Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 17,4%
  • Kasım

OY: 27 58,7%
  • Aralık

OY: 11 23,9%

• Ankete Katılan
    46
O zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsun
Aynen yarın bak yine betana, randevuyu da iptal etme. Zaten hangi süreçte olduğunu söyleyecek ve ne zaman yeniden gelmen gerektiğini söyleyecektir

O zaman gideyim ne olur ne olmaz yarın da kanı vereyim içim rahat olsun

Betanızı doktora gidene kadar takip edin bence de
Bu cumartesi doktora gittiğinizde de muhtemelen hiçbir şey görmeyecek endişelenmeyin
Haftaya keseniz çok rahat gözükür

Merhaba kizlaar öncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh ben de bugün mutlu haberi aldım Allah nasip ederse inşallah ben de hamileyim sanırimbenim bat 8 Aralık yakın olan var mı süreçleriniz nasıl ilerliyor inşallah her şey yolundadır

Betanızı doktora gidene kadar takip edin bence de
Bu cumartesi doktora gittiğinizde de muhtemelen hiçbir şey görmeyecek endişelenmeyin
Haftaya keseniz çok rahat gözükür
Zaten şu an bence de çok erken daha dpo 13 teyim baya erken öğrenince zaman geçmiyo

Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz

Cıktım simdi çok sukur saglikli kalp atisini falan cekti yolladi. Hersey yolunda. Persembe tekrar gelicem rutin kan tahlillerine baslicaz.
Kalp atışını gördün müüüüüüü !!! Yaaa maşallah , çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah Gümbür gümbür geliyor seninki desene perşembe bizde görürüz kalp atışı inşallah

İnsallah balim persembe bakilcakti bugun baktilar.çok sukur gorduk ama duymadik 2 gun sonra duyucaz umarim darisi size kizlarsaglikla ilerlesinler insallah

İnsallah balim persembe bakilcakti bugun baktilar.çok sukur gorduk ama duymadik 2 gun sonra duyucaz umarim darisi size kizlarsaglikla ilerlesinler insallah
Olsun erken haftalarda duyurmayı pek sağlıklı bulmayan doktorlar var kalp atışı var çok şükür bende duymasamda olur görmek bilmekte yeter

Öyle canım bizi yine en iyi biz anlıyoruz kimseden fayda yok gerçekten hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde halledelim de şu süreçleri inşallah
Aynen öyle canım malesef özellikle devlet kurumları cok acımasız olabiliyor
Aynen canım amin

Cıktım simdi çok sukur saglikli kalp atisini falan cekti yolladi. Hersey yolunda. Persembe tekrar gelicem rutin kan tahlillerine baslicaz.
Ay ne güzel haberleeer kaç haftasın şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…