- 25 Ekim 2025
- 1.468
- 954
- 38
- 32
MaşallahYok canım beta takibi hiç yapmadım direk gittim 6+3 te kese gördüm dün 8+1 dedi bebişle kalp atışını dinledik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahYok canım beta takibi hiç yapmadım direk gittim 6+3 te kese gördüm dün 8+1 dedi bebişle kalp atışını dinledik![]()
Allah Allah yaa
Sabah ver o zaman betanı. 2 gün olmuş oluyorHaklısın canım benim doktor uğraşmak istemedi belki de bilmiyorum ama kesinlikle sabah bir daha konuşacağım bu konuyu.
Olmaz herhalde ya ben de bir çay kaşığı koydum hiç de duymadım gebelikte yenilmemesi gereken yiyecekleri araştırmak lazım o zamanBende ekledim işte zararlıymış google falan fazlası zararlı diyor bir çay kaşığı kadar koydum ortalama ama bir korku bir telaş kapladı beni birşey olmaz inşallah
Aynen öyle yaAllah Allah yaatesadüfler silsilesiii bugün. Ne güzel su grubu bir uşakk
![]()
Sendende ragzı olsun inşallah nedemek cok mutlu oldumÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın Allah senden razı olsun![]()
Fazlası zararlıymış canım bazı şeyleri biliyorum maydanoz gibi ama araştırmak gerekiyor evet bana ders oldu buOlmaz herhalde ya ben de bir çay kaşığı koydum hiç de duymadım gebelikte yenilmemesi gereken yiyecekleri araştırmak lazım o zaman
Aynen öyle yabende akrebim oglusta akrep sende akrep süper
![]()
Korkma bi şey olmazFazlası zararlıymış canım bazı şeyleri biliyorum maydanoz gibi ama araştırmak gerekiyor evet bana ders oldu bu
Ohh iyisin iyi ben de bugün kocama bıraktım bi şeyler yapıyor mutfakta ben dinleniyorum birazcık![]()
sana yazarken annem kapıyı çaldı. Ayran çorbası bi de merulcan (bizim oranın otları) getirmiş. Hamilelik onlineee
![]()
Vercem inşallah alır yaSabah ver o zaman betanı. 2 gün olmuş oluyor
Amin canım inşallah sağlıkla gelsinlerMaşallah8. Haftaya girmişsiniz Allah sağlık sıhhatle doğmak büyümek nasip etsinn
![]()
Haha analar biz hiç büyümüyoruz gözlerinde bebek gibi bakıyorlar![]()
sana yazarken annem kapıyı çaldı. Ayran çorbası bi de merulcan (bizim oranın otları) getirmiş. Hamilelik onlineee
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar tekrar merhaba testimi atmıştım ya buraya dün akşam da kan verdim beta hcg 119 çıktı![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbimKızlar tekrar merhaba testimi atmıştım ya buraya dün akşam da kan verdim beta hcg 119 çıktı![]()
Tebrikler canımKızlar tekrar merhaba testimi atmıştım ya buraya dün akşam da kan verdim beta hcg 119 çıktı![]()