Al bi çıtır dahaOoo bakıyorum herkes burada toplanmış
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
He ya 24 nedir bari 30’a yakın bir yerde olsaydı. Yaşlı hissedelim diye planlanmışCanım sen maşaAllah çoook gençmişsin daha
Evet 18 yaşımda evlenmiş bulundumCanım sen maşaAllah çoook gençmişsin daha
Ahahaha estağfurullah hala çıtırsınız bir kere.Al bi çıtır daha24 neresiydi hatırlamakta güçlük çekiyorum. Ne zamandır yurt dışı takılıyorsun hanımefendi
Ben 29umda cesaret edebildim evlenmeyeEvet 18 yaşımda evlenmiş bulundum
Yaa sen de gelsenekız ne oluyor burda durun ya modunuzu hemen yukseltiyorummmhello kızcelerim. selogi hayırlı olsun canım.
Baya çocuktum evlendiğimde Allahtan kaynanam falan da iyi insanlar pişman değilimBen 29umda cesaret edebildim evlenmeye
Çok şükür o da büyük şans allah daim etsin inşallahBaya çocuktum evlendiğimde Allahtan kaynanam falan da iyi insanlar pişman değilim
Cesaret konusu bende de bu. 4 yıllık ilişkiyi 30’da resmiyete dökebildim. Kalıcı değişikliklerde kal geliyor bana :) Korktuğun gibi oldu muBen 29umda cesaret edebildim evlenmeye
İnşallah yarışmayı kazanabilirizBen de 27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim Bursa'dan katılıyorum yarışmaya
Hayır keşke daha önce adım atsaymışım diyorum hatta :) Ama yanımızdaki insanla alakalı bir şey tabiiiCesaret konusu bende de bu. 4 yıllık ilişkiyi 30’da resmiyete dökebildim. Kalıcı değişikliklerde kal geliyor bana :) Korktuğun gibi oldu mu
Allah razı olsunTopiginiZde bebislerinizde hayırlı olsun insallah
Aralik ortası gibi umarim guzel haberle bende buraya katılırım
Ben senin takviyelerin ss’ini aldım. Eczacıya danışıp alıcamCanım ocean mummy araştır içinde çok güzel takviyeler var gebelik için ben de şu an kullanıyorum 3. kutum benim doktorum önermişti
Öyleyiz diye umut edelimAhahaha estağfurullah hala çıtırsınız bir kere.
Ben türkmenim aslında türkmenistanda yaşıyorum
yaa masallah cok gencsın daha erken evlenmişssinOoo bakıyorum herkes burada toplanmış
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Çok şükür iyi çıkmışlarBaya çocuktum evlendiğimde Allahtan kaynanam falan da iyi insanlar pişman değilim
rekor bende 32de evlendim ki valla evliliğe karşıydım ta ki aşık olana kadarnökjnglkfgnCesaret konusu bende de bu. 4 yıllık ilişkiyi 30’da resmiyete dökebildim. Kalıcı değişikliklerde kal geliyor bana :) Korktuğun gibi oldu mu
Bir ara bahsetmiştim aslında görmemişsindir. Yaa teşekkür ederim utandım.Öyleyiz diye umut edelimTürkmen bacım hiç duymamışım senden bu bilgiyi. Senin topikte birlikteyken :))) Ne tatlısındır sen şimdiiikk
Tamam ocean grubuna ve folatlara bakıcam. Folik formu birikme yapıp dönüşmüyor muymuş neymişBen daha doktora gozukmeden ilk betamda kullanmaya basladim balım. Hicbir sorun sıkıntı olmaz. Metilfolat formunu al ama o daha hızlı etki ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?