• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 14,3%
  • Kasım

OY: 4 57,1%
  • Aralık

OY: 2 28,6%

• Ankete Katılan
    7

selogi

🦥🐾🐦‍🔥🪵🪾🪺🪨🌙🫧🍪🍫🍿🧋🧘🏻‍♀️🏇🏼🛴⛰️🪄☪️
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2025
728
500
18
32
Kızlar 32 yaşında, 2.5 yıllık evliyim. Güzel haberi Kasım ayı sonunda aldım 🥳

Birlikte heyecanımızı paylaşmak, kontrollerimizi paylaşmak, sürecimizin nasıl ilerlediğini konuşmak, heyecanımızı konuşabilmek istiyorum ❤️

Birbirimize bilgi akışında bulunabilir, yeni anne adayları olarak takviyelerimizi, sürecimizi paylaşabiliriz 🫶🏼 Çiçeği yeni açan anne adaylarını bekliyorum ☺️💐 Kolaylıkla olsun her şey 🪺

Kızlar doğum günüm 17 Kasım ve haberi de Kasım’da aldım heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider ❤️ Beta vermedim. Bat 4 aralık, geçtikten sonra vermek istiyorum. Sağlık sıhhatle inşallah. Bu süreçte neler yaptınız? Hangi beta değerleri ile öğrendiniz merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼

Ya seni gördüğüme çok sevindim 🥲 Vignette Vignette ❤️ Öyle çok istiyorum ki güzel haberini almayı. Kendimi de süreçte yalnız hissetmek istemiyorum. Her gün konuşsak böyle tatlı tatlı 🍫 Allah’ım nolur nasip et 🤲🏻

Selam umarım herkes için güzel geçer bu süreç. Ben sanırım kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemicem😅 beta beni bir ara korkuttu. 63,151,269,492,1120 artışlar oldu. Umarım sağlıkla görmek nasip olur. Hani benim gibi olanlar varsa diye söylemek istoyorum ben 6 ay boyunca visanne ilaç kullanıyordum. Ilaci biraktim ve regl olmadan gebelik öğredim. Bu şekil hamile kalan var mı bilmiyorum ama ilerleyen günlerde sağlıklı bir gebelik mi haber veririm❣️

Selam umarım herkes için güzel geçer bu süreç. Ben sanırım kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemicem😅 beta beni bir ara korkuttu. 63,151,269,492,1120 artışlar oldu. Umarım sağlıkla götmek nasip olur. Hani benim gibi olanlar varsa diye söylemek istoyorum ben 6 ay boyunca visanne ilaç kullanıyordum. Ilaci biraktim ve regl olmadan gebelik öğredim. Bu şekil hamile kalan var mı bilmiyorum ama ilerleyen günlerde sağlıklı bir gebelik mi haber veririm❣️
Merhaba çikolata kistiniz mi vardı?

Merhaba çikolata kistiniz mi vardı?
Evet. 6cmlik bir kistim vardı. Ilaç kullanmaya basladim ama ilacin 4.ayinda siddetli agrilarim geri geldi. Bir baktilar ki kist 8.5 cm olmus bagirsaga yapismis falan. Eylulde apar topar ameliyat oldum. Bu surecte ilaci hic birakmadim ama. Sonra kasima kadar devam et ilaca dediler. 29 ekimde de ilacım bitti. Sizinde mi kistiniz var

Evet. 6cmlik bir kistim vardı. Ilaç kullanmaya basladim ama ilacin 4.ayinda siddetli agrilarim geri geldi. Bir baktilar ki kist 8.5 cm olmus bagirsaga yapismis falan. Eylulde apar topar ameliyat oldum. Bu surecte ilaci hic birakmadim ama. Sonra kasima kadar devam et ilaca dediler. 29 ekimde de ilacım bitti. Sizinde mi kistiniz var
Evet benim de maalesef sağ ve solda 5’er cm’lik çikolata kistim var. Şubat ayından beri bebeğimiz olmadı. Hatta kist amh değerimi düşürmüş bu sebeple tüp bebek denedik orda da tek bir embriyomuz transfer edilebilecek düzeydeydi o da olumsuz sonuçlandı. Ben visanneyi 2019 senesinde 9 ay kadar kullanmıştım o dönemde kistlerim komple yok olmuştu. Şu an hamile kalamıyorum yıl sonuna kadar olmazsa ocakta tekrar tüp bebeğe başlayacağım maalesef ☹️

