- 6 Kasım 2025
- 255
- 170
- 18
- 28
Evet o hep oluyor çocuk büyüyor yeniden insan heves ediyor özlüyor hamileliği küçük bebeğiBöyle de kal. En çok sevindiğim şey artık bebek kıyafetlerini uzaktan bakmak değil onları alabiliyor olmak :)) bu kadar mı güzel olur bebek ürünleri. Küçülsek de giysek dedirtiyor hepsii. Dalin alacağım için de çok mutluyum. Muhtemelen parkta çocuğumu sallarken kendim de bir yerde sallanıyor olurum. Hiç 30 yaş hareketi mi bu bunlar
Öyle mecbur naz yapamıyorum çoluk çocuk olunca sorumluluk fazlaHep hareket full hareketenerjine de hayran kaldım. ben doğurana kadar iyi değerlendireyim o zaman süreyi. Stokta ne kadar nazım niyazım varsa çıkarayım piyasaya.
Anladım canım sen yine de ismini falan öğren müsait olduğunda, lazım olursa en azından o telaşla aramayalım. Önemli bir testmişKuzum ben de aslında deneyimlemediğim için arkadaşlarımdan bildiklerimi anlatıyorum. Şimdi tarama testleri oluyormuş. Bu bebekte bazı nasıl diyim sıkıntilar icin down sendromu falan. Ama bazen bu testlerde dogruluk orani az olabiliyormuş. Yani testi temiz çıkıp sonradan sorun gözuken ya da testte risk yüksek çıkıp gayet saglıklı cocuk sahip olan. Bu bahsettigim fetal dna testi bu tarama testlerinden daha doğru sonuç veriyormus %99 oranında. O yuzden arkadaşıma doktor tarama hiç yaptirma aklin bulanmasın direkt fetal dna yaptır demisti. Özelde yapılıyor mu bilmiyorum. Belki belli bir ucret karsiliginda yapiliyordur. Hastaneden hastaneye degisiyordur belki. Ama sadece bu genetik sorunlar ile ilgilenen bir laba gondermelerini istemisti doktoru.
Aynenn öyleEvet o hep oluyor çocuk büyüyor yeniden insan heves ediyor özlüyor hamileliği küçük bebeği❤
Ben hala sallanıyorum salıncakta denk gelince çocuklarla telefondan oyun oynuyorum dısarıda yürüyüşe çıkıyoruz hamile kalmadan önce yürüyüşte bazen koşuyordum cok eğlenceli buyumemek cok daha güzel olgun olmak cok zor benceaman genciz daha ne olmuş sanki
Adını dogru hatırlamısım. Ankara intergen genetik hastaliklari arastirma merkezi. Sehir disindanda numune alıyorlarmiş. Bu testler 2 haftaya ön sonuç çıkıyor bir 2 hafta sonrada net sonuç. 10.haftadan itibaren baktırılabiliyormuş. Tabi daha çok var ama aklımızda bulunsunAnladım canım sen yine de ismini falan öğren müsait olduğunda, lazım olursa en azından o telaşla aramayalım. Önemli bir testmiş
Hürrem Sultan repliği var ya ‘gebeyim ben gebe’Öyle mecbur naz yapamıyorum çoluk çocuk olunca sorumluluk fazlakendi kendime nazlanıyorum genelde bencede cok iyi keyfini çıkar sonuna kadar oh miss
Tamam canım çok teşekkür ederim emeklerin içinAdını dogru hatırlamısım. Ankara intergen genetik hastaliklari arastirma merkezi. Sehir disindanda numune alıyorlarmiş. Bu testler 2 haftaya ön sonuç çıkıyor bir 2 hafta sonrada net sonuç. 10.haftadan itibaren baktırılabiliyormuş. Tabi daha çok var ama aklımızda bulunsun
Eşim ilk kez şehir dışına calısmaya gidecekti 4 günluk gitmeden bana dedi ki" ben gelene kadar test yapma bitlikte yapcaz tamam mi" ben de tamam tamam beklicem seni dedim. sabah 7.00de yolladım. Ucaktan indi falan. Eczane 9.00da acildi dayanamadim test aldim. Hemen yaptim. Fotograf yolladimTamam canım çok teşekkür ederim emeklerin içinSen nasıl söyledin hamileliği eşine?
