Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 11,1%
  • Kasım

OY: 6 66,7%
  • Aralık

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9
Sabırsızlanman çok normal ya Çabucak geçsin iki hafta. 1 ay gibi süre var aramızda galiba benim de bat 4 aralık. Kalp atışı duyabildiniz mii? Kardeşlerin tepkisi nasıl
Aynen öyle zaman geçmiyor kacıncı gebelik olursa olsun hepsinde aynı heyecan
Duydum cok şükür iki kere 7+1 ve 7+3 te
Kızım büyük o cok heyecanlı mutlu oğlum daha farkında değil pek ama bazen benı üzünce özürdilerim anne karnında bebek vardı dimi diyip karnımı öpüyor

Sat 1 Kasım bat 4 aralık
2 gündür silik çizgi görüyorum kaset testte
Süreci devlette mi takip edeceksin birkaç ay mı yoksa özelde mi ne planlıyorsun

Ayyyys ısırırım onu ya özür diliyor bi de Allah’ım Kızın yol arkadasın olmuştur yıllardır

Görünür ya. Haftayaymış randevun. İnşallah görünürrr başka takviyen var mı
Şuan sadece ocean mummy kullanıyorum bunu kullanmadan öncede ocean daily one kullnıyordum. Folik asit sanırım ocean mummy’de daha fazla tam emin değilim ama o sebepten aldım memnunumda

Hayata erken atılmışsın annelik o süreçte zorluk yaratmıştır
Evet cok erkendi cok zordu alısmak zaman aldı özellikle anneliğe beraber büyüdük kızımla oyüzden arkadaş abla kardeş gibiyiz anne kızdan cok ama herşeye rağmen güzeldi başta zorlansam da şuan pişman değilim

bata 2 ile 6 gun arasinda bir sure kaldi bende tam bilmiyorum hdjdjfjf
Kendini tutabiliyor olman enteresan dodo senden beklenmedik hareket :)) bi kaç güne bekliyorum seni de

Şuan sadece ocean mummy kullanıyorum bunu kullanmadan öncede ocean daily one kullnıyordum. Folik asit sanırım ocean mummy’de daha fazla tam emin değilim ama o sebepten aldım memnunumda
D vitamini de lazım mıymış C civcivella24 bahsetti biraz burda. 14 aralığa kadar sağlıkla ilerlesin diyerek tüm tuşlara basıcam sen de öğren de kansızlık vs olmasın

Ya şimdiki çocuklar fena uyanık bizim zamanımız gibi saf değiller
Evet en iyi yol arkadaşı beraber büyüdük en iyi arkadaşım
Mina ve Efrahim sanırsam hiç belli olmuyor 3. Nün ismi ne olur?

15 yasında evlendim 16 da kızımı doğurdum erken doğum olmuştu 8 ay tam dolmadan doğum yaptım
Yaaa benim yakınlarım da çoğunlukla böyle maşallah size Allah sana ve evlatlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin. Ben 23 yaşımda nişan yaptım 24 de evlendim ama daha yeni evlilik olgunluğuna gelmeye başladığımı hissediyorum o yüzden ayrı bir saygı duyuyorum sizlere

Kendini tutabiliyor olman enteresan dodo senden beklenmedik hareket :)) bi kaç güne bekliyorum seni de
ay normalde tutuyorum ben kendimi ya hdjdjdkdk o gun grup biraz fazla ustume geldi ondann yapmistim jdhdjdjkd mecbur beklicem cunku batı tam bilmiyorum erken surekli test yapmanin bi anlami yok cunku fjddjjd insallah gelebilirim

Merhaba tebrik ediyorum öncelikle aynı yastayiz ve bende 2.5 yıllık evliyim. Sürecinizden biraz bahseder misiniz? Ne kadar süredir düşünüyordunuz ve yaptığınız ekstra bir sey oldu mu?

Allah ragzı olsun inşallah hepimize öyle aslında normali 22 üzeri bence de ama biz bir cahillik ettik yaş küçük olunca herşey tozpembe geliyor insana kaçtık sanki istediler de vermediler gibi kafamıza göre iş yaptık fazla aşktan galiba yada delilikten ama pişman değilim Allahıma şükürler olsun ❤ teşekkür ederim canım ❤

Nasıl ya. Düşse farkedilmeyen bir şey mi? Benim arkadaşta var ama o hissediyor hep. Özellikle regl dönemleri. Artık yokmuş gibi hissin de mi yok gerçi regl de görmedin ki üzerine

D vitamini de lazım mıymış C civcivella24 bahsetti biraz burda. 14 aralığa kadar sağlıkla ilerlesin diyerek tüm tuşlara basıcam sen de öğren de kansızlık vs olmasın
Askim benim doktorum eksik ne varsa doldur dedi kardiyoloji doktoruma gebelik planladığımdan bahsettim, kendisi yani böyle ablalık yapan bir insan Allah razı olsun hatta fazla fazla dursun karnındaki bebiş senden çekecek demişti multivitamin alma demişti ama A vitamini gebelikte zararlı diye içeriğine bakarak kullanmak lazım ha bir de zaten gebe kaldığında sağlık ocağına bildirmek lazımmış onlar da gerekli testleri alıp eksikleri başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…