• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Kızlar acil bir sorum var Prolutex yani progestronu hep 12 saat arayla yapıyordum ancak şimdi işe döneceğim için saatleri değiştirmem lazım iş yerinde vuramam bir seferlik 8 saat arayla yapsam sorun olur mu ? Ya da böyle 12 saate dikkat etmeden yapan var mı

10 ekimde transfer oldum. Bugün kontrole gittiğimde 5+5 haftalık olduğunu söyledi. Kalp atışını gördük ama doktor beklediğimden yavaş dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kalp atışını duyan var mı? Sizde durumlar nedir?

10 ekimde transfer oldum. Bugün kontrole gittiğimde 5+5 haftalık olduğunu söyledi. Kalp atışını gördük ama doktor beklediğimden yavaş dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Kalp atışını duyan var mı? Sizde durumlar nedir?
Bn de 11 ekımde transfer oldum yapay zeka 7haftalıksın dıyor bu cuma kalp atışı için randevu verdi kese için de 4 Kasımda gıttım inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kucagımıza alırız hepimiz

Bn de 11 ekımde transfer oldum yapay zeka 7haftalıksın dıyor bu cuma kalp atışı için randevu verdi kese için de 4 Kasımda gıttım inş sağlıkla kucağınıza alırsınız inş kucagımıza alırız hepimiz
Merhaba İlk kese görmeye gittiğinizde transfer sonrası kaçıncı gündü ve kaç haftalık çıktınız ultrasonda öğrenebilir miyim ? Bende bu cuma gideceğim çok merak ediyorum

Merhaba İlk kese görmeye gittiğinizde transfer sonrası kaçıncı gündü ve kaç haftalık çıktınız ultrasonda öğrenebilir miyim ? Bende bu cuma gideceğim çok merak ediyorum
Kese ıcın transferden 20 gün sonra gıttım bana haftamı vs demedi Bn de sormadım keseyi gördüğüm günden ıkı hafta sonrayada kalp atışı için verdı randevu

Kızlar lucrin vuruldum 3.günü kahverengi lekelenmem başladı hala devam ediyor bu konuda bilginiz var mı ? Sizde yaşadınız mı ?

Back
X