günaydın kızlar nasılsınız bakalım
boshayallersmile
böregi patataesli yap bende geliyom canım 1o dakkaya ordayım
bugul hoşgeldin canım nasılsın
hg
yok kısss peynirli yapcam fazla peynir varda değerlendiriyim
hadi bekliyorum
allaha şükür canım iyiyim senin igneler nasıl gidiyo bakalım ya kızlar esinte gelmiş neden öyle da vrandınız biliyosunuzki hamileligin 14,haftasına kadar düşük riski vardır oda dikkat etmek zorunda tabi bizde aynı şekilkde olabiliriz eminim iyi olunca gelir kırılmış bizde allah izin veririse hamile olcaz düşüğnmeliyiz dimi canım
zeyno kııı ne böreği yapacan misafir mi gelecek bende gelemmicokacimcoook
yok kendimize yapıyorumzeyno kııı ne böreği yapacan misafir mi gelecek bende gelemmicokacimcoook
ne var patetesli yapsan yani içine az pulbiber karabiber hım nasıl canım çekti çıtır çıtır canım çekti şeker geliyom bende içmedimm daha çay bende kırmızı biber közledim gelin yiyelim
iyi gidiyo bakalım yarın kontrol var yumoşlarım büyümüştür inşallah.esinteye öyle davranmamızın başka sebebi var öncesi var canım boşver.
ne var patetesli yapsan yani içine az pulbiber karabiber hım nasıl canım çekti çıtır çıtır canım çekti şeker geliyom bende içmedimm daha çay bende kırmızı biber közledim gelin yiyelim
hadi emine kaçmaz bu fırsat sarmada var of ya bayılırım ben ama patetesli yapcak böregi zeyno çayıda koy :içelim:
kaydirigubbakcemile3
hııımmmm kırmızı biber mi közledin geliyom kız çok severimzeynep sende börek getir haydin kahvaltıyacokacimcoook
bugulll atv yi açsana çok güzel
yok öyle zeynep sarmayıda getircek ay peynir domateste koyarız harika saglıklı kahvaltı acaba daha yanınja ne yapsak yetmez bunlar :uhm:
açtım ben bu grubu biliyom o uzun bolu adam süper şişman olan çok başarılı
neyse aranızdaki öncesini bilmiyorum bişey dşiyemem inşallah büyümüştür ama daha kullanırsın canım yumurtaların belli büyüklüge gelmesi lazım sanırım inşallah 2 tane olur yumurtan canım fazlasında çogul gebelik olabilir ama ikiz olursa süper olur ben bayılırım ikizklere
kıslar sayfamız 2000 oldu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?