- 6 Kasım 2025
- 401
- 266
- 18
- 28
Amin canımİnşallah ya. Dua mı beddua mı bilmem ama bulantı gelecekse bari sigara tiksineyim valla çok isterim. Sen nerdeyse hiç içmemişsin maşallh
Ben normal muayeneye giderken örtü götürdüm sal almıştım evet vermiyor versene herkese aynı ortuKızlar özelde istediğim doktor vardı, ona da 16’sında randevu var. Kısmet böyle benim herhaldeÖzeldeki 16, devletteki 18.
Arkadaşımla da konuştum devlette kıza kalp atışı dinletmiş 2 saniye. Tamam duydun herhalde deyip hemen çekmiş :) Allah Allahh ya. Bi de örtü mörtü de vermemiş bi peçete vermiş kapaması için, elbise varmış o gün üzerinde rezaletti diyorson durum bu şekilde
Baş ağrısı yaptı mı? Geçmiş olsun sizeAmin canımyok bulantı olsun demedim sigaradan tiksinti gelsin dedim bulantı fena Rabbim düşmanıma vermesin
Evet bu saat oldu daha içmedim de miğdem fena bide az önce oğlum kustu baya hemde hasta ilaç verıyım dedim verdim gibi ne varsa çıkardı temızleyene kadar iyice beter oldum
Sanki bedava yaa hastane. Para vermiyoruz sgkya sanki. Tuhaflar bazı konularda. İnce düşünce yok. Lüks sanıyorlar her şeyi. Sen iyi akıl etmişsin ama güzel kurtarmışsın durumuBen normal muayeneye giderken örtü götürdüm sal almıştım evet vermiyor versene herkese aynı ortu
Aynen ya elbise etek ya örtü mahremiyeti açısından iyi oluyor görüyor sonuçta ama ne bilim orayada öyle yatmak olmazSanki bedava yaa hastane. Para vermiyoruz sgkya sanki. Tuhaflar bazı konularda. İnce düşünce yok. Lüks sanıyorlar her şeyi. Sen iyi akıl etmişsin ama güzel kurtarmışsın durumu
Ay bende başka forumdan sana yazmıştımAynen ya elbise etek ya örtü mahremiyeti açısından iyi oluyor görüyor sonuçta ama ne bilim orayada öyle yatmak olmaz
Yok gayet iyiyim canım o konudaBaş ağrısı yaptı mı? Geçmiş olsun size
Ben miAy bende başka forumdan sana yazmıştımValla ara ara kasıklarımda batma oluyor. Bugün sabah ilacı içtikten sonra mide bulantısı oldu. Progesteron artışından kaynaklı oluyormuş Sabah akşam içtiğim ilacın yan etkisi. Şu an başka bir şey yok canım. 5. Gündü bugün. Senin neler oluyor
Sen biliyor muydun vermediklerini? Deneyerek mi öğrendinAynen ya elbise etek ya örtü mahremiyeti açısından iyi oluyor görüyor sonuçta ama ne bilim orayada öyle yatmak olmaz
Keske donseKızlar ben bugün test yaptım dpo 11 negatifsizce bundan sonra pozitife döner mi pek bir şey hissetmiyorum artık
Telefon kastı başka foruma yazacaktım ama inşallah sana da kısmet olurBen miAllah söyletti herhalde
Üzülmeee polen regle kadar umut bitmiş değil. Regl gelse de bitmiş değil. Üzme bak beni de. Rabbim sana şahane bir evlat nasip edecek, biz inanıyoruz
Valla yalan yok bir tık yıkıldım bir tıktan fazla da yıkılmış olabilirim teşekkür ederim güzel dileğin için rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza hepinize çok dua etcemÜzülmeee polen regle kadar umut bitmiş değil. Regl gelse de bitmiş değil. Üzme bak beni de. Rabbim sana şahane bir evlat nasip edecek, biz inanıyoruz
Teşekkür ederim çiçeğimValla yalan yok bir tık yıkıldım bir tıktan fazla da yıkılmış olabilirim teşekkür ederim güzel dileğin için rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bir süreç nasip etsin bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza hepinize çok dua etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?