Günaydınnnn muallmeGünaydın kızlar. Sağlıkla bebislerinizi kucağıniza alın inşallah ve bize de dua edin.selogi canim yanlış hatırlamıyorsam sen ağrılardan şüphelenmistin değil mi sabah kalkınca aklıma geldin. Dpo 9 olması gerekiyor ve dün gece 2 gibi beni uykudan uyandıran bir ağrı oldu kasıklarım göbek deliği etrafı hepsi kas katı kesilmişti elimi koymuşum oralara iki büklüm durdum asla kendimi düzeltmedim normalde bu ay asla belirti yaşayacaktim ama. Senin de mi bu tarz oldu ne diyorsun bu işe ?
Şart değil tabi cumartesi doktor kontrol edecekmiş zatenYa bişey sorcam benim dün değerim 69 çıktı şimdi gün aşırı test vermeme gerek var mı cumartesi doktora gidicem zaten
YaaGünaydınnnn muallmeevet evet bu şekilde yerleşme olduğundan şüphelenmiştimm yerleşme sancısı olması da muhtemel. gece yarısı o hissi ve kasılmayı hissetmek çok normal değildi benim için de :) haber ver bana da 2 güne de
pıhtılaşma sebebiyle mi durmuştuPersembe gunu randevum benim kalp atışını duymak için. Hala aynı duruyorum. Sadece ilk bebegin kalp durması ile alakali bir seylere bakiyorum da kan sulandirici kullanmam gerek benim sanirim ama gecen seneki doktorum kan sulandirici kullanmana gerek yok demisti. Simdi kıllandım tekrar sonucları arkadasima attim perinatologa goturup aricak beni. Umarım kullanmalı derse de geç kalmamışımdır.
Sağol canım burası iyi gelecek bize inanıyorum sağlıcakla doğurcaz el ele
Harika haberlerle gelYaaben bu ay belirti aramamaya söz verdim. Ama gece yarısı uykudan uyandıran bir ağrıyi da ilk kez yaşayinca. Bakalım umarım olur inşallah tabii haber edecemm
Ya bişey sorcam benim dün değerim 69 çıktı şimdi gün aşırı test vermeme gerek var mı cumartesi doktora gidicem zaten
Evet bazen de hızlı yükseliyor değerler. 1500-2000 arası gelir. Kese görürsün bu değerlerle farkedilme ihtimali yüksek. Tabi aletler de makineler de önemli ama güzel haberler alırsın artık. Zaman olarak çok uygunBak ilk beta dpo12 de çarşamba günü 99.36 çıktı. Kaldı öyle cuma verebilseydim 200 lerde olmasını bekliyordum. Sonra pazar günü 400 lü bi şey en az tabi. Senin ki 2 katından fazla artmış mesela. Neyse bugün Salı verseydim 800 lü bi şey be perşembe günü 1600 lü mü gelmesi gerekiyordu.
Yani ben böyle hesapladım 2 katı olarak yanlış mı?
Sabırsız şeyy seniAy evet hızlı geçsin günler çok sıkıldım ben de gidememekten
Günaydın sen nasılsın bugünGebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için kese görene kadar beta takibi önemli
Vajinal ultrason için betanın 1500- 2000 civarı olması lazım ki her doktor vajinal takip yapmıyor
Ben gebeliğimin başından beri üç farklı doktora gittim, üçü de vajinadan hiç bakmadı
Karından ultrason için ise betanın 5000- 6000 civarı olması lazım
Tabii ki sizin kendi tercihiniz ama cumartesi ultrasonda bir şey görmeme ihtimaline karşı gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için beta takip etmeniz daha iyi olabilir
Bence senle ben iyi bile sabrettikSabırsız şeyy seni
Günaydın sen nasılsın bugün
O zaman doktora gitmemin de bi anlamı yok folik asit kullanıyorum zatenGebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için kese görene kadar beta takibi önemli
Vajinal ultrason için betanın 1500- 2000 civarı olması lazım ki her doktor vajinal takip yapmıyor
Ben gebeliğimin başından beri üç farklı doktora gittim, üçü de vajinadan hiç bakmadı
Karından ultrason için ise betanın 5000- 6000 civarı olması lazım
Tabii ki sizin kendi tercihiniz ama cumartesi ultrasonda bir şey görmeme ihtimaline karşı gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için beta takip etmeniz daha iyi olabilir
O zaman doktora gitmemin de bi anlamı yok folik asit kullanıyorum zatenay kafam karıştı cidden
Şansımızdan dolayı beklemek zorunda kaldık demeyelimBence senle ben iyi bile sabrettik
Buradaki arkadaşların dedigine bakarsam bebisin durma nedeni bu. Halbuki doktora ben bebek olmadan 2 ay önce sonucu gostermistim gecen sene. Birsey olmaz diyip vermemisti kan sulandirici. Dur bakalim arkadas ayarlafi simdi gidiyorum. Haber edicem kuzumpıhtılaşma sebebiyle mi durmuştuinşallah çok sağlıklıdır ve hiç geç kalmamışsındır. Haber ver mutlaka bize de
Çok erken öğrendin ya o yüzdenO zaman doktora gitmemin de bi anlamı yok folik asit kullanıyorum zatenay kafam karıştı cidden
Buralarda ben de öyle okudum. Tamam canım her ihtimale karşı verir belki yine zararı yoksa, haydi sağlıkla bekliyoruz haberleriniBuradaki arkadaşların dedigine bakarsam bebisin durma nedeni bu. Halbuki doktora ben bebek olmadan 2 ay önce sonucu gostermistim gecen sene. Birsey olmaz diyip vermemisti kan sulandirici. Dur bakalim arkadas ayarlafi simdi gidiyorum. Haber edicem kuzum
Oy süperGünaydın canım
İyiyim sen nasılsın
Bugün çok şükür başım ve midem iyi
Gün içinde de öyle devam eder umarım
O zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsunÇok erken öğrendin ya o yüzdenben de 1-2 haftadır 2 kez beta verdim. Randevuma var daha. Dpo9’da öğrendim ben de. Batı bekledim kan için falan. Kese görülmeyeceği için kan değeri artışı takip edip sağlıklı mı diye kontrol ediyoruz. Ama sen doktora gitsen kan verdirebilir, eksiklerine bakabilir. Hafta şu gün gel diyebilir gibi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?