Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugul hoşgeldin canım nasılsın

allaha şükür canım iyiyim senin igneler nasıl gidiyo bakalım ya kızlar esinte gelmiş neden öyle da vrandınız biliyosunuzki hamileligin 14,haftasına kadar düşük riski vardır oda dikkat etmek zorunda tabi bizde aynı şekilkde olabiliriz eminim iyi olunca gelir kırılmış bizde allah izin veririse hamile olcaz düşüğnmeliyiz dimi canım

hg
yok kısss peynirli yapcam fazla peynir varda değerlendiriyim
hadi bekliyorum

ne var patetesli yapsan yani içine az pulbiber karabiber hım nasıl canım çekti çıtır çıtır canım çekti şeker geliyom bende içmedimm daha çay bende kırmızı biber közledim gelin yiyelim

iyi gidiyo bakalım yarın kontrol var yumoşlarım büyümüştür inşallah.esinteye öyle davranmamızın başka sebebi var öncesi var canım boşver.

zeyno kııı ne böreği yapacan misafir mi gelecek bende gelemmicokacimcoook
yok kendimize yapıyorum
yufkadan
ne var patetesli yapsan yani içine az pulbiber karabiber hım nasıl canım çekti çıtır çıtır canım çekti şeker geliyom bende içmedimm daha çay bende kırmızı biber közledim gelin yiyelim

geliyorum

iyi gidiyo bakalım yarın kontrol var yumoşlarım büyümüştür inşallah.esinteye öyle davranmamızın başka sebebi var öncesi var canım boşver.

neyse aranızdaki öncesini bilmiyorum bişey dşiyemem inşallah büyümüştür ama daha kullanırsın canım yumurtaların belli büyüklüge gelmesi lazım sanırım inşallah 2 tane olur yumurtan canım fazlasında çogul gebelik olabilir ama ikiz olursa süper olur ben bayılırım ikizklere

kaydirigubbakcemile3

hııımmmm kırmızı biber mi közledin geliyom kız çok severimzeynep sende börek getir haydin kahvaltıyacokacimcoook

kaydirigubbakcemile3

hııımmmm kırmızı biber mi közledin geliyom kız çok severimzeynep sende börek getir haydin kahvaltıyacokacimcoook

yok öyle zeynep sarmayıda getircek ay peynir domateste koyarız harika saglıklı kahvaltı acaba daha yanınja ne yapsak yetmez bunlar :uhm:

bence daha fazla oluşur yumurta bu iğne çok etkiliymiş olsun kız çoğul gebelik olsun ben razıyım bende çok severim ikizleri inşallah ikiz olur:ecrin_bebek::ecrin_bebeky oy yerim ben onlarıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…