Sen perşembe keseyi görürsün inşallah merak etmeBak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.
Yani ben böyle hesapladım 2 katı olarak yanlış mı?
Ay evet hızlı geçsin günler çok sıkıldım ben de gidememektenYaaa seninde mi perşembeBirlikte güzel haber vercez inşallah perşembe günü Sabah uyanır uyanmaz pazartesi bitti bugünde hızlı geçsin inşallah perşembe bian önce gelsin diye dua ettim
Öyle canım bizi yine en iyi biz anlıyoruz kimseden fayda yok gerçekten hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde halledelim de şu süreçleri inşallahTeşekkürler canım ben 2 hamileligim dede bırakmıstım deneyimliyim bunda geç kaldım biraz plansız olduğu için bulantılar sayesinde soğudum baya sigara dan özellikle kokusuinşallah
Benim kafa gidik unutuyorum herşeyiharika ❤ ama şu sağlık ocaklarını anlamıyorum hepsi ayrı telden çalıyor bizim burda hafta içi hergün 10.30 a kadar kan alınıyor canın istediği gibi gidip kan veriosun
Devlet hastanesi ne gitsen yada acile bizim, burdada acil sıkıntı gittim kan almadı kesinlikle sanki para çıkıyor cebinden ona zararı var
Gerçekten de öyle yaözelde vermek kolay oda maliyetli yoksa orda takip ederdim oğlumda 2 özel 1 saglık ocagında takip etmiştim bunda ilk değeri özelde kalan 2 sağlık ocagında çünkü özelde 660 tl sadece beta için içim cızladı
Gerçekten öyle bizi anlamaları lazım hormonların etkisi bizi ele geçiriyor zaten kendimizde değiliz ah ah
Kaç haftada görünüyor kiSen perşembe keseyi görürsün inşallah merak etme
Sağol canım burası iyi gelecek bize inanıyorum sağlıcakla doğurcaz el eleAllah senimahalle mahalle aratacak kendini geçmiş olsun canım bu arada.
Pozitif düşünelim pozitif olsun. Susam tanesi bebişini üzme
O döllenmeye göre değişiyor değer 1500 lere gelince vajinal ultrasonda görünüyor doktor bide ilgiliyse minicik nokta bile olsa görünür Allah’ın izniyleKaç haftada görünüyor ki
Ay doktoru pek sevmiyorum ama genç ve de erkek geçen ay adetim 15 gün gecikti gittim ona baktı karnımdan ultrasonla kese görünmüyor dedi e yani zaten görünmez yumurtlama bile görmemişim 1 Ay boyunca ovülasyon yaptım dedim anlattım ilk defa denedim dedim yumurtlama olmadı herhalde dedim. Evet olmayabilir dedi ya anlatsana işte bilgim yok bebek düşünüyoruz dedim stresten gecikmiştir o zaman dedi Progestan verdi ne kadar kullanacağımı ve ağızdan ya da vajinal yoldan alacağımı söylemedi ben de o ilacı kafama göre buralardan araştırarak kullandım 3 gün bıraktım. 3 gün sonra da adet oldum sonra yine ovülasyon yaptım ilk defa pik gördüm neyse konu o değil. Doktora diyorum ki gebelik düşünüyorum yani anlatsana bana yumurtlama olmadan da adet olunur ya da bu ilaç şu işe yarar bu kadar kullan şöyle kullan falan hiç bi şey demedi ya ağzından zorla aldım lafı. Hayır yaşadığım yer de küçük bi yer doktor da 2 tane ikisi de aynı kafa ve gençler güvenmiyorum açıkçası pek deO döllenmeye göre değişiyor değer 1500 lere gelince vajinal ultrasonda görünüyor doktor bide ilgiliyse minicik nokta bile olsa görünür Allah’ın izniyle
