• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Ooo bakıyorum herkes burada toplanmış😄
Yaşım 24
6 yıllık evliyim
Yurt dışından katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Al bi çıtır daha :D 24 neresiydi hatırlamakta güçlük çekiyorum. Ne zamandır yurt dışı takılıyorsun hanımefendi

Al bi çıtır daha :D 24 neresiydi hatırlamakta güçlük çekiyorum. Ne zamandır yurt dışı takılıyorsun hanımefendi
Ahahaha estağfurullah hala çıtırsınız bir kere.
Ben türkmenim aslında türkmenistanda yaşıyorum

Ben de 27 yaşındayım 2 buçuk yıllık evliyim Bursa'dan katılıyorum yarışmaya :D

Ben 29umda cesaret edebildim evlenmeye :(
Cesaret konusu bende de bu. 4 yıllık ilişkiyi 30’da resmiyete dökebildim. Kalıcı değişikliklerde kal geliyor bana :) Korktuğun gibi oldu mu

Canım ocean mummy araştır içinde çok güzel takviyeler var gebelik için ben de şu an kullanıyorum 3. kutum benim doktorum önermişti
Ben senin takviyelerin ss’ini aldım. Eczacıya danışıp alıcam :D kaçmadı gözümden

Ahahaha estağfurullah hala çıtırsınız bir kere.
Ben türkmenim aslında türkmenistanda yaşıyorum
Öyleyiz diye umut edelim 😁 Türkmen bacım hiç duymamışım senden bu bilgiyi. Senin topikte birlikteyken :))) Ne tatlısındır sen şimdiiikk

Cesaret konusu bende de bu. 4 yıllık ilişkiyi 30’da resmiyete dökebildim. Kalıcı değişikliklerde kal geliyor bana :) Korktuğun gibi oldu mu
rekor bende 32de evlendim ki valla evliliğe karşıydım ta ki aşık olana kadarnökjnglkfgn:D:D adama aşık olunca da 1 yıl ıcınde evlendim:D

Öyleyiz diye umut edelim 😁 Türkmen bacım hiç duymamışım senden bu bilgiyi. Senin topikte birlikteyken :))) Ne tatlısındır sen şimdiiikk
Bir ara bahsetmiştim aslında görmemişsindir. Yaa teşekkür ederim utandım.
Ben şöyle biriyim:
IMG_9895.webp

Ben daha doktora gozukmeden ilk betamda kullanmaya basladim balım. Hicbir sorun sıkıntı olmaz. Metilfolat formunu al ama o daha hızlı etki ediyor.
Tamam ocean grubuna ve folatlara bakıcam. Folik formu birikme yapıp dönüşmüyor muymuş neymiş

Back
X