Tabi ki ben ilk yumurta toplama zamaninda prowoman kullanmistim ,ocean d vitamini, ocean omega 3 kullandim ,magnezyum ocean kullandim. Devletin veddigi folikasiti kullandim.Ceviz havuç balik yedim. Eşimde promen kullandı. Sabahları portakal suyu icmistim. Ama o zaman demir kullanmamistim. Ve demirim cok dusuk olmasina ragmen doktor kullanma ya demisti. Bu gebeligimde ise sadece 2 ay önceden koldan demir aldim. Benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu. Degerler hep ya yuksek ya dusuktu. Demiri alinca ilk kez yemyesil gordum butun degerleri. Bir de folik asit baslamistim tek tuk 1 ay once ama metilfolat formunu oceanin.Baska hicbir sey kullanmadim.Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ben de vitaminlerimi kullanıyorum elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Acaba kullandığınız takviyeler var mıydı? Paylaşabilir misiniz? Umarım bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelir
Evet buna inaniyorum bende. Ozellikle demirin cok onemli oldugunu gordum cunku benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu simdi yemyesil. Ve tek degisen demir olmustuÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin burada ezan okunuyor onun hürmetineRabbim daha önce yaşadığınız zorlukların mükafatı eylesin teslimiyetinizin bir hediyesi eylesin inşallah takviyeler için bir şey yazmak istiyorum kesinlikle çok etkisi var hele ki ilk 10 haftalık süreçte yaşanan düşüklerde hatta bazen kimyasallarda çok etkisi olduğu söyleniyor, mesela demir düşükse bebek tutunamayabilirmiş vs vs, benim doktorum tüm takviyelerini al hiçbir şeyin eksik olmasın dedi
Tüm dualarım seninle yolun bundan sonra daha kolay olsun şifalar diliyorum bebişini de sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle güzel düşün güzel olsun çok zorlu yoldan geçmişsin evet ama bndan sonrası çok güzel olcak alahın izniyle :)Lütfen üzülmeyin.Sizi rahatlatmak için söylemiyorum ama bazen bazı deneyimler fikir verebiliyor o yüzden kendi deneyimimden bahsedeyim. 1 yıl boyunca hastaneliktim hep bu kist bende çok farklı bir boyutta agrı yaşatıyordu. Ürtiker çıkarıyordum dermatolojide yatıyordum, kalp ritmim zaten bozuk benim kalbim 20lere düştü kalp damarda yattım , kadın doğumda çok kez yattım tek nedeni bendeki bu kistti crp çok yüksekti.tuvalete çıkamıyordum.benimki üst belirtilerdi.ve bana hep seni ameliyat edemeyiz çünkü amh 0.2 ve çocuğun yok dayanacaksın dediler. Ama ben hastanede 1 hafta yatıp eve geldiğimde 2 hafta dik yürüyemiyordum karnıma dokunamiyordum cocuk deneyemiyorduk.apar topar tüp bebek dediler. Zar zor ağrım olmadigi bir ay yumurta toplayip dondurdular. Artık sadece sagligimi dusunuyordum.çocuk fikrini bırakmıstım yeter ki rahat tuvalete cikayim istedigimi yiyeyim istiyordum. Yumurta topladiktan sonra o ay agrim olmadi ya kafam biraz rahatladi ve o ay gebe kaldim. Ama kalbi durdu. Ilaca basladim. Ameliyat olacagim zaman herkes aciyarak bakiyordu hic cocugu yok daha amh cok dusuk falan diye. Ama inanin Allaha o kadar guveniyorum ki dedim ki siz ameliyat edin dusunmeyin beni olmazsa da allah boyle nasip etmistir siyip gecerim dedim. Ameliyat sonrasi 0.01 oldu amh . Hic umut yok ya neyse dondurulmuslar var dediler. Ama kafam rahat tabi bi kabullenis var icimde. Ben regl olmadan 0.01 ile gebe kaldim yine. Ha suan saglikla ilerler mi bilmiyorum.o yuzden hamileyim diye hemen sevinemiyorum. Ama demem o ki doktorlar etraftaki insanlar umutsuzca konusabilir. Tıkayın kulaginizi icinizi ferah tutun. Teslimiyet rahatlik veriyor. Ha takviye mi kullanin tabi ki spor mu saglikli beslenme mi yapin hepsini yapin. Ama sonra bi rahat birakin kendinizi bol bol gulun. Bu arada benim demir seviyem yerlerdeydi ben damardan demir aldim. Onu da soyleyeyim.belki bi etkisi vardir
