kızlar negatif hayat şu an benim için boşsenağlama
bugull çok sağol canım dün benimle sıkıntımı paylaştın hepinize çok teşekkür ederim.biliyorum her ailede oluyo böyle şeyler bir gün sürmüyo barışıyoruz işte ben o an sizlerle dertleşmek istedim.şimdi herşey normale döndü çok şükür.
canım benim olsun napalım inan hayat süprizlerle dolu sıkma canını tamammı sizde sorun neydi bende 1 kez aşılama oldum ama kısmet olmadı inşallah hamile kalırsın gün dogmadan neler dogar bilinmez hayata dünyaya hemen küsülmez
canıııım lütfen sakin ol bitanem bizde geçtik bu yollardan biliyorum şu an sana ne desem boş ağla kız ağlada rahatla bende ağlıcam seninlemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenama Rabbim büyük elbet bizde birgün anne olacağız az kaldı biliyorum sonlara doğru yaklaşıyoruz sabır sabır sabır.
emine ya bu adeletsizlik biz cocuk için pralıyoz kimileride doğurup sokağa atıyo öldürüyo hayat cok acımasız ama pes etmicem eğer adet olursam bu ay gene deniyecem :gitme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisişte bu ya işte bu pes etmek yokguclubacismile
canım böyle deme Allahın vardır bir bildiği o insanları öyle sınıyo bizide böyle çok şükür biz öyle bir günaha karışmadan sınanıyoruz isyan etmeden dayanmalıyız sabretmeliyiz unutma her gecenin bir sabahı var.bak bende 2.aşılamayı yaptırıcam inş.
sancux hatice sizlerede selam sancux senin tedavin n sen nasılsın bakalıme zaman aynı yeremi karar kıldın hatice
Esinte üzülme canım bu ay olmadı ama hiç olmayacak diye birşey yok.
canım elimde değil göz yaşlarım kendiliğinden gelio tutamıyom
Esinte cnm ilk aşılamanmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?