Aynen yarın bak yine betana, randevuyu da iptal etme. Zaten hangi süreçte olduğunu söyleyecek ve ne zaman yeniden gelmen gerektiğini söyleyecektirO zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsun
O zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsun
Cıktım simdiBuralarda ben de öyle okudum. Tamam canım her ihtimale karşı verir belki yine zararı yoksa, haydi sağlıkla bekliyoruz haberlerini
TeşekkürlerAynen yarın bak yine betana, randevuyu da iptal etme. Zaten hangi süreçte olduğunu söyleyecek ve ne zaman yeniden gelmen gerektiğini söyleyecektir
Zaten şu an bence de çok erken daha dpo 13 teyim baya erken öğrenince zaman geçmiyoBetanızı doktora gidene kadar takip edin bence de
Bu cumartesi doktora gittiğinizde de muhtemelen hiçbir şey görmeyecek endişelenmeyin
Haftaya keseniz çok rahat gözükür
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinizMerhaba kizlaaröncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh ben de bugün mutlu haberi aldım Allah nasip ederse inşallah ben de hamileyim sanırim benim bat 8 Aralık yakın olan var mı süreçleriniz nasıl ilerliyor inşallah her şey yolundadır
Kalp atışını gördün müüüüüüü !!! Yaaa maşallah , çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallahCıktım simdiçok sukur saglikli kalp atisini falan cekti yolladi. Hersey yolunda. Persembe tekrar gelicem rutin kan tahlillerine baslicaz.
İnsallah balimKalp atışını gördün müüüüüüü !!! Yaaa maşallah , çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallahGümbür gümbür geliyor seninki desene perşembe bizde görürüz kalp atışı inşallah
Olsun erken haftalarda duyurmayı pek sağlıklı bulmayan doktorlar var kalp atışı var çok şükür bende duymasamda olur görmek bilmekte yeterİnsallah balimpersembe bakilcakti bugun baktilar.çok sukur gorduk ama duymadik 2 gun sonra duyucaz umarim darisi size kizlarsaglikla ilerlesinler insallah
Çok şükür kuzumOlsun erken haftalarda duyurmayı pek sağlıklı bulmayan doktorlar var kalp atışı var çok şükür bende duymasamda olur görmek bilmekte yeter
Karından mı görüldü kaç haftaydı seninki unutmuşum kusura bakma lütfenİnsallah balimpersembe bakilcakti bugun baktilar.çok sukur gorduk ama duymadik 2 gun sonra duyucaz umarim darisi size kizlarsaglikla ilerlesinler insallah
Normalde 5+5 olmaliyim bugun ama 6+1 gozukuyormus. Bu haftalarda bir kac gun oynar ileri geri dedi. Benimki vajinada bakildi karindan degil.Karından mı görüldü kaç haftaydı seninki unutmuşum kusura bakma lütfen
Tamam güzelimNormalde 5+5 olmaliyim bugun ama 6+1 gozukuyormus. Bu haftalarda bir kac gun oynar ileri geri dedi. Benimki vajinada bakildi karindan degil.
Umarim balimTamam güzelimsağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah
Teşekkür ederim amin hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallah canımGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz
Ay maşallah çok sevindim darısı başımıza inşallahhİnsallah balimpersembe bakilcakti bugun baktilar.çok sukur gorduk ama duymadik 2 gun sonra duyucaz umarim darisi size kizlarsaglikla ilerlesinler insallah
İnsallah guzelimAy maşallah çok sevindim darısı başımıza inşallahh
Aynen öyle canım malesef özellikle devlet kurumları cok acımasız olabiliyorÖyle canım bizi yine en iyi biz anlıyoruz kimseden fayda yok gerçekten hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde halledelim de şu süreçleri inşallah
Ay ne güzel haberleeerCıktım simdiçok sukur saglikli kalp atisini falan cekti yolladi. Hersey yolunda. Persembe tekrar gelicem rutin kan tahlillerine baslicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?