Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 17,9%
  • Kasım

OY: 24 61,5%
  • Aralık

OY: 8 20,5%

• Ankete Katılan
    39
Tek olmaz dersin ya? Galiba tek kalacağım çünkü. Alt katta ablam var ama onda da 5 çocuk var kimseyi darlamak istemiyorum. Kaç gün önemli??
Ben onu tecrübe etmedim canım ama kız kardeşimin doğumunda annem 1 ay kaldı o sezaryan doğum olmuştu. Ben sadece kendi psikolojimden yola çıkarak kimseden bir bardak su isteyemem hastanede eşimde olsun istiyorum yanımda benimle o ilgilensin bebeğimle ise annem ve ya kız kardeşim ilgilensin istiyorum çünkü acemiyiz en çok onlara güvenebilirim. Tabi kişiden kişiye değişebilir içgüdüsel olarak nasıl olur bilmiyorum tecrübeli anneler bizi aydınlatsın

Progesteran neden veriyorlar konu ne

Bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için veriyorlar
Benim önceden düşüğüm yok, hamileliğimde de çok şükür kanama ve leke olmadı ama doktorum tedbir amaçlı kullandırttı
Diğer doktorum da tamam dedi
Sabah akşam kullanıyordum, 12+3 te tek doza düştü, 13+2 de son kez içip bıraktım
Allah korusun hamilelikte kanama leke olursa da bu ilacı veriyorlar hap ya da fitil olarak kullanıyorsun

Ağızdan almak çok zor ya bende lekelenmenin hatta kanama diyebiliriz aşırı olması sonucu uzun süre ağızdan aldım sürekli baş dönmesi yaşıyordum işkence gibi hep sersem alkolik gibiydim kanama azalınca fitil olarak kullanmaya başladım tüm o sersemlik baş dönmesi geçti sanırım bebeği gördükten sonra bende de tekrar başlayacaklar ilki kayıp olduğu için önce bebeği görelim dedi doktorum

Oral olunca fena mide bulandırıyormuş o. Arkadaşımda hafif bir kanama olmuştu çok şükür şimdi sağlık durumu iyi de çok fena yaptı beni dedi, şimdi alttan almaya başlayacağım ben de dedi

Oral olunca fena mide bulandırıyormuş o. Arkadaşımda hafif bir kanama olmuştu çok şükür şimdi sağlık durumu iyi de çok fena yaptı beni dedi, şimdi alttan almaya başlayacağım ben de dedi
Çok rahatlıcak fitil olarak kullanmaya başlayınca bana ilk başta ilk kez deneyimlediğim için işlem çok garip gelmişti ama dünya varmış dedim

Çok rahatlıcak fitil olarak kullanmaya başlayınca bana ilk başta ilk kez deneyimlediğim için işlem çok garip gelmişti ama dünya varmış dedim
deneyim deneyimdir

Bende baş dönmesi yapmadı
Sabah akşam aynı saatte almak gerekiyor diye fitil olarak kullanmadım ben
Sabah 11 akşam 11 kullanıyordum
O saatlerde evde ve müsait olmuyordum hep o yüzden hap olarak kullanayım dedim ama genelde evet baya etkiliyormuş insanları hap olarak kullanınca
Ben hangi hap olursa olsun yutmakta çok zorlanıyorum beni de o açıdan zorladı
Zaten midem bulanıyordu
İlacı bırakınca çok sevindim

Benim zaten midem hep bulanıyordu o yüzden ilaçtan dolayı ekstra mide bulantısı hissetmedim
İlacı bıraktıktan sonra da şiddetli bulanmaya devam etti midem ama çoğunluk fitil olarak kullanmanın daha rahat olduğunu söylüyor
Fitil kullanınca hemen kalkmaman gerekiyor yani müsait olman gerekiyor bir süre onu ayarlaman lazım sadece her gün

Şuan ki gebeliğinde var mı peki bulantıların 6+5 benim 2-3 gündür aşırı bir sersem gibiyim hasta gibiyim ama hasta değilim bulantı mı başlayacak diye korkuyorum açıkcası

Şuan ki gebeliğinde var mı peki bulantıların 6+5 benim 2-3 gündür aşırı bir sersem gibiyim hasta gibiyim ama hasta değilim bulantı mı başlayacak diye korkuyorum açıkcası

Ben bugün 19+0 oldum, ilk gebeliğim
Bu sabah 4- 5 saat bulandı, geçti
5. haftada başlamıştı ve o zamandan beri sıfırlanmadı ama tabii 15. haftadan beri eskiye göre çok çok iyi
Önceden 24 saat hiç geçmiyordu sürekli araba tutmuş gibi içim bulanıyordu
Birkaç haftadır birkaç saat bulanıyor geçiyor

Yaaa maşallah sağlıkla gelsin inşallah Tamamen geçer bian önce inşallah çok rahat bir gebelik ve pozitif bir doğum yaşarsın

Üzülme ama lütfen ben kendi psikolojime göre söyledim tecrübe etmedim ki nasıl olur bilmiyorum yaşayacağız ve göreceğiz inşallah sonuçta en büyük destek eşlerimizden gelecek ve gelmeli
Gelir ondan sorun yok. Bilgisizlik perişanlık vermez umarım

Ya kızlar benim kafam çok karıştı sat 25 ekim yumurtlama 19 kasım ben kaç haftalık oluyorum kesenin bu kadar küçük görünmesi normal mi doktor iyice uzaklaştırıp gösterdi keseyi yakından daha büyüktü başka doktorada mı gitsem

Aynen canım onun için doktora gidince söyleki ayar yapsın her gittiğinde o tarihi söylersin daha sonra zaten ultrasonlarla tam hafta belirleniyor yumurtlama ya göre 8+6 5 ekime göre 9+1 30 eylül saysam 9+6 hepsi ayrı telden ama doktor 5 ekim dediği için 5 olarak kalsın o benim döngüyü 32 gün saymıs mesela 28 değil ilginç
Öyle oluyor bebek düşünmeye denemelere başlayınca sasıyor vücut çünkü kendini gebeliği hazırlıyor ben oglanda 5. Denemede kalmıştım mesela her ay farklı günde oluyordum 30 34 28 en son gebe kaldım ayda 28 günde bir olacaktım olsaydım vücut garip ya
Hehe aynen öyle

Döllenme tarihine baglı canım bence gayet normal değerinde ozaman cok yüksek değildi o değere göre oldukça iyi boşuna telaş yapma başka doktora gitmene gerek yok haftaya kontrole gidince biraz daha büyüyecek daha net görüceksin içini ferah tut ❤

Benimde 22 ekim ben 6+5 bugün sende bu durumda 6+3 oluyorsun sanırım. Doktor bir sorun görmediyse telaşlanma karından bakılan ultrasonda normaldır muhtemelen

Bebek var mı yok mu görünmüyor ya belirsizlik beni çok yoruyor bilerek mi 10 gün sonraya verdi kontrolü acaba net görebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…