• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 19,4%
  • Kasım

OY: 23 63,9%
  • Aralık

OY: 6 16,7%

• Ankete Katılan
    36
Kızlar günaydın ☀️
Yine çok erken uyandım 3 te yattım 4.5 saat uyumuşum sadece. İdrara mı sıkışıyorum o mu uyandırıyor acaba anlamadım gitti

Çok teşekkürler canım bu arada bende haber aldığımdan ber sabahın köründe kalkıyorum heyecandan mi bilemedim her sabah kalkıp elimdeki ovulasyon testinden yapıyorum hala bugün gidip kanda vericem bakalım inşallah iki kat artmıştır.
Ay belki de yaaa uyku düzenim değişti

Şu ilk 3 ayı atlatırsak keyifli döneme girip işte o zaman rahat rahat hamiş olmanın tadına varacağız bence

Kızlar günaydın ☀️
Yine çok erken uyandım 3 te yattım 4.5 saat uyumuşum sadece. İdrara mı sıkışıyorum o mu uyandırıyor acaba anlamadım gitti
Kesin odur. Gece ben 2/3 kez kesin uyanıp lavaboya giriyorum. Her akşam bu kez kalkmayacağım diyorum ama sürekli uyanıyorum garip bi şekilde

Günaydın ☀️ pazar sabahınız güzel geçsin kızlar 🪷💜

Günaydın canım inşallah 🥰🥰 bende şimdi kan vermeye gidiyorum acile bakalım bakacaklar mi daha önce özelde vermiştim
Pazar olduğundan bakarlar galiba. Güzel düşün ve ilk kez gidiyosan şansın daha çok

Sorunsuz aldılar çok şükür 2 saat sonra çıkar dediler inşallah güzel sonuçlar alırım iki kat artmistir 🤲🤲
Ne dedin peki beta baktırmak istiyorum mu? Sorun çıkmadığına sevindim canım. Artmıştır ben inanıyorum evde rutin işleri halledene kadar yüklenir

M matmatt D dilarazeynel kızlar doğumunuz aynı aylara denk gelir, sezon başı okulunuz da tatil olur di mi öyle denk geliyor

Günaydın canlar 💖
Nasılsınız
Günaydın yavru kuş ben iyiyim kahvaltı yapıcam şimdi. Bugün bi kan vermeye çalışma girişimim olacak :D sen nasılsın sen de erkencisin bugün

Back
X