• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 17,4%
  • Kasım

OY: 27 58,7%
  • Aralık

OY: 11 23,9%

• Ankete Katılan
    46
Yok canım beta takibi hiç yapmadım direk gittim 6+3 te kese gördüm dün 8+1 dedi bebişle kalp atışını dinledik 🥰
Maşallah 🧿 8. Haftaya girmişsiniz Allah sağlık sıhhatle doğmak büyümek nasip etsinn 🌺🌺

Haklısın canım benim doktor uğraşmak istemedi belki de bilmiyorum ama kesinlikle sabah bir daha konuşacağım bu konuyu.
Sabah ver o zaman betanı. 2 gün olmuş oluyor

Bende ekledim işte zararlıymış google falan fazlası zararlı diyor bir çay kaşığı kadar koydum ortalama ama bir korku bir telaş kapladı beni birşey olmaz inşallah
Olmaz herhalde ya ben de bir çay kaşığı koydum hiç de duymadım gebelikte yenilmemesi gereken yiyecekleri araştırmak lazım o zaman

🦂 🤩🤩😅😅 sana yazarken annem kapıyı çaldı. Ayran çorbası bi de merulcan (bizim oranın otları) getirmiş. Hamilelik onlineee 😅😅
Haha analar biz hiç büyümüyoruz gözlerinde bebek gibi bakıyorlar 😂
Bende temizlik yaparken annem merdivenlerimi sildi baya kirlenmiş merdivenci kaçtı bize kaldı silme işi bide bahcemi yıkadı sağolsun o olmasa 2 saat daha isim bitmezdi 🥰 yemek konusu süper oluyor annemde fazla ne yapıosa küçük tencere ile banada verio rahat ediom 🥰😂 özellikle yoğurt çorbası 😍

Kızlar bugün evdeydim ağrım pek olmadı evde durunca. Sadece idrar sonrası ağrı oldu 5 dk sürüyor. Batma falan da olmadı bu sefer de acaba niye olmadı diye düşünüyor insan 😂🤦🏼‍♀️
Yarın doktora gidicem tekrardan karından bakacakmış 🧿

Back
X