- 6 Kasım 2025
- 422
- 278
- 18
- 28
Selam 5 kasım bat tı 31 Ekim'de kaset testte silik cıktı bu şekilde görsel ekledimkızlar selamlar kaset testte ne zaman pozitif gördünüz acaba battan kaç gün sonra?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam 5 kasım bat tı 31 Ekim'de kaset testte silik cıktı bu şekilde görsel ekledimkızlar selamlar kaset testte ne zaman pozitif gördünüz acaba battan kaç gün sonra?
5+5 olmaliyim. Ama 6+1 dedi kuzumAy ne güzel haberleeerkaç haftasın şu an
E edanurks dün öğrendi, beta verdi. Çok küçük bebeği senin gibi :) Hayırlı olsun. Beta verdiğinde de sonucu paylaş kuzum bizimleMerhaba kizlaaröncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh
ben de bugün mutlu haberi aldım Allah nasip ederse inşallah ben de hamileyim sanırim
benim bat 8 Aralık yakın olan var mı süreçleriniz nasıl ilerliyor inşallah her şey yolundadır
![]()
Cok sağol canım bende seni tebrik ediyorumMerhaba kizlaaröncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh
ben de bugün mutlu haberi aldım Allah nasip ederse inşallah ben de hamileyim sanırim
benim bat 8 Aralık yakın olan var mı süreçleriniz nasıl ilerliyor inşallah her şey yolundadır
![]()
Hayırlı olsun canımMerhaba kizlaaröncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh
![]()
Arada böyle olabiliyormuş gelişime göre takip edip ileri geri azıcık oynamalar. Kalp atışı görmene çok sevindim sağlıkla ilerlesin5+5 olmaliyim. Ama 6+1 dedi kuzum
Yeppua insallah kuzumArada böyle olabiliyormuş gelişime göre takip edip ileri geri azıcık oynamalar. Kalp atışı görmene çok sevindim sağlıkla ilerlesin![]()
Teşekkür ederim canım sonu güzel olur inşallah hepimizinHayırlı olsun canım![]()
Ay heyecandan yazmamis miyimPazar sabahı idrar testinde silik çizgi gördümm dün sabah kan verdim balım bu sabah 185,79 çıktı iyi mi sence inşallah sağlıkla artar hepimizinki
ara sıra kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafta böyle pıt pıt bişey atar gibi oluyor canım normal dedi aile hekimi onun dışında halsizlik var yerimden kalkasim yok hiç bide sıkça idrara sıkışık oluyorum canım siz de durumlar nasilll ayy çok heyecanlı yaa
![]()
Benim arkadaşın kalbi hiç atmamıştı doktor ona kan sulandırıcı başlatmıştı korunması bittikten sonra. Hamile kaldıktan sonra da kullanmıştıPersembe gunu randevum benim kalp atışını duymak için. Hala aynı duruyorum. Sadece ilk bebegin kalp durması ile alakali bir seylere bakiyorum da kan sulandirici kullanmam gerek benim sanirim ama gecen seneki doktorum kan sulandirici kullanmana gerek yok demisti. Simdi kıllandım tekrar sonucları arkadasima attim perinatologa goturup aricak beni. Umarım kullanmalı derse de geç kalmamışımdır.
Yaaaa canım çok mutlu oldum hayırlı olsunMerhaba kizlaaröncelikle gebe anne adaylarını çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucaklamayi nasip etsin hepimize inşallahh
![]()
Perinatolog bugun sana gerek yok emin ol dedi. Ama gonlunu rahatlatacaksa yazarim rapor cikartirim ama acik konusuyorum bosyere kollarini morartirsin dedi. Ben de heterozigot var ama onemli olanlar degil.bir de benim folik asit kullanma folat kullan dedi. Dedim bastan beri folat kullaniyorum zaten. Bakalim kuzum suan hersey normal kalbi de gorduk. 2 gun sonra rutin gebelik testleri yapilacakmis bir de kalp atisina gidicez esimleBenim arkadaşın kalbi hiç atmamıştı doktor ona kan sulandırıcı başlatmıştı korunması bittikten sonra. Hamile kaldıktan sonra da kullanmıştı
Çok sevindim canım ayyy hadi bakalım heyecanlı bekleyişler. Folat ın ne farkı varPerinatolog bugun sana gerek yok emin ol dedi. Ama gonlunu rahatlatacaksa yazarim rapor cikartirim ama acik konusuyorum bosyere kollarini morartirsin dedi. Ben de heterozigot var ama onemli olanlar degil.bir de benim folik asit kullanma folat kullan dedi. Dedim bastan beri folat kullaniyorum zaten. Bakalim kuzum suan hersey normal kalbi de gorduk. 2 gun sonra rutin gebelik testleri yapilacakmis bir de kalp atisina gidicez esimlebu kismi atlattik duruyor umarim saglikla devam eder umarim nasip olur
![]()
Düz basit mantikta anlatayim bazı kadınlarda folik asit vucutta donusemiyor donusemedigi icinde eksik kaliyor hap alsa bile. Folati ise vucut direkt aliyor. Metilfolat formunu kullaniyordum ben ne olur ne olmaz diye. Dogru bir sey yapmis oldum doktor sonuclari gorunce.Çok sevindim canım ayyy hadi bakalım heyecanlı bekleyişler. Folat ın ne farkı var
Bende de durumlar öyle. İdrar sıkışlığı. Gece 3-4 kez uyanmarahim genişlerken kasılma hissi. Şu an daha çok alt karın kısmına geçti. Daha önce sağ tarafımdaydı hep. Değerin güzel. Artış baktın mı bugün?
Teşekkür ederim kuşum Rabbim sağlıkla sorunsuz Ağustos ayına ulaştırsin hepimizi inşallahhhYaaaa canım çok mutlu oldum hayırlı olsun
Aynen benim şimdi sola geçti hafif ağrı doluluk hissi anlamlandiramadimBende de durumlar öyle. İdrar sıkışlığı. Gece 3-4 kez uyanmarahim genişlerken kasılma hissi. Şu an daha çok alt karın kısmına geçti. Daha önce sağ tarafımdaydı hep. Değerin güzel. Artış baktın mı bugün?