Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,7%
  • Kasım

OY: 28 58,3%
  • Aralık

OY: 12 25,0%

• Ankete Katılan
    48
Sen perşembe keseyi görürsün inşallah merak etme

Yaaa seninde mi perşembe Birlikte güzel haber vercez inşallah perşembe günü Sabah uyanır uyanmaz pazartesi bitti bugünde hızlı geçsin inşallah perşembe bian önce gelsin diye dua ettim
Ay evet hızlı geçsin günler çok sıkıldım ben de gidememekten

Öyle canım bizi yine en iyi biz anlıyoruz kimseden fayda yok gerçekten hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde halledelim de şu süreçleri inşallah

O döllenmeye göre değişiyor değer 1500 lere gelince vajinal ultrasonda görünüyor doktor bide ilgiliyse minicik nokta bile olsa görünür Allah’ın izniyle
Ay doktoru pek sevmiyorum ama genç ve de erkek geçen ay adetim 15 gün gecikti gittim ona baktı karnımdan ultrasonla kese görünmüyor dedi e yani zaten görünmez yumurtlama bile görmemişim 1 Ay boyunca ovülasyon yaptım dedim anlattım ilk defa denedim dedim yumurtlama olmadı herhalde dedim. Evet olmayabilir dedi ya anlatsana işte bilgim yok bebek düşünüyoruz dedim stresten gecikmiştir o zaman dedi Progestan verdi ne kadar kullanacağımı ve ağızdan ya da vajinal yoldan alacağımı söylemedi ben de o ilacı kafama göre buralardan araştırarak kullandım 3 gün bıraktım. 3 gün sonra da adet oldum sonra yine ovülasyon yaptım ilk defa pik gördüm neyse konu o değil. Doktora diyorum ki gebelik düşünüyorum yani anlatsana bana yumurtlama olmadan da adet olunur ya da bu ilaç şu işe yarar bu kadar kullan şöyle kullan falan hiç bi şey demedi ya ağzından zorla aldım lafı. Hayır yaşadığım yer de küçük bi yer doktor da 2 tane ikisi de aynı kafa ve gençler güvenmiyorum açıkçası pek de

Doktor gerçekten önemli bu süreçte rahatca soru sorabilmek lazım süreç uzun ve tecrübesizlik ile bir telaş bir şaşkınlık olcak üzerimizde bu çok normal bu konuda bizi rahatabilcek tek kişide doktorlar. Aşırı sinir oldum şuan halbuki onlarda insan bazıları merhametsiz olabiliyor gerçekten. İnşallah yeni bir atama olur ve işinde uzman tatlış bir doktor gelir bu sürecin çok güzel geçer

Bi gün öncesi 1600 lerdeydi ertesi gün karından gözükmedi vajinalden gözüktü benim

Ay keşke öyle bi şey olsa nasıl sevinirim.
Adam geleli 2 yıl olmadı başlarda herkes çok seviyordu iyiydi falan sonradan bi şeyler oldu anlamadık ama aldım randevuyu bakalım tavrına göre ya devam ederim ya etmem ona

Saat kaçta randevun benim 8.30 da hastane baya uzak trafik olucak sabah malum evden karanlıkta çıkarız ama napiyim dayanamazdım hemen görmem lazım

Yaa ben de baksın bakalım olmazsa ben de derim ama utanıyorum o doktordan da
Utanma canım zor oluyor hepimiz yaşıyoruz onu ama yapcak birşey yok işte Eğer seni rahatlatcaksa kese görmek vajinal muayneyi red etme ama eğer beklerim diyorsan 1 hafta sonra karından görünür ben direkt karından gördüm keseyi bekledim

@turnae
millian

Kızlar siz nasılsınız gelişme var mı?
Persembe gunu randevum benim kalp atışını duymak için. Hala aynı duruyorum. Sadece ilk bebegin kalp durması ile alakali bir seylere bakiyorum da kan sulandirici kullanmam gerek benim sanirim ama gecen seneki doktorum kan sulandirici kullanmana gerek yok demisti. Simdi kıllandım tekrar sonucları arkadasima attim perinatologa goturup aricak beni. Umarım kullanmalı derse de geç kalmamışımdır.

Günaydın kızlar. Sağlıkla bebislerinizi kucağıniza alın inşallah ve bize de dua edin. selogi canim yanlış hatırlamıyorsam sen ağrılardan şüphelenmistin değil mi sabah kalkınca aklıma geldin. Dpo 9 olması gerekiyor ve dün gece 2 gibi beni uykudan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafı hepsi kas katı kesilmişti elimi koymuşum oralara iki büklüm durdum asla kendimi düzeltmedim normalde bu ay asla belirti yaşayacaktim ama. Senin de mi bu tarz oldu ne diyorsun bu işe ?

Ya bişey sorcam benim dün değerim 69 çıktı şimdi gün aşırı test vermeme gerek var mı cumartesi doktora gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…