Ay bilinse ne güzel olur. Her ay bi şeyler alırdıkİkiz pek alakası yok ya ben cok araştırdım normal tek bebekte arttıgı gibi artan ikiz çıkan cok vücudun beta hCG yi nekadar üretip salgıladığı ile alakalı kişiden kişiye değişen bişi yani
Erkek deme sebebim benim oglandaki gibi artmıs baya benzer oyüzden içimden öyle geçti yoksa öyle bisi yok tabiki
Ya çok değişik bi şey buAmin❤ yolundadır tabiki o ağrılar cok normal rahim büyüyor bebeğe alısıyor ara ara olucak gecicek büyümeye devam ettikçe böyle sürecek
Var ama Salı mı gideyim oraya da perşembe sabah kadın doğumda randevum var yaSağlık ocağı var mı?
Çok merak ettiğin için yarın git diyecektim ama keseyi hangi değerlere yakınken gördüğünü bilirdin uzak değilse ver gitsinVar ama Salı mı gideyim oraya da perşembe sabah kadın doğumda randevum var ya
Ama misafirim var ya sabah onlar geç gidecek yarın akşamaÇok merak ettiğin için yarın git diyecektim ama keseyi hangi değerlere yakınken gördüğünü bilirdin uzak değilse ver gitsin
Nasıl bebişleri bu arada? Alıştırma yaptın mı :)Ama misafirim var ya sabah onlar geç gidecek yarın akşama
Bekle o zaman randevuyu. Beta baksan da bakmasan da ne farkeder ki. Sağlıklı olsun kese görülsünAma misafirim var ya sabah onlar geç gidecek yarın akşama
Ay daha gelemediler yoldalarNasıl bebişleri bu arada? Alıştırma yaptın mı :)
Merhaba :) amin inşallah. Ne zamandır deniyorsunuz canıminşallah bende sizler gibi pozitifi bu ay görürüm :) hhamilelik mesajlarının hepsini mutlulukla okudum
İnşallah sağlıklı olsun da öğrenmeyeyim betayı ya ne yapalım artıkBekle o zaman randevuyu. Beta baksan da bakmasan da ne farkeder ki. Sağlıklı olsun kese görülsün
Oyy kıyamam prematüre bebek. Sağlığı gelişimi güzel olsun inşallah. Sen de bitirdin işleri, buralara bakınıyorsun:)Ay daha gelemediler yoldalarama erken doğdu 7 buçuk aylık yeni doğmuş gibi yani şu an 2 buçuk ay oldu doğalı herhalde
1 yıl oldu valla eşiminde benimde testlerimiz hepsi çok normal hsg çektirdim o da temiz çıktıMerhaba :) amin inşallah. Ne zamandır deniyorsunuz canım
Aynen bitirdik karnım acıktı onları bekliyoruzOyy kıyamam prematüre bebek. Sağlığı gelişimi güzel olsun inşallah. Sen de bitirdin işleri, buralara bakınıyorsun:)
ay inşallah tutar canım1 yıl oldu valla eşiminde benimde testlerimiz hepsi çok normal hsg çektirdim o da temiz çıktıaşılama yaptırdık bu ay umarım tutar
İnşallah bende bu ay mutlu haberimi paylaşırım sizlerleay inşallah tutar canımAllah tez zamanda size de nasip etsin
Şimdiye kadar ovülasyon takip etmiş miydin canım? Daha yeni mi çatlama günlerini takşp ediyorsun? İnşallah tutar bu ay. Hiç sorun yok1 yıl oldu valla eşiminde benimde testlerimiz hepsi çok normal hsg çektirdim o da temiz çıktıaşılama yaptırdık bu ay umarım tutar
Yaş kaçİnşallah bende bu ay mutlu haberimi paylaşırım sizlerle
32 yaşların uğurlu aylarıValla 1 yıldır ovulasyon takip ediyorum amh 2.2 yaş 32 hayırlısı bakalımselogi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?