Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 16,7%
  • Kasım

OY: 28 58,3%
  • Aralık

OY: 12 25,0%

• Ankete Katılan
    48
kızlar selamlar kaset testte ne zaman pozitif gördünüz acaba battan kaç gün sonra?
Selam 5 kasım bat tı 31 Ekim'de kaset testte silik cıktı bu şekilde görsel ekledim

Eklentiler

• IMG_20251031_103503.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20251031_103423.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20251031_103402.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 19
E edanurks dün öğrendi, beta verdi. Çok küçük bebeği senin gibi :) Hayırlı olsun. Beta verdiğinde de sonucu paylaş kuzum bizimle nasılsınn? Yerleşme gibi sancılar hissettin mi sadece testle mi anladın?

Cok sağol canım bende seni tebrik ediyorum ❤ amin inşallah
Ben 9+2 yim ama yakın olanlar var yeni kese görecekler değer takibi yapanlar cok şükür iyi sadece miğde bulantısı perişan ediyor bugün biraz sancımda var kasıklarda kabız oluyorum sürekli zorlandıgım için, sanırım agrı yapıyor ama yinede cok şükür halimize iyi diyelim iyi olalım herzaman inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hiç beta verdinmi

Hayırlı olsun canım

5+5 olmaliyim. Ama 6+1 dedi kuzum
Arada böyle olabiliyormuş gelişime göre takip edip ileri geri azıcık oynamalar. Kalp atışı görmene çok sevindim sağlıkla ilerlesin

Arada böyle olabiliyormuş gelişime göre takip edip ileri geri azıcık oynamalar. Kalp atışı görmene çok sevindim sağlıkla ilerlesin
Yeppua insallah kuzum saglikla devam etsin.kan sulandirici kullanmama gerek yokmus hemen bi perinatolog ile gorustuk. Icin rahat etmrz stres yaparsan yazalim dedi. Gerek yoksa stres yapmam dedim yazmadilar. Umarım sorun olmaz

Ay heyecandan yazmamis miyim Pazar sabahı idrar testinde silik çizgi gördümm dün sabah kan verdim balım bu sabah 185,79 çıktı iyi mi sence inşallah sağlıkla artar hepimizinki ara sıra kasık ağrım oluyor özellikle sağ tarafta böyle pıt pıt bişey atar gibi oluyor canım normal dedi aile hekimi onun dışında halsizlik var yerimden kalkasim yok hiç bide sıkça idrara sıkışık oluyorum canım siz de durumlar nasilll ayy çok heyecanlı yaa

Benim arkadaşın kalbi hiç atmamıştı doktor ona kan sulandırıcı başlatmıştı korunması bittikten sonra. Hamile kaldıktan sonra da kullanmıştı

Yaaaa canım çok mutlu oldum hayırlı olsun

Benim arkadaşın kalbi hiç atmamıştı doktor ona kan sulandırıcı başlatmıştı korunması bittikten sonra. Hamile kaldıktan sonra da kullanmıştı
Perinatolog bugun sana gerek yok emin ol dedi. Ama gonlunu rahatlatacaksa yazarim rapor cikartirim ama acik konusuyorum bosyere kollarini morartirsin dedi. Ben de heterozigot var ama onemli olanlar degil.bir de benim folik asit kullanma folat kullan dedi. Dedim bastan beri folat kullaniyorum zaten. Bakalim kuzum suan hersey normal kalbi de gorduk. 2 gun sonra rutin gebelik testleri yapilacakmis bir de kalp atisina gidicez esimle bu kismi atlattik duruyor umarim saglikla devam eder umarim nasip olur

Çok sevindim canım ayyy hadi bakalım heyecanlı bekleyişler. Folat ın ne farkı var

Çok sevindim canım ayyy hadi bakalım heyecanlı bekleyişler. Folat ın ne farkı var
Düz basit mantikta anlatayim bazı kadınlarda folik asit vucutta donusemiyor donusemedigi icinde eksik kaliyor hap alsa bile. Folati ise vucut direkt aliyor. Metilfolat formunu kullaniyordum ben ne olur ne olmaz diye. Dogru bir sey yapmis oldum doktor sonuclari gorunce.

Bende de durumlar öyle. İdrar sıkışlığı. Gece 3-4 kez uyanma rahim genişlerken kasılma hissi. Şu an daha çok alt karın kısmına geçti. Daha önce sağ tarafımdaydı hep. Değerin güzel. Artış baktın mı bugün?

Sweetbird

Aynen benim şimdi sola geçti hafif ağrı doluluk hissi anlamlandiramadim canım kanı dün verdim sonucu bugün öğrendim. Aile hekimine takip olayını sordum sana gerek yok değerin iyi dedi biz çok düşük değerleri takip ediyoruz dedi haftaya bakarız gibi bişey dedi ama kanama lekelenme yoksa sürekli kan vermeye gerek yokmuş öyle söyledi. Sabah diğer çıkmayan bazı sonuçlar için gidicem kani tekrar bı sorcam bakalım napsam sence

Kızlaaar ben syf 107 de kalmışım okuycam hepsini tek tek ama bi sorum olucak size özellikle sana selogi . Az önce aniden sağ bacağıma kramp girdi hiç hayatımda böyle bir acı hissetmemiştim neden olabilir yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…