Selam umarım herkes için güzel geçer bu süreç. Ben sanırım kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemicem😅 beta beni bir ara korkuttu. 63,151,269,492,1120 artışlar oldu. Umarım sağlıkla görmek nasip olur. Hani benim gibi olanlar varsa diye söylemek istoyorum ben 6 ay boyunca visanne ilaç kullanıyordum. Ilaci biraktim ve regl olmadan gebelik öğredim. Bu şekil hamile kalan var mı bilmiyorum ama ilerleyen günlerde sağlıklı bir gebelik mi haber veririm❣️
Harika bir haber ❤️ Hoş geldiniz 🤰🏻 Doktorunuz ne dedi peki? Sağlıkla kucağına al canım. Visanne ilacı ne amaçla kullanmıştın?

Evet benim de maalesef sağ ve solda 5’er cm’lik çikolata kistim var. Şubat ayından beri bebeğimiz olmadı. Hatta kist amh değerimi düşürmüş bu sebeple tüp bebek denedik orda da tek bir embriyomuz transfer edilebilecek düzeydeydi o da olumsuz sonuçlandı. Ben visanneyi 2019 senesinde 9 ay kadar kullanmıştım o dönemde kistlerim komple yok olmuştu. Şu an hamile kalamıyorum yıl sonuna kadar olmazsa ocakta tekrar tüp bebeğe başlayacağım maalesef ☹️
Lütfen üzülmeyin.🪷 Sizi rahatlatmak için söylemiyorum ama bazen bazı deneyimler fikir verebiliyor o yüzden kendi deneyimimden bahsedeyim. 1 yıl boyunca hastaneliktim hep bu kist bende çok farklı bir boyutta agrı yaşatıyordu. Ürtiker çıkarıyordum dermatolojide yatıyordum, kalp ritmim zaten bozuk benim kalbim 20lere düştü kalp damarda yattım , kadın doğumda çok kez yattım tek nedeni bendeki bu kistti crp çok yüksekti.tuvalete çıkamıyordum.benimki üst belirtilerdi.ve bana hep seni ameliyat edemeyiz çünkü amh 0.2 ve çocuğun yok dayanacaksın dediler. Ama ben hastanede 1 hafta yatıp eve geldiğimde 2 hafta dik yürüyemiyordum karnıma dokunamiyordum cocuk deneyemiyorduk.apar topar tüp bebek dediler. Zar zor ağrım olmadigi bir ay yumurta toplayip dondurdular. Artık sadece sagligimi dusunuyordum.çocuk fikrini bırakmıstım yeter ki rahat tuvalete cikayim istedigimi yiyeyim istiyordum. Yumurta topladiktan sonra o ay agrim olmadi ya kafam biraz rahatladi ve o ay gebe kaldim. Ama kalbi durdu. Ilaca basladim. Ameliyat olacagim zaman herkes aciyarak bakiyordu hic cocugu yok daha amh cok dusuk falan diye. Ama inanin Allaha o kadar guveniyorum ki dedim ki siz ameliyat edin dusunmeyin beni olmazsa da allah boyle nasip etmistir siyip gecerim dedim. Ameliyat sonrasi 0.01 oldu amh . Hic umut yok ya neyse dondurulmuslar var dediler. Ama kafam rahat tabi bi kabullenis var icimde. Ben regl olmadan 0.01 ile gebe kaldim yine. Ha suan saglikla ilerler mi bilmiyorum.o yuzden hamileyim diye hemen sevinemiyorum. Ama demem o ki doktorlar etraftaki insanlar umutsuzca konusabilir. Tıkayın kulaginizi icinizi ferah tutun. Teslimiyet rahatlik veriyor. Ha takviye mi kullanin tabi ki spor mu saglikli beslenme mi yapin hepsini yapin. Ama sonra bi rahat birakin kendinizi bol bol gulun. Bu arada benim demir seviyem yerlerdeydi ben damardan demir aldim. Onu da soyleyeyim.belki bi etkisi vardir🪷

Harika bir haber ❤️ Hoş geldiniz 🤰🏻 Doktorunuz ne dedi peki? Sağlıkla kucağına al canım. Visanne ilacı ne amaçla kullanmıştın?
Valla ben tüp bebekteydim normalde ama doktorum benimle ilgilenmiyor doğaldan kaldım diye. Randevu aldim devletten ama 8 aralığa aldım suan sadexe beta konteol ettiriyorum. Visanne cikolata kisti icindi❣️

