• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 1 10,0%
  • Kasım

OY: 7 70,0%
  • Aralık

OY: 2 20,0%

• Ankete Katılan
    10
Topiğin hayrlı olsun canım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız hepiniz inşaAllah. Sen bir ara pozitif görürsem denediğin geleneksel yöntemlerden bahsedeceğini söylemiştin sanki 😃 var mı öyle paylaşabileceğin bir şeyler?
Kuzum hoş geldin. Hamilelik haberinle de kalıcı olarak gel inşallah 🙏🏼 ❤️
Öncelikle forumdan çok bilgi aldım, herkesin kullandıklarını yazması doktora gitmeden benim işimi kolaylaştırdı. Pcosum yoktu am yumurtlama sağlığı için bir takviye kullandım. İçinde myo inositol, d kiro inositol ve folik asit vardı. 1 ay kullandım hala da içiyorum doktora kadar.
  • Perhiz ve sperm tazeliği ya da bayatlığı konularına baktım, yumurtlamadan 3 gün önce bayat sperm olmaması için değerlendirme yaptım, yumurtlama günleri arka arkaya değerlendirme yaptım.
  • Onun dışında 1 gebenin günlüğü sayfası vardı, kadın bir anlatımında 10 sn kuralından bahsetti, içinde beklemek olarak düşün detaylı söylemeyeyim :D
  • Değerlendirme sonrası belim havada, kaçamın altına yükselti koyup yarım saat durdum.
  • Değerlendirme sonrası sıcak duş almayın diyordu, ona dikkat ettim.
  • Çok kahve içerim, ovülasyon günleri hiç içmedim. Ispanak, balık gibi ürünleri tüketmeye çalıştım.
  • Bir de tabi Allah’ım nasip etti. Çok şükür oldu.

Efenim ben ankaradanım, 32 yasindayım(ama bence pandemideki 2 yılın sayılmaması taraftarıyim 30 oluyorum) 5 yillik evliyim😅
Yaşdaşım, fikrine katılıyorum 💯 Destekliyorum, 32 ne ara geldi anlamadım ben de. Forumda da 20’lik çıtırlar var. Yaşlı hissettim kendimi :D Tekirdağ ben de. Memnun olduk.

Cidden hadi modumuzu yakalayalımm ben Adana'da yaşıyorum 30 yaşında ve 1 yıl 2 aylık evliyim :) sizler nerede yaşıyorsunuz yaşlarınız kaç
Efenim ben de tekirdağ. Yaş 32 ve 2.5 yıllık evliyim. Cvde belirtmemiz gereken başka neler var :D Harikasın modumuzu yükselt.

Yaşdaşım, fikrine katılıyorum 💯 Destekliyorum, 32 ne ara geldi anlamadım ben de. Forumda da 20’lik çıtırlar var. Yaşlı hissettim kendimi :D Tekirdağ ben de. Memnun olduk.
Kuzum göğüslerde ağrı sızı var mı benim göğüslerde tık yok :D Hamilelikte oluyormuş sende de oldu mu? Belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin bizi bir aydınlatır mısın

Normalde donmam lazim ama bir ateşim tavan ki sorma bende kisa kollayim. Ahh adana asıl simdi güzeldir. 😍Yazın çok fenasınız
Canım senin test yapmadan önce belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin şimdi hangi belirtilerin var acabaa

Sorma sorma :) ama şimdi de sıkıntı akşam üşüyoruz gündüz yanıyoruz
Adana’nın insanları komik ve harika 😁 Gündemi sallıyorsunuz ara ara :))

Efenim ben de tekirdağ. Yaş 32 ve 2.5 yıllık evliyim. Cvde belirtmemiz gereken başka neler var :D Harikasın modumuzu yükselt.
Ne işlerle meşgulüüüz kızçelerim ben bir mühendislik firmasında çalışıyorum dün tam 10. senemdi :( ön muhasebe işi yapıyorum

Canım senin test yapmadan önce belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin şimdi hangi belirtilerin var acabaa
İlkinde 2 gün reglım gecmisti. Sonra bi tereddute dustum. Negatif cikacagini bilmemden cok emin bir sekilde test aldim yaptim. Silik cikti. Kan verdim 21 ya da 23 beta cikmisti o zaman. Bu defa da isteyerek denedigimiz icin regldan 4 gun once yaptim negatif cikti regldan 2 gun once yine yaptim silik çıktı. kanda da 63 cikti. Ama hic belirtim yok. Afedersiniz gogüslerim yumuş yumuş. Hic belirtim yok hiç.

