Çok sükür biraz iyi gitti devam edelim dedi bakalım insallahBugün ki test sonucunuz çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sükür biraz iyi gitti devam edelim dedi bakalım insallahBugün ki test sonucunuz çıktı mı?
Yarın büyük gün transfer yapılacak önerileriniz varsa
Çok rahat ol olacaksa olur sen ne yap paydan yap çok basit zaten acı falan yok inşallah güzel haberlerle gelirsinYarın büyük gün transfer yapılacak önerileriniz varsa benimle paylaşır mısınız
Aynen öyle oldu. Çok heyecanlı girdim, çok kısa surduÇok rahat ol olacaksa olur sen ne yap paydan yap çok basit zaten acı falan yok inşallah güzel haberlerle gelirsin
İnşallah benimde transfer + 5 gün oldu hiçbir belirti yok normal mi bilmiyorumAynen öyle oldu. Çok heyecanlı girdim, çok kısa surduhayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırız
![]()
3.gün mü 5.gün mü embriyonuz10 ekimde transfer oldum. Bugün kontrole gittiğimde 5+5 haftalık olduğunu söyledi. Kalp atışını gördük ama doktor beklediğimden yavaş dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kalp atışını duyan var mı? Sizde durumlar nedir?
5.gün3.gün mü 5.gün mü embriyonuz
Bn de 11 ekımde transfer oldum yapay zeka 7haftalıksın dıyor bu cuma kalp atışı için randevu verdi kese için de 4 Kasımda gıttım inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kucagımıza alırız hepimiz10 ekimde transfer oldum. Bugün kontrole gittiğimde 5+5 haftalık olduğunu söyledi. Kalp atışını gördük ama doktor beklediğimden yavaş dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kalp atışını duyan var mı? Sizde durumlar nedir?
Amin İnşallahBn de 11 ekımde transfer oldum yapay zeka 7haftalıksın dıyor bu cuma kalp atışı için randevu verdi kese için de 4 Kasımda gıttım inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kucagımıza alırız hepimiz
Merhaba İlk kese görmeye gittiğinizde transfer sonrası kaçıncı gündü ve kaç haftalık çıktınız ultrasonda öğrenebilir miyim ? Bende bu cuma gideceğim çok merak ediyorumBn de 11 ekımde transfer oldum yapay zeka 7haftalıksın dıyor bu cuma kalp atışı için randevu verdi kese için de 4 Kasımda gıttım inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kucagımıza alırız hepimiz
Kese ıcın transferden 20 gün sonra gıttım bana haftamı vs demedi Bn de sormadım keseyi gördüğüm günden ıkı hafta sonrayada kalp atışı için verdı randevuMerhaba İlk kese görmeye gittiğinizde transfer sonrası kaçıncı gündü ve kaç haftalık çıktınız ultrasonda öğrenebilir miyim ? Bende bu cuma gideceğim çok merak ediyorum
Teşekkürler sağlıkla büyüsün inşallahKese ıcın transferden 20 gün sonra gıttım bana haftamı vs demedi Bn de sormadım keseyi gördüğüm günden ıkı hafta sonrayada kalp atışı için verdı randevu
Amin hepimizin ınşaallahTeşekkürler sağlıkla büyüsün inşallah