• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Aynenn öyle 😁 Peki hamilelik haberini nasıl söyledin eşine?
Ya ben cok şüphe edince eşime dedim kesin var oda yoktur falan dedi biraz iddalasma oldu sonra test almıştım sabah yapcam dedim şimdi yap dıe ısrar edince öğrenmiş oldu 😂

Bence sınavına hazırlanmaya devam et canım. Onu bırakır ve gebeliğe hazırlanırsan öncelikle hemen olacak garantisi yok. Sonra çalışmayı da bıraktığın için gebe kalamamak aşırı stres yapmaya başlayacak. Ne sınavı kazanmanın ne gebeliği elde etmenin garantisi yok. Bence ikisine de çalış. Gebe kalır da doğurur isen gider girersin sınavına ne olacak 3 saat. Sütünü sağarsın babası ya da varsa bir yakını verir. Sınava bebek engel değil . Hele bir de gebelik olur hem de rahat bir gebelik olursa miss sınava da rahat rahat hazırlanırsın bebişinle 😃 hiçbir şeyi ertelememeni kuvvetle salık veririm.
Burda bebek fikri yüzünden hayatı erteleyenlerin pişmanlıklarını okudum. Hayat öyle planla yürümüyor zaten. Hem bebişe hem kpss ye asıl derim ❤️
Çok teşekkür ederim kafam gidip geliyor bi ona bi ona

Çok teşekkür ederim kafam gidip geliyor bi ona bi ona
Rica ederim canım. Ben hayatta ertelemelere karşıyım neyi biliyor neyi erteliyoruz. Elimizde neyin garantisi var. Bence senin her iki isteğin de bir arada mümkün. Ona dua et, kolaylaşır inşaAllah. İnsan kendini çok sınırlıyor. Seni ikisi de olsa ikisi de ayrı edecek. Biri olsa yine o da mutlu edecek. Ama hangisi? Stresle hayatımızı mahvediyoruz inan ikisini de halledersin en azından yapman gerekeni yapabilirsin takdir Allah’ın... Hakkında en güzel olanlar olsun inşaAllah canım ❤️

Artık öyle kızmak, sinirlenmek, üzülmek hakkın yok cancağzım. Ne zaman öyle duygulara girersen elini oraya koyup minik canından özür dile ve ona hep güzel duygularını göndermeye çalışıver 💕
Bebekler ne zaman hissediyordu bizi.

Haklı haklı dünki kan sonucum beta 198 😅 rakamları tahmin ediyor hepsinide biliyor maşallah artık kaçıncı hissi kuvvetliyse 😅
Kaçırmışım ben onu 😂 maşaAllah canım ikinize de, yok yok üçünüze de 😍 sağlıkla, koalylıkla gelsin bebişiniz inşaAllah ❤️

Kaçırmışım ben onu 😂 maşaAllah canım ikinize de, yok yok üçünüze de 😍 sağlıkla, koalylıkla gelsin bebişiniz inşaAllah ❤️
Aaa üçünüzede diyince insan kendini değişik hissediyormuş henüz kimse bilmiyor eşim ve burdaki kızlar 😂 amin herkesin sağlıklı huzurlu bir hamilelik dönemi olsun inşallah hiç üzülmeyelim kontrollerimizden hep gülerek çıkalım hepimiz inşallah 🙏

Sen nasıl söylemek istersin peki
Sevgiliyken beraber aldığımız bebek patikleri var onlarla söylemeyi düşünüyorum eğer Allah nasip ederse ama evde söylerim iş yeri çok karışık kutu kimin eline geçer belli değil 😂😂 eve gelince ilk giyinme odasına girip üstünü değiştirir eşim oraya kutuyu ve kamerayı koyarım ben de arkasından giderim 🥰

Bebekler ne zaman hissediyordu bizi.
Bunun hakkında çok farklı görüşler var. Ama bence ilk andan itibaren herşey etkiliyordur. Benim inancım o yönde. Kimisi 120.günü söylüyor, kimisi kalp atış zamanını. Şu anki bilim ancak belirli süreçlerden sonrasını gözlemleyebiliyor. Gözlemleyemediği önceki kısmı? Bir beden bir can biçimleniyor bence her anı önemli döllenmeden itibaren..

Sevgiliyken beraber aldığımız bebek patikleri var onlarla söylemeyi düşünüyorum eğer Allah nasip ederse ama evde söylerim iş yeri çok karışık kutu kimin eline geçer belli değil 😂😂 eve gelince ilk giyinme odasına girip üstünü değiştirir eşim oraya kutuyu ve kamerayı koyarım ben de arkasından giderim 🥰
Duygusal ve romantik ❤️‍🔥 hayalini yaşamak da nasip olsun

selogi selogi bugün senim dpo 10 mu 11 mi? Sen hiç ovulasyon yapmış mıydın gebelik öğrenince. Elinde varsa bi yapar mısın 🥹

Evet canım, aynen öyleyim. Yürürken eğilirken, dönerken çekilme, ağrı gibi. Hamileler karın altını tutar ya istemsiz öyle elimi koyasım geliyor. Az önce bir şeye sinirlendim, azcık üzüldüm rahim kısmımın gerildiğini hissettim çok tuhaftı. Beynim artık oralar gibi.
Bugün baya avm gezdik en son takatim kalmadı karnım ağrıdı çok aşırı yoruldum. Eşim de Sen hiç gezmekten yorulmazdın hayırdır diyor. Karnım ağrıyor diye geçiştirdim.

Yavrum kpssni çalış, korun. İstek güzel ama sabırsız olma. Meslek de çok önemli
Çok doğru bu ay bi kere girdik ilişkiye olmaz diye güveniyorum bir yıldan fazladır dlmuyodu zaten acıkçası aklımdüki şubat mart gibi aşılama cok teşekkür ederim birilerinin fikrine ihtiyacım vardı

Arkadaşlarım merhaba bende burda olmam istiyorum ama size danışmam yazım son adet tarihim 19 kasım bu ay hamile kalırsam dogum agustosun sonu görünüyor ve kpss 6 eylül ve çalışıyorum boşa gitsinde istemiyorum bi bişey diyin bana bu ay korunsümmı bir yıldır olmuyo şada korunmasam yeni dogum yapıp sınava girer varmıdır d hallerde üf doğmamış bebege don biçmek gibi ama düşünüyorum mecbur
Bence KPSS çalış. Bebek sonra da olabilir fakat sınavın tarihi belli. Atanma hediyen olur belki de bebeğin

Rica ederim canım. Ben hayatta ertelemelere karşıyım neyi biliyor neyi erteliyoruz. Elimizde neyin garantisi var. Bence senin her iki isteğin de bir arada mümkün. Ona dua et, kolaylaşır inşaAllah. İnsan kendini çok sınırlıyor. Seni ikisi de olsa ikisi de ayrı edecek. Biri olsa yine o da mutlu edecek. Ama hangisi? Stresle hayatımızı mahvediyoruz inan ikisini de halledersin en azından yapman gerekeni yapabilirsin takdir Allah’ın... Hakkında en güzel olanlar olsun inşaAllah canım ❤️
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah 🥰❤️

Back
X