Lütfen üzülmeyin.🪷 Sizi rahatlatmak için söylemiyorum ama bazen bazı deneyimler fikir verebiliyor o yüzden kendi deneyimimden bahsedeyim. 1 yıl boyunca hastaneliktim hep bu kist bende çok farklı bir boyutta agrı yaşatıyordu. Ürtiker çıkarıyordum dermatolojide yatıyordum, kalp ritmim zaten bozuk benim kalbim 20lere düştü kalp damarda yattım , kadın doğumda çok kez yattım tek nedeni bendeki bu kistti crp çok yüksekti.tuvalete çıkamıyordum.benimki üst belirtilerdi.ve bana hep seni ameliyat edemeyiz çünkü amh 0.2 ve çocuğun yok dayanacaksın dediler. Ama ben hastanede 1 hafta yatıp eve geldiğimde 2 hafta dik yürüyemiyordum karnıma dokunamiyordum cocuk deneyemiyorduk.apar topar tüp bebek dediler. Zar zor ağrım olmadigi bir ay yumurta toplayip dondurdular. Artık sadece sagligimi dusunuyordum.çocuk fikrini bırakmıstım yeter ki rahat tuvalete cikayim istedigimi yiyeyim istiyordum. Yumurta topladiktan sonra o ay agrim olmadi ya kafam biraz rahatladi ve o ay gebe kaldim. Ama kalbi durdu. Ilaca basladim. Ameliyat olacagim zaman herkes aciyarak bakiyordu hic cocugu yok daha amh cok dusuk falan diye. Ama inanin Allaha o kadar guveniyorum ki dedim ki siz ameliyat edin dusunmeyin beni olmazsa da allah boyle nasip etmistir siyip gecerim dedim. Ameliyat sonrasi 0.01 oldu amh . Hic umut yok ya neyse dondurulmuslar var dediler. Ama kafam rahat tabi bi kabullenis var icimde. Ben regl olmadan 0.01 ile gebe kaldim yine. Ha suan saglikla ilerler mi bilmiyorum.o yuzden hamileyim diye hemen sevinemiyorum. Ama demem o ki doktorlar etraftaki insanlar umutsuzca konusabilir. Tıkayın kulaginizi icinizi ferah tutun. Teslimiyet rahatlik veriyor. Ha takviye mi kullanin tabi ki spor mu saglikli beslenme mi yapin hepsini yapin. Ama sonra bi rahat birakin kendinizi bol bol gulun. Bu arada benim demir seviyem yerlerdeydi ben damardan demir aldim. Onu da soyleyeyim.belki bi etkisi vardir🪷
Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben de vitaminlerimi kullanıyorum elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Acaba kullandığınız takviyeler var mıydı? Paylaşabilir misiniz? Umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir 🩷🌸🙏🏼

Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin burada ezan okunuyor onun hürmetine 🌸 Rabbim daha önce yaşadığınız zorlukların mükafatı eylesin teslimiyetinizin bir hediyesi eylesin inşallah 🌺 takviyeler için bir şey yazmak istiyorum kesinlikle çok etkisi var hele ki ilk 10 haftalık süreçte yaşanan düşüklerde hatta bazen kimyasallarda çok etkisi olduğu söyleniyor, mesela demir düşükse bebek tutunamayabilirmiş vs vs, benim doktorum tüm takviyelerini al hiçbir şeyin eksik olmasın dedi

Sizi Allah mı karşılaştırdııı ya ❤️ Vignette Vignette M millian Sen umudunu hiç kaybetme diye tam da keyfin düşükken, hikayenin benzediği biri
Gerçekten ya kıyamam ne kadar çok acılar çekmiş M millian allahım bebeğini sana bağışlasın. Ben de size müjde veriyim en kısa zamanda gebeliğimizi birlikte takip edelim ❤️🥹 bana umut oldun

Ya 🥲 Ne yazsam, ne söylesem bilmiyorum ama çok güzelsin ❤️ Umudunun yittiği anda ne güzel haber almışsın. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. Duam seninle, sürecin kolaylıkla, umutla, sevgiyle ilerlesin doğum haberini alalım. Çok duygulandım ama sonu da güzel olursa mucizeni yaşadığın hikaye ❤️❤️

Back
X