inşallah canım keşke bugün kanda yaptırsaydın o çizgiyi görünce.arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
canım normalde test günüm çarşamba ona cesaret edemedim.idrar testini bile korka korka yaptım.hala gerçekten hamilemiyim diye düşünüyoruminşallah canım keşke bugün kanda yaptırsaydın o çizgiyi görünce.
insallah dogrudur canim yarin yine tekrarla.simdiden hayirli olsunarkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım hadi gözün aydın diyelim yarın veya hemen bu akşam git kan testi yaptır bencearkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
resmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artıkJ joubert inşallah öyledir, öyle olsun...Coşkuyla tebrik edelim. 2. çizgi çıkıyorsa mutlaka hamilelik oluyor ama beklentilerle o ikinci çizgiyi bazen biz yaratıyorsak işte o sıkıntı. Kan tahlili en temizi, gönlün daha rahat eder... Boşuna algımızı bulandırıp sonra acaba acaba diye kemirmek, kendimize en büyük eziyetimiz olur.
Ben gününü beklemekten yanayım
canım 4. gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu transfer edildi canım hadi gözün aydın diyelim yarın veya hemen bu akşam git kan testi yaptır bence
ever canim 2. Cizgi belli oluyor.yarinda yap yine cikiyorsa kesindir.ben 3 gundur yapiyorum cikiyor.bugun daha belirgindi.yarinda test gunum insallah dogrudurresmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artık
opera vajinal ultrasonla bakılıyor. Normalde ağrın olmuyorsa reglliylken ağrı vs. sıkıntın hiç olmaz merak etme. Yoğun kanaman olsa da sorun olmaz, doktorlar alışkınlar. Biz alışık olmayabiliyoruz sadece. Benim reglim çok yoğun olmadığı için bende hiç sorun olmuyordu.
Sağ ve sol yumurtalıktaki antrallere (potansiyel foliküllere) göz atmak ve rahim içini (endometrium, kist vb.) kontrol için gerekli. Sıkıntısı yok. Hayırlısı olsun şimdiden... E2 ve sayı olarak paralel ilerleyen çok kaliteli foliküller dilerim.
canım maşallah çizgine ama içinde kalmasın eğer idrarda çıkıyorsa kandada çıkar git yaptır bence ben 6 gün idrar testi yapmıştım bundan çok çok silik yani fotoğraf çekince ikinci çizgi gözükmüyordu 7. günü gittim kan verdim 16.7 çıktıresmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artık
Hamilesin tabiiii hadi gozun aydin :) kacinci gun embriyosuydu ve kac tane konmustu canim?arkadaşlar bugün benim 8. günüm sabah idrar testi yaptım çok silikti dayanamadım akşam birdaha yaptım daha belirkin çıktı bu sefer.ne dersiniz hamilemiyim acaba??
Tebrikler o zaman canım git kan testi yaptır bence hemencanım 4. gün embriyosu
resmi ekliyorum yorum yaparsanız sevinirim eczacıya sordum silik de olsa 2. çizgi varsa pozitifdir dedi .inşallah diyorum artık
çok teşekkür ederim canım ne kadar ayrıntılı anlatmışsın..
benim reglim hep az olur, geceleri ped bile koymam
ama doktora o halde göstermek kötü geliyor..
canım çok teşekkür ederim bende düşünmedim değil kendim öyle görmek istiyorum diyemi acaba ama sonra sonra emin oldum iyice ....allah dileyen herkese kat kat yaşatsın bu mutluluğu devamı gelsin hepimiz içinSenin değil bebeğin yarattığı bir çizgi görüntüsünde. Silik sayılmaz. Gayet net görüyorum bende :) Yarın tekrarlayıp, kan ile tasdiklemek en güzeli... Gönlüne göre gelişsin her şey.
Rica ederim. Ben kullanırım gece ama sabaha aynı temizliğinde kalır :) Hareket yoksa regl yok :)
Doktorun emin ol görmüyor... Hem alışkınlar, hem de zaten ultrasonunun ucunu yerleştirene kadar 2-3 saniye alakadar oluyor, ondan sonra zaten gözü mütemadiyen monitördeki değerlerde... Yumurtalar ne alemde, endometrium nasıl, kist var mı yok mu derken tamam... Rahat ol... Muayene saati öncesinde tuvaleti kullanırsan zaten varsa gelecek olan bir şey onu yollamış oluyorsun. Regl yokmuş gibi rahat kalırsın, üstüne regli olduğun için ultrason hissiyat anlamında daha rahatsız edici olacaktır.
Ayrıca uzun çok uzun yıllar jinekologum olan Cevdet Bey'in kulaklarını çınlatayım. Onun yüzünden bende en çok ona dikkat ediyorum. Gerçi epilasyona gittiğim için tüyle ilgili sıkıntım yok çok şükür :) Derdi ki kadınlar muayeneye gelirken çok evhamlı olurlar şöyle mi böyle mi regl, tüy vs... Hiç biri bizim için önemli değil derdi. Sağlık açısından da tavsiye etmezdi o ayrı ama asıl söylediği "en çok ayaklardan, bacaklardan irrite oluruz olursak" yani ilgilendikleri uzuv onlar için sıradan... Bacak ve pedikür bakımı onlar için daha önemli, hakikatten de örtünün dışında kalan onlar :))))))))))
Benimde bugun 7. Gunum en buyugu 13 mm ymis yumurtalarimin endometrium 12 mm carsamba kontrol, bana opu icin bisey demedi ama bence carsamba catlatma ignesi vurulucam cumada toplanacak tedavinin basindan beri oyle dusunuyorumgünaydın kızlar 8. günüm kontrolüm vardı E2 istemedi bugün yumurtalarım 12,5mm çarşamba tekrar kontrolüm var cuma ya da cumartesi toplarız dedi :)
Canım ben tetradox, prednol, kullandım 5 gün, ayrıca opudan sonra crinone jele başladım, folik asit ve coraspirinede devam ettimkızlar yumurta toplandıktan sonra hangi ilaçları kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?