Tamam canım haber et bize deİnşallah canım sizlerin durumlarını gün gün okuyacağım. 16 sında kan tahlili vericem bakalım
Ay çok güzel çıkmış değerin. Merak etme bir haftaya kaçlara çıkar oSelamlar öncelikle sağlıklı bebişler diliyorum herkeseBugün gebelik haberimi aldım dpo 13 beta 32 çıktı sizce düşük mü?
Kiminin misafirli, kimi sancılı, kimi telaşlı, kimi bulantılıSelam hamisler nasilsiniZ:)
Oy tatli heyecanlarKiminin misafirli, kimi sancılı, kimi telaşlı, kimi bulantılıhamişin konusu biter mi bilirsin. Benim de migren atağı tutuyor gibi. Çoğalmadan geçse diye dua ediyorum. Onun dışında ben bebişime ciciler aldım biberon da aldım ateş Ölçer de aldım. Sen nasılsın aktif anne
Ne zaman test yapacaksın canım regl tarihini mi bekleyeceksinOy tatli heyecanlarates ölçer braun biberon Philips avent tavsiyedir bende beklemedeyim bakalim dpo 13 gelen giden yok:)
Evet canım bat geçti aslında ama 10 aralıkta doktor randevum var onu beklicem son aylarda regli hep geçiyor ondan umitlenmiyorum pekNe zaman test yapacaksın canım regl tarihini mi bekleyeceksin
3 bindi o ya almadım. E bebekin vardı e baby :) onu aldım 700 küsür liraydı. Avent trendlerde kaçırmadım onuOy tatli heyecanlarates ölçer braun biberon Philips avent tavsiyedir bende beklemedeyim bakalim dpo 13 gelen giden yok:)
Yok doktor kontrolüm var 10 aralıkta onu beklicem negatifse enerjimi düşürmek istemiyorum kesin hevesim kaçar doktora gitmem o zamana kadar olmazsam tabi3 bindi o ya almadım. E bebekin vardı e baby :) onu aldım 700 küsür liraydı. Avent trendlerde kaçırmadım onutest yapmadın mı
Noo asla arveles içme sadece minoset ya da parol bitter çikolata ve filtr kahve iç az gecirirArkidişlirimmm benim başım tuttu. Migrenim gibi öldürmüyor ama başlangıcı gibi. Arveles içsem ne olur?
Evet böyle düşünmeye çalışıyorum inşallah canımmNe güzel çıkmış canım değerin bak sakin ol artık bence yaşadığımız bütün belirtiler normal benim de kaşıklarım bayağı geriliyor ağrıyor hatta sağ kaçama yürürken bıçak saplaniyor gibi ama düşünsene vücudumuz yepyeni bir olusumle karşı karşıya o yüzden bu süreci biraz daha sakin gecirmen lazım inşallah yarın da keseyi görürsün
Keseden sonra da kalp i düşünücem ahahaha ama öncelik kese en azından rahim içi gebelik olduğu kesinleşsinSağlıklı bir artış. Hormonların ele geçiriyor seni bencedikkatli ol. Kese görünce gerçekten rahatlayacak mısn kuzum? Sağlıkla göreceksiniz merak etmeyin
Tamam canım bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim, zaten bugün midem öyle rahatsızdı ki acaba diyorum bu aldığım takviyeden mi oldu emin de olamadım ama bu zamana kadar hiç böyle bir şey yoktu
Ayy süper çıkmış maşaAllahKızlar merhaba, akşam üstü yine solumda ağrı oldu. Ben de sinir boşalması ağlama biraz da panik yaptım baya kötüydüm. Eşim yanımdaydı sakinleştirmeye çalışıyordu. Habire test yap diyordu ben de testlerimi göstermek zorunda kaldım pek sürpriz olmadı yani
Ben kötü olunca acile gittik beta bakalım diye
3 Aralık 208
5 Aralık 688
7 Aralık 1629 çıktı.
İdrar testi verdim normalmiş
Yarın da nasipse randevum var ve kese görmek istiyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen
Yasak diyosun yaniNoo asla arveles içme sadece minoset ya da parol bitter çikolata ve filtr kahve iç az gecirir
Kiminin misafirli, kimi sancılı, kimi telaşlı, kimi bulantılıhamişin konusu biter mi bilirsin. Benim de migren atağı tutuyor gibi. Çoğalmadan geçse diye dua ediyorum. Onun dışında ben bebişime ciciler aldım biberon da aldım ateş Ölçer de aldım. Sen nasılsın aktif anne
Oy tatli heyecanlarates ölçer braun biberon Philips avent tavsiyedir bende beklemedeyim bakalim dpo 13 gelen giden yok:)
Reflü gibiydi. Asit çoğalmış gibi. Normalde reflü var da dikkat ediyorum. Azdı bugün garip şekilde. Maden suyu içtim dediğin gibi iyi geldi. Sabah lansor içmiştim bana mısn demedi. Elma da iyi gelir mi bulantıyaRica ederim
Senin bugün 5+3 canım, bulantıların başlamış da olabilir vitaminler de yapmış olabilir
Çubuk kraker iyi geliyor diyorlar
Bana bazen iyi geldi, bazen etki etmedi
Mide yanmasına, bulantısına soda iyi geldi özellikle yanmaya direkt çözüm
Bir de biraz garip olabilir havuç yemek bulantıma hep iyi geldi
Direkt kütür kütür yedim haftalarca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?