Karından bakmadı cuma günü betam 1571 idi ama değerlerim 3 katı falan artıyor dedim karından daha görünmez küçüktür dedi vajinadan baktıBenimde 22 ekim ben 6+5 bugün sende bu durumda 6+3 oluyorsun sanırım. Doktor bir sorun görmediyse telaşlanma karından bakılan ultrasonda normaldır muhtemelen
1571 de çok normal bu , benim 1596 ile doktorun biri göremedi 2 saat sonra başka doktor gördü bu değere göre normal canım ilk gebeliğimde benimde böyleydi içini ferah tutKarından bakmadı cuma günü betam 1571 idi ama değerlerim 3 katı falan artıyor dedim karından daha görünmez küçüktür dedi vajinadan baktı
Senin döngün benimkine göre daha uzun olabilir ve ya geç yumurtladın o ay bilemiyorumKarından bakmadı cuma günü betam 1571 idi ama değerlerim 3 katı falan artıyor dedim karından daha görünmez küçüktür dedi vajinadan baktı
Döngüm uzadı evet ve geç yumurtladım bu yüzdenSenin döngün benimkine göre daha uzun olabilir ve ya geç yumurtladın o ay bilemiyorumson adet tarihimize göre 3 gün var aramızda
Evet canım benimkine baktım şimdi 6 kasımda olmuş benim çatlama ovülasyon testine göre hatta ne alakaysa 5i 6ya bağlayan gece denemişim silikleşmiş çatlama gününü değerlendirmemiştik misafirimiz vardı ondan baktım herhaldeDöngüm uzadı evet ve geç yumurtladım bu yüzden
Aaa benim baya geç yumurtlamam olmuş 27 kasımda regl olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 2-3 aralığa attı beni tarih olarak aslında gecikmemin 3 gününde 1571 betaEvet canım benimkine baktım şimdi 6 kasımda olmuş benim çatlama ovülasyon testine göre hatta ne alakaysa 5i 6ya bağlayan gece denemişim silikleşmiş çatlama gününü değerlendirmemiştik misafirimiz vardı ondan baktım herhalde
Evet canım bak bende 6+1 de gittim ozaman bebek görünmedi seninki kadar yolk saç bile yoktu belli belirsiz görünüyordu 7+1 de gittiğimde hem bebek hem kalp atısı birlikte gördüm duydum merak etme daha küçük haftaya görüceksin inşallahBebek var mı yok mu görünmüyor ya belirsizlik beni çok yoruyor bilerek mi 10 gün sonraya verdi kontrolü acaba net görebilmek için
Yumurtlama geç olduğu için haliyle döllenme betanın kana karışması falanda daha geç oluyor benimde battan 2 gün önce 400 küsürlerde çıktı mesela beta. Döllenmeyle alakalı yani telaşlanma hiç 10 gün sonra görürsün bebeği Allah’ın izniyle bende en son keseyi gördüm nasipse perşembe günü tam 2 hafta sonrasında bebeği ve kalp atışını görmeye gidicem nasipseAaa benim baya geç yumurtlamam olmuş 27 kasımda regl olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 2-3 aralığa attı beni tarih olarak aslında gecikmemin 3 gününde 1571 beta
Konuştukça rahatlıyorum teşekkür ederimYumurtlama geç olduğu için haliyle döllenme betanın kana karışması falanda daha geç oluyor benimde battan 2 gün önce 400 küsürlerde çıktı mesela beta. Döllenmeyle alakalı yani telaşlanma hiç 10 gün sonra görürsün bebeği Allah’ın izniyle bende en son keseyi gördüm nasipse perşembe günü tam 2 hafta sonrasında bebeği ve kalp atışını görmeye gidicem nasipse
Çok çok sevindimKızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii(öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Karından baktı göremedi. Beta dün 1600lerdeydi.
