Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim Ayında ilk denemelerini yapacak, ya da umudu Ekim ayına kalanlar dertleşiyoruz :
evet arkadaşlar ben de pek çok yere yazdım ama yine yazıyorum düşük nedenile 3 ay korunmam gerekiyordu neredeyse 2 ay bitti eğer olursa eylülün sonunda(20 si gibi) regl olmayacağım ve bir de bakacağım ki çift çizgiiiiiiiiiii:)
Merhaba!Bende aylarca uğraşma ve beklemelerden sonra ümidini Ekim ayına erteleyenlerdenim. BAT 1 Ekim İnşallah bu ay hayırlısıyla çift çizgiyi görürüz...
Merhaba!Bende aylarca uğraşma ve beklemelerden sonra ümidini Ekim ayına erteleyenlerdenim. BAT 1 Ekim İnşallah bu ay hayırlısıyla çift çizgiyi görürüz...
demek ki bütün arkadaşlarımız eylülde hedefe ulaşmış. Bu da güzel biz iki kişi bu topiği bırakmayacağız ve de gelecek çift çizgiler... Tahmini tarih ekimin 25 27 si gibi inş bakalım
Malisef ben bu aydan da ümidimi kestim.Yumurtalarım olması gerekenden fazla büyümüş çatlayıp,çatlamayacağıda belli değil.Önümüzdeki ay kist tedavisi görürsem hiç şaşırmam İnşallah senin güzel haberini alırız:)
Malisef ben bu aydan da ümidimi kestim.Yumurtalarım olması gerekenden fazla büyümüş çatlayıp,çatlamayacağıda belli değil.Önümüzdeki ay kist tedavisi görürsem hiç şaşırmam İnşallah senin güzel haberini alırız:)
Allah allah hiç bilmediğim şeyler duyuyorum... ogunlaşmadığı için atlamayabilir ama olgunlaşarak nasıl çatlamaz anlamıyorum yahu...
dr tedavi için ne diyor ki ben de de var kist ama dr hiç önemli birşey değil dedi. ben de başka birr dr ye daha gidip içimi rahatlatmak istiyorum. adetime çok az kaldı ve sonra korunmayacağız falan derken inş ben de de bir şey çıkmaz bakacağız artık. ama arkideş kötü düşünmeyelim yaa olacak işte olacak Allah bize bu güzel şeyleri hayır li bir şekilde yaşatacak ben buna inanıyorum işte :)