Bu folat grubunu doktora gidene kadar kendi kendime kullanabilir miyim? Önerin var mı? 14 aralıkta randevu buldum. Önce devlette takip etmek istiyorum. O yüzden neler öneriyorlar bilmiyorumTabi ki ben ilk yumurta toplama zamaninda prowoman kullanmistim ,ocean d vitamini, ocean omega 3 kullandim ,magnezyum ocean kullandim. Devletin veddigi folikasiti kullandim.Ceviz havuç balik yedim. Eşimde promen kullandı. Sabahları portakal suyu icmistim. Ama o zaman demir kullanmamistim. Ve demirim cok dusuk olmasina ragmen doktor kullanma ya demisti. Bu gebeligimde ise sadece 2 ay önceden koldan demir aldim. Benim tam kan sayimim hep kirmizi olurdu. Degerler hep ya yuksek ya dusuktu. Demiri alinca ilk kez yemyesil gordum butun degerleri. Bir de folik asit baslamistim tek tuk 1 ay once ama metilfolat formunu oceanin.Baska hicbir sey kullanmadim.
Ay sen de tecrübelisin ilk gebeliğini nasıl öğrendin hangi belirtilerin vardı bizle paylaşır mısın? Anlat kız anlat inciğini cinciğini anlaatay durun bne yazayım da hepinize umut olayımhahahah yaş 39 ikinci cocuk için uğraşıyorum. inşallah allah nasip ederse 40 yaşında doğurup forumda konu olmak istiyprum ahahaha (şaka şaka burası:) istanbuldayım 6.5 yıllık evliyim. 32 de evlendim 33 de doğurdum :) durup durup depar atanlardanım
Süt vesilesiyle göğüslerimi büyük görürüm belki diye hevesliyimEr ya da geç geçecektir değil mi bu yumuşluk
Canım ocean mummy araştır içinde çok güzel takviyeler var gebelik için ben de şu an kullanıyorum 3. kutum benim doktorum önermiştiBu folat grubunu doktora gidene kadar kendi kendime kullanabilir miyim? Önerin var mı? 14 aralıkta randevu buldum. Önce devlette takip etmek istiyorum. O yüzden neler öneriyorlar bilmiyorum
Ben daha doktora gozukmeden ilk betamda kullanmaya basladim balım. Hicbir sorun sıkıntı olmaz. Metilfolat formunu al ama o daha hızlı etki ediyor.Bu folat grubunu doktora gidene kadar kendi kendime kullanabilir miyim? Önerin var mı? 14 aralıkta randevu buldum. Önce devlette takip etmek istiyorum. O yüzden neler öneriyorlar bilmiyorum
Bizimde olacaktır belki birazcik dunya gozuyle goruruzSüt vesilesiyle göğüslerimi büyük görürüm belki diye hevesliyimOlmayan şey nasıl sızlasın tövbe estağfurullah
Hoş geldin aktif anneay durun bne yazayım da hepinize umut olayımhahahah yaş 39 ikinci cocuk için uğraşıyorum. inşallah allah nasip ederse 40 yaşında doğurup forumda konu olmak istiyprum ahahaha (şaka şaka burası:) istanbuldayım 6.5 yıllık evliyim. 32 de evlendim 33 de doğurdum :) durup durup depar atanlardanım
hahah ben ılk hamileliğimde 7 gun gecıkmıştı oyle test yaptım ya benım dongum degısıyor diye test yapmadım düşün rahatlığa bakHoş geldin aktif anneBana da takviye vitamin bir şeyler önerir misin tecrübeli hanım. Seni buralara konu edeceğiz hiç telaşlanma Sen hallet gerisi bizde :)))
Ben de bir süre devlette takip etmek istiyorum aslında. 14 aralığa randevu buldum. Regl 10. gün oluyor.Valla ben tüp bebekteydim normalde ama doktorum benimle ilgilenmiyor doğaldan kaldım diye. Randevu aldim devletten ama 8 aralığa aldım suan sadexe beta konteol ettiriyorum. Visanne cikolata kisti icindi
Her an regl oldum hissi nasıl oluyor kuzum akıntı gelir gibi mi yoksa ağrı mıhahah ben ılk hamileliğimde 7 gun gecıkmıştı oyle test yaptım ya benım dongum degısıyor diye test yapmadım düşün rahatlığa bakama en belırgın belırtım gogus ağrısı ve her an wc gıdip regli oldum galıba hıssı . evet ben bır de pandemı donemınde doğurdum. Multivitamin kullandım elenat 2. kendi basına kullanma ama bence suan bırsey kullanmıyorsan ya da kullanıyorsan sadece ona devam et doktor ne önerirse onu yap. Kan testini de senın cızgı nettı regli gecsın 3 4 gun sonra ver sonra bet takıbı derdıne dusme. hatta bana kalsa 7 gun gecıkme ıle gıt. ben 7 gun gecıkme gittiğimde 3bın kusulerdeydı
ağrı değil alt karında bir adet olma hissi dolgunluk aha sımdı oldum dıyordum bakıyordum birşsey yokHer an regl oldum hissi nasıl oluyor kuzum akıntı gelir gibi mi yoksa ağrı mı
Islaklık gibi di miağrı değil alt karında bir adet olma hissi dolgunluk aha sımdı oldum dıyordum bakıyordum birşsey yok
aynen ama akıntım var mıydı hatırlamıyorum.Islaklık gibi di mi
Zaten 14 aralık randevusu buldumhahah ben ılk hamileliğimde 7 gun gecıkmıştı oyle test yaptım ya benım dongum degısıyor diye test yapmadım düşün rahatlığa bakama en belırgın belırtım gogus ağrısı ve her an wc gıdip regli oldum galıba hıssı . evet ben bır de pandemı donemınde doğurdum. Multivitamin kullandım elenat 2. kendi basına kullanma ama bence suan bırsey kullanmıyorsan ya da kullanıyorsan sadece ona devam et doktor ne önerirse onu yap. Kan testini de senın cızgı nettı regli gecsın 3 4 gun sonra ver sonra bet takıbı derdıne dusme. hatta bana kalsa 7 gun gecıkme ıle gıt. ben 7 gun gecıkme gittiğimde 3bın kusulerdeydı
4 ile 6 hafta arası kese 8 hafta kalp atışıZaten 14 aralık randevusu buldumbat 4 aralık. Sakinim, bekliyorum. Kese ne zaman çıkar ki?
Akış gelirkenki bir his var ya onu rahim gibi bi bölgede hissediyorsun. Ondan bahsediyor olabilir. Ama akıntı yok. Gelmeden önceki his.ağrı değil alt karında bir adet olma hissi dolgunluk aha sımdı oldum dıyordum bakıyordum birşsey yok
Canım sen maşaAllah çoook gençmişsin dahaOoo bakıyorum herkes burada toplanmış
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
HoşgeldiinnnnnnOoo bakıyorum herkes burada toplanmış
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?