Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,7%
  • Kasım

OY: 28 58,3%
  • Aralık

OY: 12 25,0%

• Ankete Katılan
    48
Günaydınnnn muallme evet evet bu şekilde yerleşme olduğundan şüphelenmiştimm yerleşme sancısı olması da muhtemel. gece yarısı o hissi ve kasılmayı hissetmek çok normal değildi benim için de :) haber ver bana da 2 güne de

Ya bişey sorcam benim dün değerim 69 çıktı şimdi gün aşırı test vermeme gerek var mı cumartesi doktora gidicem zaten
Şart değil tabi cumartesi doktor kontrol edecekmiş zaten

Yaa ben bu ay belirti aramamaya söz verdim. Ama gece yarısı uykudan uyandıran bir ağrıyi da ilk kez yaşayinca. Bakalım umarım olur inşallah tabii haber edecemm

pıhtılaşma sebebiyle mi durmuştu inşallah çok sağlıklıdır ve hiç geç kalmamışsındır. Haber ver mutlaka bize de

Yaa ben bu ay belirti aramamaya söz verdim. Ama gece yarısı uykudan uyandıran bir ağrıyi da ilk kez yaşayinca. Bakalım umarım olur inşallah tabii haber edecemm
Harika haberlerle gel inşallah duam seninle çiçeğim

Ya bişey sorcam benim dün değerim 69 çıktı şimdi gün aşırı test vermeme gerek var mı cumartesi doktora gidicem zaten

Gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için kese görene kadar beta takibi önemli
Vajinal ultrason için betanın 1500- 2000 civarı olması lazım ki her doktor vajinal takip yapmıyor
Ben gebeliğimin başından beri üç farklı doktora gittim, üçü de vajinadan hiç bakmadı
Karından ultrason için ise betanın 5000- 6000 civarı olması lazım
Tabii ki sizin kendi tercihiniz ama cumartesi ultrasonda bir şey görmeme ihtimaline karşı gebeliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmek için beta takip etmeniz daha iyi olabilir

Evet bazen de hızlı yükseliyor değerler. 1500-2000 arası gelir. Kese görürsün bu değerlerle farkedilme ihtimali yüksek. Tabi aletler de makineler de önemli ama güzel haberler alırsın artık. Zaman olarak çok uygun

Günaydın sen nasılsın bugün

O zaman doktora gitmemin de bi anlamı yok folik asit kullanıyorum zaten ay kafam karıştı cidden

O zaman doktora gitmemin de bi anlamı yok folik asit kullanıyorum zaten ay kafam karıştı cidden

Randevunuzu değiştirmeniz mümkünse doktora pazartesi salı gitmeniz daha iyi olabilir
Betayı erken öğrenince kese görmesi uzun sürüyor

pıhtılaşma sebebiyle mi durmuştu inşallah çok sağlıklıdır ve hiç geç kalmamışsındır. Haber ver mutlaka bize de
Buradaki arkadaşların dedigine bakarsam bebisin durma nedeni bu. Halbuki doktora ben bebek olmadan 2 ay önce sonucu gostermistim gecen sene. Birsey olmaz diyip vermemisti kan sulandirici. Dur bakalim arkadas ayarlafi simdi gidiyorum. Haber edicem kuzum

Çok erken öğrendin ya o yüzden ben de 1-2 haftadır 2 kez beta verdim. Randevuma var daha. Dpo9’da öğrendim ben de. Batı bekledim kan için falan. Kese görülmeyeceği için kan değeri artışı takip edip sağlıklı mı diye kontrol ediyoruz. Ama sen doktora gitsen kan verdirebilir, eksiklerine bakabilir. Hafta şu gün gel diyebilir gibi gibi.

Buralarda ben de öyle okudum. Tamam canım her ihtimale karşı verir belki yine zararı yoksa, haydi sağlıkla bekliyoruz haberlerini

O zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…