Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 10,0%
  • Kasım

OY: 7 70,0%
  • Aralık

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
Nasıl ya. Düşse farkedilmeyen bir şey mi? Benim arkadaşta var ama o hissediyor hep. Özellikle regl dönemleri. Artık yokmuş gibi hissin de mi yok gerçi regl de görmedin ki üzerine
Bendede spiral vardı 15 ekimde çıkardım 5 yıldır takılıydı enfeksiyon yaptı oyüzden çıkarmıştım üstüne gebe kaldım ama hiç hissetmiyordum ben adet dönemi yada sonrasında da hissedilen birşey deilki sadece agrısı cok oluyor regl dönemi kanamayı arttırıyor bide adet düzenini bozuyor uzatıyor yada kısaltıyor benim mesela 9 gün sürüyordu ve adet düzenim cok uzamıştı 30 40 gün arası oluyordum

Merhaba tebrik ediyorum öncelikle aynı yastayiz ve bende 2.5 yıllık evliyim. Sürecinizden biraz bahseder misiniz? Ne kadar süredir düşünüyordunuz ve yaptığınız ekstra bir sey oldu mu?
Hoş geldin Paralel evrendeki halin miyim neyim Biz 1 yıl düşünmedik gezelim biraz diye. 2. yıl kıpır olmaya başladım bu kez de yeni iş kurmaya çalışıyordum, yoğundum olmaz dedik açıkçası. Korunma derken de Allah’a emanet bi korunuş anladın sanırım 3 ay önce inanılmaz bi çocuk isteği belirdi. Her yerde karşıma bu tarz içerikler çıkıyordu. Evren midir nedir bu dedim. Eşimle de konuştuk deneyelim dedik çünkü yaşlar da gitti gidecek :) Eylülde lh takibi yapmadan denedim. Çatlama zamanımı anlıyorum genelde ağrı ve sıvı akıntı teyidiyle. O ay tutmadı. Ekim ayında tyden takviye aldım ama ovülasyona yetişemedim. O ay da tutmadı. Kasım ayında onu kullandım, inositol ve folik bazlı bir takviye. Burda okudum yeme içmeye dikkat edin dediler, balık ıspanak yedim. Ovülasyonda kahve ağrı kesici hiçbi şey içmedim. Tuttu çok şükür. Nasibi vardı geldi. Kolaylıkla oldu diyebilirim.

Nasıl ya. Düşse farkedilmeyen bir şey mi? Benim arkadaşta var ama o hissediyor hep. Özellikle regl dönemleri. Artık yokmuş gibi hissin de mi yok gerçi regl de görmedin ki üzerine
Valla düşecegibinhic düşünmediğim.icin kontrol etmedim arkasindan bakmadım yani hiç herkesin bir olmuyor kimi hissediyor kimi hissetmiyor. Kismetimiz boyleymis dedim artık geleceği varmış.

Öyle miymiş? Bildirim mi yapacağım? Kafam uçtu şu an 14’üne fikslemişim kendimi

Valla düşecegibinhic düşünmediğim.icin kontrol etmedim arkasindan bakmadım yani hiç herkesin bir olmuyor kimi hissediyor kimi hissetmiyor. Kismetimiz boyleymis dedim artık geleceği varmış.
güldürdün
İnşallah düşmüştür o zaman dua edelim de riske yol açmasın

güldürdün
İnşallah düşmüştür o zaman dua edelim de riske yol açmasın
İnsallah canım ya beklemiyordum ama haberi alınca da hemen kanım ısındı sipaya inşallah kalmayı tercih eder

İki kızım var bir de oğlan neden olmasın

Öyle miymiş? Bildirim mi yapacağım? Kafam uçtu şu an 14’üne fikslemişim kendimi
Askim hatta ben 4 5 aylık evliyken sağlık ocağı hemşiresi aradı hamilelik var mı diye dedim ne alaka ! Dedi ki bildirmeyenler oluyor aramak durumunda kalıyoruz bize bildirilmesi gerekiyor takibe alınması için bazı işlemleri kadın doğum değil aile hekimi takip ediyor yeni düzenleme ile dedi doğru mu yalan mı bilmiyorum :) sen eğer yakınsan yarın sabah test ver bebis onlar tiroit falan da bakıyorlar esas erkenden sağlama almak için bunlar da önemli

İnsallah canım ya beklemiyordum ama haberi alınca da hemen kanım ısındı sipaya inşallah kalmayı tercih eder

İki kızım var bir de oğlan neden olmasın
Eşinin hisleri nasıl? Şokunda mı hala yoksa sevinmeye başladı mı

Yok canım dpo12’deyim. Akıntım yok. İç çamaşırım temiz. Dokunduğumda nemli beyaz renk, sıvıya yakın farkkettim o dediğin zamanda. Losyon kıvam mı ne denir ya hani
Bende de olmadı hiç akıntı düne kadar dünden beri beyaz oldu. Merak ettim sağolasın cevap için...

Yaaaa randevu alayım hemen ve aldım perşembe gününe. Çarşambada erken saat kalmamış kan falan almazlar şimdi sorun olmasın. Teşekkür ederim bilgi için.

Bende de olmadı hiç akıntı düne kadar dünden beri beyaz oldu. Merak ettim sağolasın cevap için...
Rica ederim yavrum ya ne demek. Bata kaç kaldıı

Yaaaa randevu alayım hemen ve aldım perşembe gününe. Çarşambada erken saat kalmamış kan falan almazlar şimdi sorun olmasın. Teşekkür ederim bilgi için.
İnşallah doğru ve faydalı bir bilgidir diğer hamişler ve tecrübeli olanlar da yazarsa çok iyi olur

Biliyor musun bu üstteki mesajı yazarken 4 5 aylık hamileyken yazdım yanlışlıkla inşallah Rabbim yazdırmıştır

Eş iyiyse sorun olmuyor sanırım. Yaşıtlar fıldır fıldır gezerken evlilik sorumluluğu. Bana var ya 30’umda bile zordu. Kafamda kurdum demek ki her şeyi Evliliği kendim sırtlanıcam sanıyordum. Yine de karakter olarak cesaretinizi tebrik ederim ikinizin de.

Valla benim eşim sağolsun biz de fıldır fıldır gezdik şimdi benim çocuk çocuk diye tutturmam sonucu biraz moladayizz , ben nişandan önce 3 sene sevgililik süreci yaşadım aslında çok erken buldum ruh eşimi ben genel olarak çok olgun bir yapıda değilim hep çocuk ruhluyum hatta üniversitede falan bile sıkıntı çektim eşim de benimle çocuklaştı çözdük o sorunu şimdi beraber büyüyoruz inşallah bi tane de minik civciv büyütürüz

7-9 Aralık arası normalde.
En heyecanlı kısma adım atmışsın sonucu da çok güzel olsun. Belirti de arama hiç kuzum ya kimseyle kıyas da yapma. Ne göğsüm ağrıdı, ne akıntım oldu ne yerleşme kanaması. Yalnız bu yerleşme günlerinde belki bir şey hissedilir mi. Chatgpt reglden bile hafif olur demişti. Benim kaslarım gerildi ama onu hissetmeyen var. Baksana herkes regl geçmesiyle öğreniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…