- 4 Ocak 2025
- 823
- 319
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik görünüyor ikinci çizgi benim doktor 10 gün sonra kan testi öncesinde yapma dedi amat+8. Gün sizce pozitif mi kızlar?
Eki Görüntüle 3669810
Bana da öyle dedi de, insan dayanamıyor ki, kan teslim cuma günüSilik görünüyor ikinci çizgi benim doktor 10 gün sonra kan testi öncesinde yapma dedi ama
Benım test günüme üç gün varken dayanamayıp evde test yaptım pozitif görünce ertesi günü kan verdımBana da öyle dedi de, insan dayanamıyor ki, kan teslim cuma günü
30 ekimde mi transfer oldunuz? Ben 30 ekimde oldum ama test falan yapmadim bekliyorum. Resme göre hemen belirdiyse çizgi var gibi gebelikt+8. Gün sizce pozitif mi kızlar?
Eki Görüntüle 3669810
Merhabalar bende t+5 te yaptım negatif .biraz erken yapmışız.yarın sabah t+7 olacağım o zaman tekrar yapcamMerhaba. T+5te test yaptım negatif çıktı. Pozitife döner mi sizce
28 Ekim'de transfer oldum30 ekimde mi transfer oldunuz? Ben 30 ekimde oldum ama test falan yapmadim bekliyorum. Resme göre hemen belirdiyse çizgi var gibi gebelik
Canım inşallah mucizelerle gelir hiç bilmiyorum ben transfer sonrası 2.gündeyim henüz hangi doktor22 ekimde ankea bahçecide transfer olduk
10. Gün testimiz 158
12. Gün testimiz 244
14. Gün testimiz 345
16. Gün testimiz 578
Arkadaslar artıslar bize ve doktorumuza düşük geldi süreci böyle ilerleyen var mı sonuc ne olur acaba
Ankara bahceci yusuf aytac hocaCanım inşallah mucizelerle gelir hiç bilmiyorum ben transfer sonrası 2.gündeyim henüz hangi doktor
Bana normal geldi, neden ilaçları kesiyor anlamadım, ne güzel artıyor. Tam iki kat artması beklenmiyor zatenCanım inşallah mucizelerle gelir hiç bilmiyorum ben transfer sonrası 2.gündeyim henüz hangi doktor
Sürekli iki kat istiyor hocamBana normal geldi, neden ilaçları kesiyor anlamadım, ne güzel artıyor. Tam iki kat artması beklenmiyor zaten
Kesti mi ilaçları hoca anlamadım neden kiSürekli iki kat istiyor hocam