Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 11,1%
  • Kasım

OY: 6 66,7%
  • Aralık

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9
Tabi ki ben ilk yumurta toplama zamaninda prowoman kullanmistim ,ocean d vitamini, ocean omega 3 kullandim ,magnezyum ocean kullandim. Devletin veddigi folikasiti kullandim.Ceviz havuç balik yedim. Eşimde promen kullandı. Sabahları portakal suyu icmistim. Ama o zaman demir kullanmamistim. Ve demirim cok dusuk olmasina ragmen doktor kullanma ya demisti. Bu gebeligimde ise sadece 2 ay önceden koldan demir aldim. Benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu. Degerler hep ya yuksek ya dusuktu. Demiri alinca ilk kez yemyesil gordum butun degerleri. Bir de folik asit baslamistim tek tuk 1 ay once ama metilfolat formunu oceanin.Baska hicbir sey kullanmadim.

Evet buna inaniyorum bende. Ozellikle demirin cok onemli oldugunu gordum cunku benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu simdi yemyesil. Ve tek degisen demir olmustu duaniz icinde tesekkur eseeim.umarim saglikla ilerleriz.umarrim buradaki herkes saglikla istedigine kavusur

Tüm dualarım seninle yolun bundan sonra daha kolay olsun şifalar diliyorum bebişini de sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle güzel düşün güzel olsun çok zorlu yoldan geçmişsin evet ama bndan sonrası çok güzel olcak alahın izniyle :)

Allah razi olsun okudugum gordugum duydugum herkese dua ediyorum. Hayirlisini kolaylikla saglikla nasip etsin hepimize umarım hepimiz guzel haberler veririz

Ben şu an inomax kullanıyorum yumurta kalitesi için doktor önermişti. Onun dışında ocean d vitamini, ocean demir, ocean mummy takviye ve e vitamini kullanıyorum. İki günde bir de b vitamini alıyorum. Bir de koenzim q10 kullanıyorum. Folik asit zaten hem inomaxta hem de ocean mummy’de var

Gerçekten ya kıyamam ne kadar çok acılar çekmiş M millian allahım bebeğini sana bağışlasın. Ben de size müjde veriyim en kısa zamanda gebeliğimizi birlikte takip edelim bana umut oldun
Canımsın kalbinden öpüyorum .müjdeni alacağız insallah sen yeter ki icini ferah tut deein nefes al dua et

Takviyelerin çok iyi. Eşinde kullansın ama o kullanıyor mu

Topiğin hayrlı olsun canım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz inşaAllah. Sen bir ara pozitif görürsem denediğin geleneksel yöntemlerden bahsedeceğini söylemiştin sanki var mı öyle paylaşabileceğin bir şeyler?

Burda da şu an ezan okunuyor. Milian beni çok etkiledi. Gözüm yaşlı hepimiz için dua ettim Mutluluktan ağlayalım

Hep birlikte güzel haberler alıp verelim insallah

Cidden hadi modumuzu yakalayalımm ben Adana'da yaşıyorum 30 yaşında ve 1 yıl 2 aylık evliyim :) sizler nerede yaşıyorsunuz yaşlarınız kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…