- 6 Kasım 2025
- 406
- 268
- 18
- 28
Ay harika artmıs maşallah ohKızlaaar değer 1200’lerde bekliyorduk değil mi? Cuma 633’tü. Atıyorum bakın acilll
Gayet güzel koyulasmıs maşallah iyi gidiyorBen gidemediğim için kaset test yaptım bi de innovita yaptım sabah ilk idrarla koyulaşma var mı diye yani iyiye gidiyor mu diye
İyiyim kuşum ya burdaki pozitif ortam modumu yerine getiriyorBiz de merak ediyoruz yaKuzum göreceksin inşallah inanıyorum totem yaptım Bildiğimiz ne kadar dua varsa, olumlama meditasyonları varsa yapalım. Önce inanç :))) keyfin nasıl
Maşallah bugün hep güzel haberler içim neşe doldu13 olan değerim 61 olmuş 2 günde
Pozitifi yüklen işe koyul bacımİyiyim kuşum ya burdaki pozitif ortam modumu yerine getiriyor
O sabah 8.30’du. Bu öğlen oldu. 5-6 saat fark var. 2 gün sonra aynı labda vermeye çalışıcam.Ay harika artmıs maşallah oh❤ 2 kattan fazla yukselıo benim oglusta 2.6 2.7 kat artıyordu hep sanki seninde erkek olacak ya
Saat kaçta vermiştin canım ilk kanı bunu saat kaçta verdin
Ayyyy maşallahKızlaaar değer 1200’lerde bekliyorduk değil mi? Cuma 633’tü. Atıyorum bakın acilll
Evet evet çok güzel çıktı çok şükür. Nerdeyse 3 katı 5-6 saat fark var bir de lab farklı. Yine de güzel artış olduğu belli çok şükürAyyyy maşallah
Oooo maşallah yaaa valla şaka gibi ama büyüyorlar minisler böyle böyleKızlaaar değer 1200’lerde bekliyorduk değil mi? Cuma 633’tü. Atıyorum bakın acilll
Cok iyi artmış oylede olsa maşallahO sabah 8.30’du. Bu öğlen oldu. 5-6 saat fark var. 2 gün sonra aynı labda vermeye çalışıcam.
Ay inşallahBaya kopkoyu maşallah gurbetsel. İyi görünüyor beklediğimiz gibiyse değerin artmıştır
İnşallah öyledirGayet güzel koyulasmıs maşallah iyi gidiyor❤
Yolundadıır büyüyor annesiİnşallah öyledirçok merak ediyorum ya arada bi ağrı giriyor kasığıma umarım her şey yolundadır orada
Cidden ikiz ihtimali ve cinsiyet ihtimali belli oluyor mu acaba artışlarla :)Cok iyi artmış oylede olsa maşallah❤ önemli değil okadarı canım son kez verirsin sonra kese görmeye ❤
Aminİnşallah öyledirçok merak ediyorum ya arada bi ağrı giriyor kasığıma umarım her şey yolundadır orada
Susam tanediydi şimdi 3 susam mı oldu naptıOooo maşallah yaaa valla şaka gibi ama büyüyorlar minisler böyle böyle
Sağlık ocağı var mı?Ay inşallah
İkiz pek alakası yok ya ben cok araştırdım normal tek bebekte arttıgı gibi artan ikiz çıkan cok vücudun beta hCG yi nekadar üretip salgıladığı ile alakalı kişiden kişiye değişen bişi yaniCidden ikiz ihtimali ve cinsiyet ihtimali belli oluyor mu acaba artışlarla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?