Doktor gerçekten önemli bu süreçte rahatca soru sorabilmek lazım süreç uzun ve tecrübesizlik ile bir telaş bir şaşkınlık olcak üzerimizde bu çok normal bu konuda bizi rahatabilcek tek kişide doktorlar. Aşırı sinir oldum şuan halbuki onlarda insan bazıları merhametsiz olabiliyor gerçekten. İnşallah yeni bir atama olur ve işinde uzman tatlış bir doktor gelir bu sürecin çok güzel geçerAy doktoru pek sevmiyorum ama genç ve de erkek geçen ay adetim 15 gün gecikti gittim ona baktı karnımdan ultrasonla kese görünmüyor dedi e yani zaten görünmez yumurtlama bile görmemişim 1 Ay boyunca ovülasyon yaptım dedim anlattım ilk defa denedim dedim yumurtlama olmadı herhalde dedim. Evet olmayabilir dedi ya anlatsana işte bilgim yok bebek düşünüyoruz dedim stresten gecikmiştir o zaman dedi Progestan verdi ne kadar kullanacağımı ve ağızdan ya da vajinal yoldan alacağımı söylemedi ben de o ilacı kafama göre buralardan araştırarak kullandım 3 gün bıraktım. 3 gün sonra da adet oldum sonra yine ovülasyon yaptım ilk defa pik gördüm neyse konu o değil. Doktora diyorum ki gebelik düşünüyorum yani anlatsana bana yumurtlama olmadan da adet olunur ya da bu ilaç şu işe yarar bu kadar kullan şöyle kullan falan hiç bi şey demedi ya ağzından zorla aldım lafı. Hayır yaşadığım yer de küçük bi yer doktor da 2 tane ikisi de aynı kafa ve gençler güvenmiyorum açıkçası pek de
Bi gün öncesi 1600 lerdeydi ertesi gün karından gözükmedi vajinalden gözüktü benimBak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.
Yani ben böyle hesapladım 2 katı olarak yanlış mı?
Ay keşke öyle bi şey olsaDoktor gerçekten önemli bu süreçte rahatca soru sorabilmek lazım süreç uzun ve tecrübesizlik ile bir telaş bir şaşkınlık olcak üzerimizde bu çok normal bu konuda bizi rahatabilcek tek kişide doktorlar. Aşırı sinir oldum şuan halbuki onlarda insan bazıları merhametsiz olabiliyor gerçekten. İnşallah yeni bir atama olur ve işinde uzman tatlış bir doktor gelir bu sürecin çok güzel geçer
Yaa ben de baksın bakalım olmazsa ben de derim ama utanıyorum o doktordan daBi gün öncesi 1600 lerdeydi ertesi gün karından gözükmedi vajinalden gözüktü benim
Saat kaçta randevun benim 8.30 da hastane baya uzak trafik olucak sabah malum evden karanlıkta çıkarız ama napiyim dayanamazdım hemen görmem lazımAy keşke öyle bi şey olsanasıl sevinirim.
Adam geleli 2 yıl olmadı başlarda herkes çok seviyordu iyiydi falan sonradan bi şeyler oldu anlamadıkama aldım randevuyu bakalım tavrına göre ya devam ederim ya etmem ona
Ay benim 11 de randevum.Saat kaçta randevun benim 8.30 da hastane baya uzak trafik olucak sabah malum evden karanlıkta çıkarız ama napiyim dayanamazdım hemen görmem lazım
Utanma canım zor oluyor hepimiz yaşıyoruz onu ama yapcak birşey yok işteYaa ben de baksın bakalım olmazsa ben de derim ama utanıyorum o doktordan da
Persembe gunu randevum benim kalp atışını duymak için. Hala aynı duruyorum. Sadece ilk bebegin kalp durması ile alakali bir seylere bakiyorum da kan sulandirici kullanmam gerek benim sanirim ama gecen seneki doktorum kan sulandirici kullanmana gerek yok demisti. Simdi kıllandım tekrar sonucları arkadasima attim perinatologa goturup aricak beni. Umarım kullanmalı derse de geç kalmamışımdır.
Paylaşalım sonucu mutlakaAy benim 11 de randevum.
Yazarım canım buraya ben dePaylaşalım sonucu mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?