Ben felfenayım o sırada. Vajinale geçtik ve kızlar
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Kızlar yani çok şükür gebeliğim rahim içi
Gözünaydın canımKızlar merhabaaa
Bugün okuldayken büyük tuvaletten sonra bir ağrı girdi anlatamam ben şok hemen panik. Yakında sağlık ocağı vardı oraya gittim sakinleşeyim diye. 2 saat boyunca moral bozukluğu. Ağrım 10 üzerinden 5 falan oldu korktum.
Çıkışta benim doktora gittik. Adamı görür görmez ağlamaya başladım tabii(öncekilerden dolayı adamı gördüğüm an tetikleniyorum ağlamaya)
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun minicik kesem oradaydı. Doktor bile çok mutlu oldu
Ben bu sefer de mutluluktan ağlamaktan bir şey soramadım pek. Solumda ağrı oluyor korkutuyor dedim ultrasonu gösterdi bak rahim içi dedi.
Normalde kullandığım folik asit ve ecoprin Var aspirin bunlara ek olarak duphaston yazdı.
Çarşamba gel karından da bakalım dedi. Yolk molk diye şeyler varmış onlar var mı dedim. O da daha dur bismillah yavaş yavaş dedi.
Birbirmize destek olucaz burası bunun için var birbirimizden başka kim anlar ki halimizdenKonuştukça rahatlıyorum teşekkür ederim
Ohhhhhh be çok şükür. Gözüm doldu mutluluktan bu kez. Bebek iyi şans getirdiKızlar merhabaaa
Senle aynı zamanlar çatlama görmüşüz demek ki. Bat tarihlerimiz 1-2 gün arayla :) normalizz korkmaAaa benim baya geç yumurtlamam olmuş 27 kasımda regl olmam gerekiyordu geç yumurtladım o yüzden 2-3 aralığa attı beni tarih olarak aslında gecikmemin 3 gününde 1571 beta
Ahahahah sağol canım benim. Eşim bile inanamıyor ilk defa bu kadar ilerledik diyorOhhhhhh be çok şükür. Gözüm doldu mutluluktan bu kez. Bebek iyi şans getirdiyolk molk detayın güldürdü yalnız
Kendini üzmek strese sokmak yok artık ama tamam mı tüm kötü düşünceleri kovuyorsun artık çünkü o susam tanesi de etkilenecek senin stresinden üzüntünden. Bundan sonra artık sende heycanla gün say kalp atışına onunla tanışmayı bekle ben gün sayıyorum mesela ve ilk tanışmamız olarak görüyorum daha da heycanlı oluyorAhahahah sağol canım benim. Eşim bile inanamıyor ilk defa bu kadar ilerledik diyor
Beta takibi yapmıcakmışız dedim nasıl yani başka kan vermek yok mu diyor garibim diğerlerinde 20 kere takip ettiğimiz için alışkın değil
Ay ben de onu indirdim oradan bakıyorum boyutunaHappy Mom indirdim ordan günlük hem bizim hem bebeğimizin gelişimi hakkında bilgiler veriyor her gün heycanla okuyorum
Daha dur annesi orada limon boyutunda diyecek ve ilk işin eline bir limon alıp karnına tutmak olcak ben öyle yapmıştım bu kadarcık şimdi demiştimAy ben de onu indirdim oradan bakıyorum boyutuna
İnşallah kızlar çok teşekkür ederimKendini üzmek strese sokmak yok artık ama tamam mı tüm kötü düşünceleri kovuyorsun artık çünkü o susam tanesi de etkilenecek senin stresinden üzüntünden. Bundan sonra artık sende heycanla gün say kalp atışına onunla tanışmayı bekle ben gün sayıyorum mesela ve ilk tanışmamız olarak görüyorum daha da heycanlı oluyorAğrılar falan normal benim hala oluyor bazen tek taraflı o ağrılar sancılar bitmicek ki hiç ara ara yoklucak bizi hep bunu kabullen veeeee eşinle bunun mutluluğunu yaşamaya odaklan inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin gebeliğin ve sağlıkla gelsin bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?