Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Bu folat grubunu doktora gidene kadar kendi kendime kullanabilir miyim? Önerin var mı? 14 aralıkta randevu buldum. Önce devlette takip etmek istiyorum. O yüzden neler öneriyorlar bilmiyorum

Ay sen de tecrübelisin ilk gebeliğini nasıl öğrendin hangi belirtilerin vardı bizle paylaşır mısın? Anlat kız anlat inciğini cinciğini anlaat

Bu folat grubunu doktora gidene kadar kendi kendime kullanabilir miyim? Önerin var mı? 14 aralıkta randevu buldum. Önce devlette takip etmek istiyorum. O yüzden neler öneriyorlar bilmiyorum
Canım ocean mummy araştır içinde çok güzel takviyeler var gebelik için ben de şu an kullanıyorum 3. kutum benim doktorum önermişti

Ben daha doktora gozukmeden ilk betamda kullanmaya basladim balım. Hicbir sorun sıkıntı olmaz. Metilfolat formunu al ama o daha hızlı etki ediyor.

New life efa mom da öneririm sevgili anne adayları. Temiz içerik, kaliteli ürün.

Hoş geldin aktif anne Bana da takviye vitamin bir şeyler önerir misin tecrübeli hanım. Seni buralara konu edeceğiz hiç telaşlanma Sen hallet gerisi bizde :)))

Hoş geldin aktif anne Bana da takviye vitamin bir şeyler önerir misin tecrübeli hanım. Seni buralara konu edeceğiz hiç telaşlanma Sen hallet gerisi bizde :)))
hahah ben ılk hamileliğimde 7 gun gecıkmıştı oyle test yaptım ya benım dongum degısıyor diye test yapmadım düşün rahatlığa bak ama en belırgın belırtım gogus ağrısı ve her an wc gıdip regli oldum galıba hıssı . evet ben bır de pandemı donemınde doğurdum. Multivitamin kullandım elenat 2. kendi basına kullanma ama bence suan bırsey kullanmıyorsan ya da kullanıyorsan sadece ona devam et doktor ne önerirse onu yap. Kan testini de senın cızgı nettı regli gecsın 3 4 gun sonra ver sonra bet takıbı derdıne dusme. hatta bana kalsa 7 gun gecıkme ıle gıt. ben 7 gun gecıkme gittiğimde 3bın kusulerdeydı

Valla ben tüp bebekteydim normalde ama doktorum benimle ilgilenmiyor doğaldan kaldım diye. Randevu aldim devletten ama 8 aralığa aldım suan sadexe beta konteol ettiriyorum. Visanne cikolata kisti icindi
Ben de bir süre devlette takip etmek istiyorum aslında. 14 aralığa randevu buldum. Regl 10. gün oluyor.

Her an regl oldum hissi nasıl oluyor kuzum akıntı gelir gibi mi yoksa ağrı mı

Zaten 14 aralık randevusu buldum bat 4 aralık. Sakinim, bekliyorum. Kese ne zaman çıkar ki?

Ooo bakıyorum herkes burada toplanmış
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

ağrı değil alt karında bir adet olma hissi dolgunluk aha sımdı oldum dıyordum bakıyordum birşsey yok
Akış gelirkenki bir his var ya onu rahim gibi bi bölgede hissediyorsun. Ondan bahsediyor olabilir. Ama akıntı yok. Gelmeden önceki his.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…