- 6 Kasım 2025
- 255
- 170
- 18
- 28
Bendede spiral vardı 15 ekimde çıkardım 5 yıldır takılıydı enfeksiyon yaptı oyüzden çıkarmıştım üstüne gebe kaldım ama hiç hissetmiyordum ben adet dönemi yada sonrasında da hissedilen birşey deilki sadece agrısı cok oluyor regl dönemi kanamayı arttırıyor bide adet düzenini bozuyor uzatıyor yada kısaltıyor benim mesela 9 gün sürüyordu ve adet düzenim cok uzamıştı 30 40 gün arası oluyordumNasıl ya. Düşse farkedilmeyen bir şey mi? Benim arkadaşta var ama o hissediyor hep. Özellikle regl dönemleri. Artık yokmuş gibi hissin de mi yok gerçi regl de görmedin ki üzerine
Hoş geldinMerhaba tebrik ediyorum öncelikleaynı yastayiz ve bende 2.5 yıllık evliyim. Sürecinizden biraz bahseder misiniz? Ne kadar süredir düşünüyordunuz ve yaptığınız ekstra bir sey oldu mu?
Valla düşecegibinhic düşünmediğim.icin kontrol etmedim arkasindan bakmadım yani hiçNasıl ya. Düşse farkedilmeyen bir şey mi? Benim arkadaşta var ama o hissediyor hep. Özellikle regl dönemleri. Artık yokmuş gibi hissin de mi yok gerçi regl de görmedin ki üzerine
Öyle miymiş? Bildirim mi yapacağım? Kafam uçtu şu an 14’üne fikslemişim kendimiAskim benim doktorum eksik ne varsa doldur dedi kardiyoloji doktoruma gebelik planladığımdan bahsettim, kendisi yani böyle ablalık yapan bir insan Allah razı olsunhatta fazla fazla dursun karnındaki bebiş senden çekecek demişti multivitamin alma demişti ama A vitamini gebelikte zararlı diye içeriğine bakarak kullanmak lazım ha bir de zaten gebe kaldığında sağlık ocağına bildirmek lazımmış onlar da gerekli testleri alıp eksikleri başlıyormuş
Valla düşecegibinhic düşünmediğim.icin kontrol etmedim arkasindan bakmadım yani hiçherkesin bir olmuyor kimi hissediyor kimi hissetmiyor. Kismetimiz boyleymis dedim artık geleceği varmış.
İnsallah canım ya beklemiyordum ama haberi alınca da hemen kanım ısındı sipaya inşallah kalmayı tercih edergüldürdün
İnşallah düşmüştür o zaman dua edelim de riske yol açmasın
Askim hatta ben 4 5 aylık evliyken sağlık ocağı hemşiresi aradı hamilelik var mı diye dedim ne alaka ! Dedi ki bildirmeyenler oluyor aramak durumunda kalıyoruz bize bildirilmesi gerekiyor takibe alınması için bazı işlemleri kadın doğum değil aile hekimi takip ediyor yeni düzenleme ile dedi doğru mu yalan mı bilmiyorum :) sen eğer yakınsan yarın sabah test ver bebis onlar tiroit falan da bakıyorlar esas erkenden sağlama almak için bunlar da önemliÖyle miymiş? Bildirim mi yapacağım? Kafam uçtu şu an 14’üne fikslemişim kendimi
Eşinin hisleri nasıl? Şokunda mı hala yoksa sevinmeye başladı mıİnsallah canım ya beklemiyordum ama haberi alınca da hemen kanım ısındı sipaya inşallah kalmayı tercih eder
İki kızım var bir de oğlan neden olmasın
Bende de olmadı hiç akıntı düne kadar dünden beri beyaz oldu. Merak ettim sağolasın cevap için...Yok canım dpo12’deyim. Akıntım yok. İç çamaşırım temiz. Dokunduğumda nemli beyaz renk, sıvıya yakın farkkettim o dediğin zamanda. Losyon kıvam mı ne denir ya hani
Yaaaa randevu alayım hemen ve aldım perşembe gününe. Çarşambada erken saat kalmamış kan falan almazlar şimdi sorun olmasın. Teşekkür ederim bilgi için.Askim hatta ben 4 5 aylık evliyken sağlık ocağı hemşiresi aradı hamilelik var mı diye dedim ne alaka ! Dedi ki bildirmeyenler oluyor aramak durumunda kalıyoruz bize bildirilmesi gerekiyor takibe alınması için bazı işlemleri kadın doğum değil aile hekimi takip ediyor yeni düzenleme ile dedi doğru mu yalan mı bilmiyorum :) sen eğer yakınsan yarın sabah test ver bebis onlar tiroit falan da bakıyorlar esas erkenden sağlama almak için bunlar da önemli
Rica ederim yavrum ya ne demek. Bata kaç kaldııBende de olmadı hiç akıntı düne kadar dünden beri beyaz oldu. Merak ettim sağolasın cevap için...