Hoş geldinParalel evrendeki halin miyim neyim Biz 1 yıl düşünmedik gezelim biraz diye. 2. yıl kıpır olmaya başladım bu kez de yeni iş kurmaya çalışıyordum, yoğundum olmaz dedik açıkçası. Korunma derken de Allah’a emanet bi korunuş anladın sanırım 3 ay önce inanılmaz bi çocuk isteği belirdi. Her yerde karşıma bu tarz içerikler çıkıyordu. Evren midir nedir bu dedim. Eşimle de konuştuk deneyelim dedik çünkü yaşlar da gitti gidecek :) Eylülde lh takibi yapmadan denedim. Çatlama zamanımı anlıyorum genelde ağrı ve sıvı akıntı teyidiyle. O ay tutmadı. Ekim ayında tyden takviye aldım ama ovülasyona yetişemedim. O ay da tutmadı. Kasım ayında onu kullandım, inositol ve folik bazlı bir takviye. Burda okudum yeme içmeye dikkat edin dediler, balık ıspanak yedim. Ovülasyonda kahve ağrı kesici hiçbi şey içmedim. Tuttu çok şükür. Nasibi vardı geldi. Kolaylıkla oldu diyebilirim.
Rica ederim inşallah sen de güzel haberini en yakın zamanda alırsınAh ne güzel anlatmışsın inşallah sağlıkla da alirsinn bebisini kucağına teşekkür ediyorum cevabin icin
Eşim ilk kez şehir dışına calısmaya gidecekti 4 günluk gitmeden bana dedi ki" ben gelene kadar test yapma bitlikte yapcaz tamam mi" ben de tamam tamam beklicem seni dedim. sabah 7.00de yolladım. Ucaktan indi falan. Eczane 9.00da acildi dayanamadim test aldim. Hemen yaptim. Fotograf yolladimhemen aradı çok sevindi falan ama şey dedi durdu bari 1 gün sabretseydin ona da çok guldu annemde yanimdaydi fiti fiti eczaneye giderken adami daha yeni yolladın az sabredeydin diye azarlamisti
Yapcak bir sey yok .ben merakli bir insanim ve maalesef ki sunu su zamanda yapicam tamam mi denildiginde dayanma sürem kısalıyor. Demese belki dururdumbari gelişini bekleseydin hazır testinle. Ama çok huzurlu çalışmıştır, aklı hep sende kalmıştır. Ya millian :)))
Uf çok tatlısınızYapcak bir sey yok .ben merakli bir insanim ve maalesef ki sunu su zamanda yapicam tamam mi denildiginde dayanma sürem kısalıyor. Demese belki dururdum
Aaa hala bilmiyor mu. Nerde şuan. Dur fikir düsünücemUf çok tatlısınızBenim eşim de tüm sürece hakim. Bilmiyorum sürpriz nasıl yaparım. Bir şey istiyorum ama neyy
Burada biri bir kutunun içine bebis kıyafeti koyup pozitif testi üstüne koymuştu içim gitmişti onaUf çok tatlısınızBenim eşim de tüm sürece hakim. Bilmiyorum sürpriz nasıl yaparım. Bir şey istiyorum ama neyy
Buna benzer bir fotografını çek eşinin çaktırmadan. Daha sonra mutfakla ya da başka bir şeyle uğraşırken " hayatım hayatım sana ne göstercektim simdi elim ıslak , telefonumu alsana bi , son fotoğrafa bir bakar misin ben çok güldüm" de. fotografı gorsün. Aklımızda dursun bu 1.Uf çok tatlısınızBenim eşim de tüm sürece hakim. Bilmiyorum sürpriz nasıl yaparım. Bir şey istiyorum ama neyy
Canım sende gebelik vardı sen demek ki soldan yumurtlamışsın.Ya bende de solda oluyor. Bazen bir sızı bazen iğne bazen ise sanki gazım var gibi orada
Sabitlik hususunda çok yol kat ettim sanırım sabitlikten eser kalmadıAkrep bilgin ordanDuygusal ve sabitlik. Sonumuz hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?