Allah razi olsunTüm dualarım seninle yolun bundan sonra daha kolay olsun şifalar diliyorum bebişini de sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle güzel düşün güzel olsun çok zorlu yoldan geçmişsin evet ama bndan sonrası çok güzel olcak alahın izniyle :)
Ben şu an inomax kullanıyorum yumurta kalitesi için doktor önermişti. Onun dışında ocean d vitamini, ocean demir, ocean mummy takviye ve e vitamini kullanıyorum. İki günde bir de b vitamini alıyorum. Bir de koenzim q10 kullanıyorum. Folik asit zaten hem inomaxta hem de ocean mummy’de varTabi ki ben ilk yumurta toplama zamaninda prowoman kullanmistim ,ocean d vitamini, ocean omega 3 kullandim ,magnezyum ocean kullandim. Devletin veddigi folikasiti kullandim.Ceviz havuç balik yedim. Eşimde promen kullandı. Sabahları portakal suyu icmistim. Ama o zaman demir kullanmamistim. Ve demirim cok dusuk olmasina ragmen doktor kullanma ya demisti. Bu gebeligimde ise sadece 2 ay önceden koldan demir aldim. Benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu. Degerler hep ya yuksek ya dusuktu. Demiri alinca ilk kez yemyesil gordum butun degerleri. Bir de folik asit baslamistim tek tuk 1 ay once ama metilfolat formunu oceanin.Baska hicbir sey kullanmadim.
Takviyelerin çok iyi. Eşinde kullansın ama o kullanıyor muBen şu an inomax kullanıyorum yumurta kalitesi için doktor önermişti. Onun dışında ocean d vitamini, ocean demir, ocean mummy takviye ve e vitamini kullanıyorum. İki günde bir de b vitamini alıyorum. Bir de koenzim q10 kullanıyorum. Folik asit zaten hem inomaxta hem de ocean mummy’de var
Burda da şu an ezan okunuyor. Milian beni çok etkiledi. Gözüm yaşlı hepimiz için dua ettimÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin burada ezan okunuyor onun hürmetineRabbim daha önce yaşadığınız zorlukların mükafatı eylesin teslimiyetinizin bir hediyesi eylesin inşallah takviyeler için bir şey yazmak istiyorum kesinlikle çok etkisi var hele ki ilk 10 haftalık süreçte yaşanan düşüklerde hatta bazen kimyasallarda çok etkisi olduğu söyleniyor, mesela demir düşükse bebek tutunamayabilirmiş vs vs, benim doktorum tüm takviyelerini al hiçbir şeyin eksik olmasın dedi
Hep birlikte güzel haberler alıp verelim insallahYaNe yazsam, ne söylesem bilmiyorum ama çok güzelsin Umudunun yittiği anda ne güzel haber almışsın. Rabbim sağlıkla kucağına versin inşallah. Duam seninle, sürecin kolaylıkla, umutla, sevgiyle ilerlesin doğum haberini alalım. Çok duygulandım ama sonu da güzel olursa mucizeni yaşadığın hikaye
Eşimin değerleri çok iyi çıktı. Şu an kullanmıyor ekstra bir şey ona da ocean selenyum aldım ama aklına geldikçe içiyorTakviyelerin çok iyi. Eşinde kullansın ama o kullanıyor mu
Hoşgeldinnnnnkız ne oluyor burda durun ya modunuzu hemen yukseltiyorummmhello kızcelerim. selogi hayırlı olsun canım.
Efenim ben ankaradanım, 32 yasindayım(ama bence pandemideki 2 yılın sayılmaması taraftarıyim 30 oluyorum) 5 yillik evliyimCidden hadi modumuzu yakalayalımm ben Adana'da yaşıyorum 30 yaşında ve 1 yıl 2 aylık evliyim :) sizler nerede yaşıyorsunuz yaşlarınız kaç
Aminnn bizim güzel kalpli hamişimizBurda da şu an ezan okunuyor. Milian beni çok etkiledi. Gözüm yaşlı hepimiz için dua ettimMutluluktan ağlayalım
Ayyyy Ankara soğuktur şimdi Adana'da hala yarım kolla dolanıyoruzEfenim ben ankaradanım, 32 yasindayım(ama bence pandemideki 2 yılın sayılmaması taraftarıyim 30 oluyorum) 5 yillik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?