Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nasılsınız?
dün transferim oldu. birtane transfer ettiler..... nelere dikkat etmeliyim... bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?

selam kızlar nasılsınız?
dün transferim oldu. birtane transfer ettiler..... nelere dikkat etmeliyim... bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?

ayy canım benim hayılı uğurlu olsun
dikkat edicen şeyleri biliyorsundur ağır kaldırma
bir yere uzanma 1 hafta ense yap bence kocan her şeyi önüne getirsin ye iç yat
peki blastosistmi kondu

ayy canım benim hayılı uğurlu olsun
dikkat edicen şeyleri biliyorsundur ağır kaldırma
bir yere uzanma 1 hafta ense yap bence kocan her şeyi önüne getirsin ye iç yat
peki blastosistmi kondu

biyere uzanmimmi neden?
blastosist ne bilmiyorum.. ama dondurulan embriyonun 5 tanesini çözdüler en iyi görüneni koydular.... yeme içmede bir kısıtlama yada yememem gerekn şeyler varmı şutarafagitti

selam kızlar nasılsınız?

hoşgeldin canım ay hayırlısı olsun kız bebiş içerde demek şimdi inşallah sımsıkı tutunur anneciğine:CüvCüv:ye iç yat keyfine bak ilk bir hafta lavaboya kalk sadece yemeği tebsiye koyup yanına getirsinler kalkma sen bol bol meyve ye su iç kabız olmamaya dikkat et canım ay hadi hayırlısı kız çok sevindim inşallah güzel haberler verirsin bize bizde halay çekeriz burda:teytey:

he ya öyle yapıyorum.. bugün eşim üstüste arıyo bir ihtiyacın varmı diye:):) öğlende annem gelicek yolda şimdi...kızlar tuvalete gitmeye bile korkuyorum gidecek diye:):) inşlhhhhh inşlh inşlh güzel hbaer verrim..

biyere uzanmimmi neden?
blastosist ne bilmiyorum.. ama dondurulan embriyonun 5 tanesini çözdüler en iyi görüneni koydular.... yeme içmede bir kısıtlama yada yememem gerekn şeyler varmı şutarafagitti

kıs biryere uzanma işte karnını gerecek hareketler yapma
kabız olmuycan şeyler ye

biyere uzanmimmi neden?
hani yüksek yerden bişey almak için uzanırız ya onu söylemiş zeyno canım mümküm olduğunca katı şeyler yeme sebze yemekleri ye suyu çok içmen gerek bana doktor söylemişti rahimin kasılmasını önlüyomuş.
öylemiii emine hayırlı olsun inşlllllllllllllh hamile kalırsınız işnlhhh allhım onlarla beraber bana da ver aminn

sağol canım inşallah iğneler başladım bende bu ayın ortasında falan aşılamam yapılacak kısmet olursa

korkma canım kabız olma yeter
inşaallah olacak inşaallah

evet emine içimde ay:):) inşlh 9 ay hiç çıkmaz eşim sabahtan beri arıyor ihiyacın vamrı diye.. annemde geliyro öğleden sonra yolda şimdi... inşlh kızlar yaaaaa hamileyim derim birgün . sizde tabi

evet emine içimde ay:):) inşlh 9 ay hiç çıkmaz eşim sabahtan beri arıyor ihiyacın vamrı diye.. annemde geliyro öğleden sonra yolda şimdi... inşlh kızlar yaaaaa hamileyim derim birgün . sizde tabi

inşaallah canım elbette olacak hayırlısı olsun diyelim hayırsızsa olmasın napalım Şeniz

ne güzel senin annen bakacak sana benimde kocam işten senelik izin alacak 1 hafta bana bakacak artık nası bakacaksa yemek yapamaz bişi edemez boshayallersmile

korkma canım tuvalete gitmeyle bişey olmaz yeterki kabız olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…