selam kızlar nasılsınız?
dün transferim oldu. birtane transfer ettiler..... nelere dikkat etmeliyim... bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?
zeynep tedavin güel geçer inşlhh..iyihaberlerini bekliyom
ayy canım benim hayılı uğurlu olsun
dikkat edicen şeyleri biliyorsundur ağır kaldırma
bir yere uzanma 1 hafta ense yap bence kocan her şeyi önüne getirsin ye iç yat
peki blastosistmi kondu
selam kızlar nasılsınız?
dün transferim oldu. birtane transfer ettiler..... nelere dikkat etmeliyim... bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?
biyere uzanmimmi neden?
blastosist ne bilmiyorum.. ama dondurulan embriyonun 5 tanesini çözdüler en iyi görüneni koydular.... yeme içmede bir kısıtlama yada yememem gerekn şeyler varmı şutarafagitti
hani yüksek yerden bişey almak için uzanırız ya onu söylemiş zeyno canım mümküm olduğunca katı şeyler yeme sebze yemekleri ye suyu çok içmen gerek bana doktor söylemişti rahimin kasılmasını önlüyomuş.biyere uzanmimmi neden?
blastosist ne bilmiyorum.. ama dondurulan embriyonun 5 tanesini çözdüler en iyi görüneni koydular.... yeme içmede bir kısıtlama yada yememem gerekn şeyler varmı şutarafagitti
öylemiii emine hayırlı olsun inşlllllllllllllh hamile kalırsınız işnlhhh allhım onlarla beraber bana da ver aminn
he ya öyle yapıyorum.. bugün eşim üstüste arıyo bir ihtiyacın varmı diye:):) öğlende annem gelicek yolda şimdi...kızlar tuvalete gitmeye bile korkuyorum gidecek diye:):) inşlhhhhh inşlh inşlh güzel hbaer verrim..
evet emine içimde ay:):) inşlh 9 ay hiç çıkmazeşim sabahtan beri arıyor ihiyacın vamrı diye.. annemde geliyro öğleden sonra yolda şimdi... inşlh kızlar yaaaaa hamileyim derim birgün . sizde tabi
aynı şeyi ikikeremi yazdım ne silemedim geri:)
inşaallah canım elbette olacak hayırlısı olsun diyelim hayırsızsa olmasın napalım Şeniz
he ya öyle yapıyorum.. bugün eşim üstüste arıyo bir ihtiyacın varmı diye:):) öğlende annem gelicek yolda şimdi...kızlar tuvalete gitmeye bile korkuyorum gidecek diye:):) inşlhhhhh inşlh inşlh güzel hbaer verrim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?