Zorla giricez topiğe
Kuzum hoş geldin. Hamilelik haberinle de kalıcı olarak gel inşallahTopiğin hayrlı olsun canım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz inşaAllah. Sen bir ara pozitif görürsem denediğin geleneksel yöntemlerden bahsedeceğini söylemiştin sankivar mı öyle paylaşabileceğin bir şeyler?
Ben de ankarada yaşıyorum 25 yaşında 1 yıl 3 buçuk aylık evliyim :)Cidden hadi modumuzu yakalayalımm ben Adana'da yaşıyorum 30 yaşında ve 1 yıl 2 aylık evliyim :) sizler nerede yaşıyorsunuz yaşlarınız kaç
Normalde donmam lazim ama bir ateşim tavan ki sorma bende kisa kollayim. Ahh adana asıl simdi güzeldir.Ayyyy Ankara soğuktur şimdi Adana'da hala yarım kolla dolanıyoruz
Yaşdaşım, fikrine katılıyorumEfenim ben ankaradanım, 32 yasindayım(ama bence pandemideki 2 yılın sayılmaması taraftarıyim 30 oluyorum) 5 yillik evliyim
Sorma sorma :) ama şimdi de sıkıntı akşam üşüyoruz gündüz yanıyoruzNormalde donmam lazim ama bir ateşim tavan ki sorma bende kisa kollayim. Ahh adana asıl simdi güzeldir.Yazın çok fenasınız
Efenim ben de tekirdağ. Yaş 32 ve 2.5 yıllık evliyim. Cvde belirtmemiz gereken başka neler varCidden hadi modumuzu yakalayalımm ben Adana'da yaşıyorum 30 yaşında ve 1 yıl 2 aylık evliyim :) sizler nerede yaşıyorsunuz yaşlarınız kaç
Kuzum göğüslerde ağrı sızı var mı benim göğüslerde tık yokYaşdaşım, fikrine katılıyorumDestekliyorum, 32 ne ara geldi anlamadım ben de. Forumda da 20’lik çıtırlar var. Yaşlı hissettim kendimi Tekirdağ ben de. Memnun olduk.
Canım senin test yapmadan önce belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin şimdi hangi belirtilerin var acabaaNormalde donmam lazim ama bir ateşim tavan ki sorma bende kisa kollayim. Ahh adana asıl simdi güzeldir.Yazın çok fenasınız
Adana’nın insanları komik ve harikaSorma sorma :) ama şimdi de sıkıntı akşam üşüyoruz gündüz yanıyoruz
Ne işlerle meşgulüüüz kızçelerim ben bir mühendislik firmasında çalışıyorum dün tam 10. senemdiEfenim ben de tekirdağ. Yaş 32 ve 2.5 yıllık evliyim. Cvde belirtmemiz gereken başka neler varHarikasın modumuzu yükselt.
Gündem bizden sorulurAdana’nın insanları komik ve harikaGündemi sallıyorsunuz ara ara :))
İlkinde 2 gün reglım gecmisti. Sonra bi tereddute dustum. Negatif cikacagini bilmemden cok emin bir sekilde test aldim yaptim. Silik cikti. Kan verdim 21 ya da 23 beta cikmisti o zaman. Bu defa da isteyerek denedigimiz icin regldan 4 gun once yaptim negatif cikti regldan 2 gun once yine yaptim silik çıktı. kanda da 63 cikti. Ama hic belirtim yok. Afedersiniz gogüslerim yumuş yumuş. Hic belirtim yok hiç.Canım senin test yapmadan önce belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin şimdi hangi belirtilerin var acabaa
Göğüslerim daha hamilelik testimin pozitif çıktığının farkında değil. Aynen yerinde duruyor. Arada bir sızla, süte hazırlan, rengini değiştir. Bi şey yok vallaKuzum göğüslerde ağrı sızı var mı benim göğüslerde tık yokHamilelikte oluyormuş sende de oldu mu? Belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin bizi bir aydınlatır mısın
Al benden de o kadarİlkinde 2 gün reglım gecmisti. Sonra bi tereddute dustum. Negatif cikacagini bilmemden cok emin bir sekilde test aldim yaptim. Silik cikti. Kan verdim 21 ya da 23 beta cikmisti o zaman. Bu defa da isteyerek denedigimiz icin regldan 4 gun once yaptim negatif cikti regldan 2 gun once yine yaptim silik çıktı. kanda da 63 cikti. Ama hic belirtim yok. Afedersiniz gogüslerim yumuş yumuş. Hic belirtim yok hiç.
İlkinde 2 gün reglım gecmisti. Sonra bi tereddute dustum. Negatif cikacagini bilmemden cok emin bir sekilde test aldim yaptim. Silik cikti. Kan verdim 21 ya da 23 beta cikmisti o zaman. Bu defa da isteyerek denedigimiz icin regldan 4 gun once yaptim negatif cikti regldan 2 gun once yine yaptim silik çıktı. kanda da 63 cikti. Ama hic belirtim yok. Afedersiniz gogüslerim yumuş yumuş. Hic belirtim yok hiç.
Forumda herkes göğüs ağrısından bahsediyor benim adet dönemimde bile göğüs ağrım olmaz zaten küçük göğüslüyüm. O yüzden ben göğsüm ağrımayınca direkt negatif diyorum kafamda. Demek ağrısız da oluyormuşGöğüslerim daha hamilelik testimin pozitif çıktığının farkında değil. Aynen yerinde duruyor. Arada bir sızla, süte hazırlan, rengini değiştir. Bi şey yok valla
Belirtim benim reglde olan hormonal belirtileri, dpo5’te hissetmemdi. Çok abartılı değildi ve sıradandı aslında belki de belirti aradığım için dikkatimi çekti. Burda yazılan kabızlık konusu da bana uğramadı. Akıntım da yok.
Dpo7’de yerleşme belirtileri aldım ama şüphelendim. Minik hafifti.
Dpo8’de uyandım o sızı yayılmış. Hiç yaşamadığım bir durumdu ovülasyonda. Sağ kasıktan sağ bele uzanan ne kadar kas varsa hissettim. Eğilirken zorlandım, spor yapıp et kesiği olmuş gibi. Aynen tarifi o. Sevinmeye başladım. Akşam test yaptım arkasına flaş, orasına flaş, pencere onu flaş. Aradım çizgibelli belirsiz gördüm.
Dpo9’da sabah silik çıktı. O bahsettiğim sızılar azalmıştı. Başka hiçbir belirti olmadı, o yerleşme sızısı olmasa belirtim yok derdim.
Er ya da geç geçecektir değil mi bu yumuşlukAl benden de o kadar(göğüs konusu)
Predictor ve awox kullandım balımForumda herkes göğüs ağrısından bahsediyor benim adet dönemimde bile göğüs ağrım olmaz zaten küçük göğüslüyüm. O yüzden ben göğsüm ağrımayınca direkt negatif diyorum kafamda. Demek ağrısız da oluyormuş
Bir de hangi marka test kullandınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?