Kuzum göğüslerde ağrı sızı var mı benim göğüslerde tık yok :D Hamilelikte oluyormuş sende de oldu mu? Belirtilerin nelerdi ne zaman test yapmaya karar verdin bizi bir aydınlatır mısın
Göğüslerim daha hamilelik testimin pozitif çıktığının farkında değil. Aynen yerinde duruyor. Arada bir sızla, süte hazırlan, rengini değiştir. Bi şey yok valla 😁
Belirtim benim reglde olan hormonal belirtileri, dpo5’te hissetmemdi. Çok abartılı değildi ve sıradandı aslında belki de belirti aradığım için dikkatimi çekti. Burda yazılan kabızlık konusu da bana uğramadı. Akıntım da yok.
Dpo7’de yerleşme belirtileri aldım ama şüphelendim. Minik hafifti.
Dpo8’de uyandım o sızı yayılmış. Hiç yaşamadığım bir durumdu ovülasyonda. Sağ kasıktan sağ bele uzanan ne kadar kas varsa hissettim. Eğilirken zorlandım, spor yapıp et kesiği olmuş gibi. Aynen tarifi o. Sevinmeye başladım. Akşam test yaptım arkasına flaş, orasına flaş, pencere onu flaş. Aradım çizgi 😁 belli belirsiz gördüm.
Dpo9’da sabah silik çıktı. O bahsettiğim sızılar azalmıştı. Başka hiçbir belirti olmadı, o yerleşme sızısı olmasa belirtim yok derdim.

İlkinde 2 gün reglım gecmisti. Sonra bi tereddute dustum. Negatif cikacagini bilmemden cok emin bir sekilde test aldim yaptim. Silik cikti. Kan verdim 21 ya da 23 beta cikmisti o zaman. Bu defa da isteyerek denedigimiz icin regldan 4 gun once yaptim negatif cikti regldan 2 gun once yine yaptim silik çıktı. kanda da 63 cikti. Ama hic belirtim yok. Afedersiniz gogüslerim yumuş yumuş. Hic belirtim yok hiç.
Al benden de o kadar 😁 (göğüs konusu)

Göğüslerim daha hamilelik testimin pozitif çıktığının farkında değil. Aynen yerinde duruyor. Arada bir sızla, süte hazırlan, rengini değiştir. Bi şey yok valla 😁
Belirtim benim reglde olan hormonal belirtileri, dpo5’te hissetmemdi. Çok abartılı değildi ve sıradandı aslında belki de belirti aradığım için dikkatimi çekti. Burda yazılan kabızlık konusu da bana uğramadı. Akıntım da yok.
Dpo7’de yerleşme belirtileri aldım ama şüphelendim. Minik hafifti.
Dpo8’de uyandım o sızı yayılmış. Hiç yaşamadığım bir durumdu ovülasyonda. Sağ kasıktan sağ bele uzanan ne kadar kas varsa hissettim. Eğilirken zorlandım, spor yapıp et kesiği olmuş gibi. Aynen tarifi o. Sevinmeye başladım. Akşam test yaptım arkasına flaş, orasına flaş, pencere onu flaş. Aradım çizgi 😁 belli belirsiz gördüm.
Dpo9’da sabah silik çıktı. O bahsettiğim sızılar azalmıştı. Başka hiçbir belirti olmadı, o yerleşme sızısı olmasa belirtim yok derdim.
Forumda herkes göğüs ağrısından bahsediyor benim adet dönemimde bile göğüs ağrım olmaz zaten küçük göğüslüyüm. O yüzden ben göğsüm ağrımayınca direkt negatif diyorum kafamda. Demek ağrısız da oluyormuş :D

Bir de hangi marka test kullandınız kızlar?

ay durun bne yazayım da hepinize umut olayım :D hahahah yaş 39 ikinci cocuk için uğraşıyorum. inşallah allah nasip ederse 40 yaşında doğurup forumda konu olmak istiyprum ahahaha (şaka şaka burası:) istanbuldayım 6.5 yıllık evliyim. 32 de evlendim 33 de doğurdum :) durup durup depar atanlardanım :D

Forumda herkes göğüs ağrısından bahsediyor benim adet dönemimde bile göğüs ağrım olmaz zaten küçük göğüslüyüm. O yüzden ben göğsüm ağrımayınca direkt negatif diyorum kafamda. Demek ağrısız da oluyormuş :D

Bir de hangi marka test kullandınız kızlar?
Predictor ve awox kullandım balım

Back
X