Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 17,4%
  • Kasım

OY: 27 58,7%
  • Aralık

OY: 11 23,9%

• Ankete Katılan
    46
Selamlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkese Bugün gebelik haberimi aldım dpo 13 beta 32 çıktı sizce düşük mü?
Ay çok güzel çıkmış değerin. Merak etme bir haftaya kaçlara çıkar o ilk çıkan değil ama iki gün sonra takip ettiğin değerlerin artışı önemli canım

Selam hamisler nasilsiniZ:)
Kiminin misafirli, kimi sancılı, kimi telaşlı, kimi bulantılı hamişin konusu biter mi bilirsin. Benim de migren atağı tutuyor gibi. Çoğalmadan geçse diye dua ediyorum. Onun dışında ben bebişime ciciler aldım biberon da aldım ateş Ölçer de aldım. Sen nasılsın aktif anne

Oy tatli heyecanlar ates ölçer braun biberon Philips avent tavsiyedir bende beklemedeyim bakalim dpo 13 gelen giden yok:)

Oy tatli heyecanlar ates ölçer braun biberon Philips avent tavsiyedir bende beklemedeyim bakalim dpo 13 gelen giden yok:)
3 bindi o ya almadım. E bebekin vardı e baby :) onu aldım 700 küsür liraydı. Avent trendlerde kaçırmadım onu test yapmadın mı

Arkidişlirimmm benim başım tuttu. Migrenim gibi öldürmüyor ama başlangıcı gibi. Arveles içsem ne olur?

3 bindi o ya almadım. E bebekin vardı e baby :) onu aldım 700 küsür liraydı. Avent trendlerde kaçırmadım onu test yapmadın mı
Yok doktor kontrolüm var 10 aralıkta onu beklicem negatifse enerjimi düşürmek istemiyorum kesin hevesim kaçar doktora gitmem o zamana kadar olmazsam tabi

Evet böyle düşünmeye çalışıyorum inşallah canımm

Sağlıklı bir artış. Hormonların ele geçiriyor seni bence dikkatli ol. Kese görünce gerçekten rahatlayacak mısn kuzum? Sağlıkla göreceksiniz merak etmeyin
Keseden sonra da kalp i düşünücem ahahaha ama öncelik kese en azından rahim içi gebelik olduğu kesinleşsin

Rica ederim
Senin bugün 5+3 canım, bulantıların başlamış da olabilir vitaminler de yapmış olabilir
Çubuk kraker iyi geliyor diyorlar
Bana bazen iyi geldi, bazen etki etmedi
Mide yanmasına, bulantısına soda iyi geldi özellikle yanmaya direkt çözüm
Bir de biraz garip olabilir havuç yemek bulantıma hep iyi geldi
Direkt kütür kütür yedim haftalarca

Ayy süper çıkmış maşaAllah yarın güzel haberini bekliyorum canım

Noo asla arveles içme sadece minoset ya da parol bitter çikolata ve filtr kahve iç az gecirir
Yasak diyosun yani tamam çiçeğim parol da yok idare edeceğim o zaman bi şekilde. Ne şekilde bilmiyorum da

Ateş ölçer hangi marka aldın canım
Braun kulaktan ateş ölçer öneriyorlar ama henüz modelleri tam incelemedim, almadım

Reflü gibiydi. Asit çoğalmış gibi. Normalde reflü var da dikkat ediyorum. Azdı bugün garip şekilde. Maden suyu içtim dediğin gibi iyi geldi. Sabah lansor içmiştim bana mısn demedi. Elma da iyi gelir mi bulantıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…