İnşallah doğru ve faydalı bir bilgidir diğer hamişler ve tecrübeli olanlar da yazarsa çok iyi olurYaaaa randevu alayım hemen ve aldım perşembe gününe. Çarşambada erken saat kalmamış kan falan almazlar şimdi sorun olmasın. Teşekkür ederim bilgi için.
Biliyor musun bu üstteki mesajı yazarken 4 5 aylık hamileyken yazdım yanlışlıkla inşallah Rabbim yazdırmıştırYaaaa randevu alayım hemen ve aldım perşembe gününe. Çarşambada erken saat kalmamış kan falan almazlar şimdi sorun olmasın. Teşekkür ederim bilgi için.
Eş iyiyse sorun olmuyor sanırım. Yaşıtlar fıldır fıldır gezerken evlilik sorumluluğu. Bana var ya 30’umda bile zordu. Kafamda kurdum demek ki her şeyiYaaa benim yakınlarım da çoğunlukla böyle maşallah size Allah sana ve evlatlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin. Ben 23 yaşımda nişan yaptım 24 de evlendim ama daha yeni evlilik olgunluğuna gelmeye başladığımı hissediyorum o yüzden ayrı bir saygı duyuyorum sizlere
Benim doktor özelde oraya gideceğim. Ama öncesinde kanı devlet hastanesinde vereceğim iki gün arayla takip yapmam gerekSüreci devlette mi takip edeceksin birkaç ay mı yoksa özelde mi ne planlıyorsun
7-9 Aralık arası normalde.Rica ederim yavrum ya ne demek. Bata kaç kaldıı
Yanlışsa da problem yok. Belki de görünmem gerekiyordur ve sen vesile olmuşsundurİnşallah doğru ve faydalı bir bilgidir diğer hamişler ve tecrübeli olanlar da yazarsa çok iyi olur
Valla benim eşim sağolsun biz de fıldır fıldır gezdik şimdi benim çocuk çocuk diye tutturmam sonucu biraz moladayizz , ben nişandan önce 3 sene sevgililik süreci yaşadım aslında çok erken buldum ruh eşimiEş iyiyse sorun olmuyor sanırım. Yaşıtlar fıldır fıldır gezerken evlilik sorumluluğu. Bana var ya 30’umda bile zordu. Kafamda kurdum demek ki her şeyiEvliliği kendim sırtlanıcam sanıyordum. Yine de karakter olarak cesaretinizi tebrik ederim ikinizin de.
O çok istiyordu zaten de ben biraz daha zaman geçsin bir iki yıl diyordum. Gönlüne göre oldu baklava dağıtıyor mahalleyeEşinin hisleri nasıl? Şokunda mı hala yoksa sevinmeye başladı mı
En heyecanlı kısma adım atmışsın sonucu da çok güzel olsun. Belirti de arama hiç kuzum ya kimseyle kıyas da yapma. Ne göğsüm ağrıdı, ne akıntım oldu ne yerleşme kanaması. Yalnız bu yerleşme günlerinde belki bir şey hissedilir mi. Chatgpt reglden bile hafif olur demişti. Benim kaslarım gerildi ama onu hissetmeyen var. Baksana herkes regl geçmesiyle öğreniyor7-9 Aralık arası normalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?