan var mı aranızda gece uyumadan önce fitil olarak kullanıyorum ertesi gün ya sabah ya ikinci üçüncü tuvalette krem gibi bir kısmı düşmüş oluyor akıntı gibi bilemedim normal mi etki ediyor mudur diye
Canım burada görmüştüm bir başlıkta artış senin gibiydi ama sonradan iyice yükselmişti bence ikinci değer düşmediği için içini ferah tut toplarlar inşallah ilerleyen günlerde. Sonuçta tutunmuş sanaKızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
İnşallah öyle olur Allah yardımcımız olsun hepimizinCanım burada görmüştüm bir başlıkta artış senin gibiydi ama sonradan iyice yükselmişti bence ikinci değer düşmediği için içini ferah tut toplarlar inşallah ilerleyen günlerde. Sonuçta tutunmuş sana