Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 10,0%
  • Kasım

OY: 7 70,0%
  • Aralık

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
Kızlar dpo12 ve görsel ekliyorum. Awox marka. Üzerinde tarihler yazıyor.
Sat: 30 ekim, yumurtlama 20 kasım. Bugün 2 aralık.

Eklentiler

• IMG_2518.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2515.webp
    96,9 KB · Görüntüleme: 16
Ocean mummy 1 aydır bende kullanıyorum gebe kalan anneler ve kalmak isteyen anneler kullanıyormuş baya yorum okumuştum doktorlarda öneriyormuş ayrıca. Vitamin eksikliğim yok aslında ama gebelik istediğim için depolamakta bir zarar olmaz diye düşünüp kullanmaya başladım tavsiye ederim perşembe günü beta 13,14 ile öğrendim dün verdiğim kan sonucu 198 çıktı sağlıkla ilerler umarım hepimizin ki
27 yaşında 7 aylık evliyim

Hoş geldinn. Senin pozitif haberini görmüştüm Çok güzel değerlerin. Rabbim esirgesin Doktor kontrolü yaptın mı kuzum

Hoş geldinn. Senin pozitif haberini görmüştüm Çok güzel değerlerin. Rabbim esirgesin Doktor kontrolü yaptın mı kuzum
Çok teşekkür ederim senin haberinede çok sevindim gerçekten henüz doktora gitmedim gitsemde gözükmeyeceği için 2 gün ara ile kan vermeye devam ediyorum eğer değerlerim güzel artarsa haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum gittiğimde sağlıklı mı değil mi görmek istiyorum açıkcası

29 ekimdi

Ama biraz riskliyim yakın takip gerekecek çünkü spiralle hamile kaldım
Planlıyorduk yazmıştın :) Senin planından önce plan kuranlar var anlaşılan Kuzum ayıp olmazsa sat sorsam çünkü haftalardan anlamıyorum bir türlü. Doktor kontrolün var o zaman. Sağlıkla gelsin bebeğin

Planlamiyorduk yaZacaktim yanlış yazmışım

Değerleri hala kontrol ediyor musun? Ben daha baktırmadım açıkçası. İçimdeki ses sabırsız olma diyor. Keseyi görürsün o zaman haftaya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil zamanı.

Son adet tarihim 29 ekimdi 26 Kasım'da adet olmadım 30unsa test yaptım pozitif çıktı mümkün değil diye düşündugumuz için dün hemen doktora gittik keseyi gördük

Son adet tarihim 29 ekimdi 26 Kasım'da adet olmadım 30unsa test yaptım pozitif çıktı mümkün değil diye düşündugumuz için dün hemen doktora gittik keseyi gördük
Allah bağışlasın. Şaka gibi olay nasibi varmış dünyada demek. Test yapmadan belirti aldın mı gecikme dışında? Tecrübeli annesin his geldi mi :)

Yaaaaa kaymış mı nasıl mümkün olmuş özel değilse? Zorla da olsa geleceğim demiş ufaklık
Özel değil canım, tabii anlatayım
Spiralim vardı ama doktor büyük ihtimalle yer değiştirmiş ya da küçük bi ihtimalle düşmüş olabileceğini söyledi. Fark ettiğim bir şey olmadı, hiçbir belirti hissetmedim. Zaten çok nadir de olsa spiralle hamilelik olabiliyormuş. Kontrolde de spiral görünmedi, keseyi görünce de öyle anlaşıldı.

Bazen yer değiştirince koruması zayıflıyormuş, bende de öyle olmuş galiba. Şu an haftaya tekrar kontrolümüz var, netleşecek inşallah

Değerleri hala kontrol ediyor musun? Ben daha baktırmadım açıkçası. İçimdeki ses sabırsız olma diyor. Keseyi görürsün o zaman haftaya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil zamanı.
Perşembe cumartesi ve pazartesi kan verdim yarında kan vereceğim beta kaçtayken kese görünür bilmiyorum herkes farklı diyor

Spiral şu anda çıkarılmalı mı peki bilmediğim için soruyorum. Sen de çok taze öğrenmişsin

Spiral şu anda çıkarılmalı mı peki bilmediğim için soruyorum. Sen de çok taze öğrenmişsin
Yani işte göremedi ultrasonda spirali inşallah düşmüştür çünkü risk yaratıyor haftaya tekrar gelmdedi eğer gorebilirse onuncu haftaya kadar çıkaratacaklar valla ben de ilk defa duyuyorum böyle bir şey şaşkınım çok.

Umarım sağlıkla ilerlem

Perşembe cumartesi ve pazartesi kan verdim yarında kan vereceğim beta kaçtayken kese görünür bilmiyorum herkes farklı diyor
Görünür ya. Haftayaymış randevun. İnşallah görünürrr başka takviyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…