Evet daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim sizinBende öğretmenim peki ilk çocuğunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim sizinBende öğretmenim peki ilk çocuğunuz mu
Allah bağışlasınBenim 8 yaşında bir kızım var yas 39![]()
Çok teşekkürler canım bu arada bende haber aldığımdan ber sabahın köründe kalkıyorum heyecandan mi bilemedim her sabah kalkıp elimdeki ovulasyon testinden yapıyorum hala bugün gidip kanda vericem bakalım inşallah iki kat artmıştır.Allah bağışlasın![]()
Ay belki de yaaa uyku düzenim değiştiÇok teşekkürler canım bu arada bende haber aldığımdan ber sabahın köründe kalkıyorum heyecandan mi bilemedim her sabah kalkıp elimdeki ovulasyon testinden yapıyorum hala bugün gidip kanda vericem bakalım inşallah iki kat artmıştır.
Kesin odur. Gece ben 2/3 kez kesin uyanıp lavaboya giriyorum. Her akşam bu kez kalkmayacağım diyorum ama sürekli uyanıyorum garip bi şekildeKızlar günaydın
Yine çok erken uyandım 3 te yattım 4.5 saat uyumuşum sadece. İdrara mı sıkışıyorum o mu uyandırıyor acaba anlamadım gitti
Evet canım sen
Bende devletteyim canım hangi sehirdesin peki ben ankaradayimEvet canım sen
Günaydın canım inşallahGünaydınpazar sabahınız güzel geçsin kızlar
![]()
GaziantepBende devletteyim canım hangi sehirdesin peki ben ankaradayim
Pazar olduğundan bakarlar galiba. Güzel düşün ve ilk kez gidiyosan şansın daha çokGünaydın canım inşallahbende şimdi kan vermeye gidiyorum acile bakalım bakacaklar mi daha önce özelde vermiştim
Sorunsuz aldılar çok şükür 2 saat sonra çıkar dediler inşallah güzel sonuçlar alırım iki kat artmistirPazar olduğundan bakarlar galiba. Güzel düşün ve ilk kez gidiyosan şansın daha çok
Ne dedin peki beta baktırmak istiyorum mu? Sorun çıkmadığına sevindim canım. Artmıştır ben inanıyorum evde rutin işleri halledene kadar yüklenirSorunsuz aldılar çok şükür 2 saat sonra çıkar dediler inşallah güzel sonuçlar alırım iki kat artmistir![]()
Günaydın yavru kuş ben iyiyim kahvaltı yapıcam şimdi. Bugün bi kan vermeye çalışma girişimim olacakGünaydın canlar
Nasılsınız