- 25 Ekim 2025
- 742
- 523
- 18
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öğretmenKızlar ben de öğretmenim. 27 yaşındayım. 2 senedir evliyim.![]()
29 ekimdiGözünüz aydın olsunHoş geldin
Sat neydi? Ben de çok heyecanlıyım ya.
Hoş geldinn. Senin pozitif haberini görmüştümOcean mummy 1 aydır bende kullanıyorum gebe kalan anneler ve kalmak isteyen anneler kullanıyormuş baya yorum okumuştum doktorlarda öneriyormuş ayrıca. Vitamin eksikliğim yok aslında ama gebelik istediğim için depolamakta bir zarar olmaz diye düşünüp kullanmaya başladım tavsiye ederimperşembe günü beta 13,14 ile öğrendim dün verdiğim kan sonucu 198 çıktı sağlıkla ilerler umarım hepimizin ki
27 yaşında 7 aylık evliyim![]()
Çok teşekkür ederim senin haberinede çok sevindim gerçektenHoş geldinn. Senin pozitif haberini görmüştümÇok güzel değerlerin. Rabbim esirgesin
Doktor kontrolü yaptın mı kuzum
Planlıyorduk yazmıştın :) Senin planından önce plan kuranlar var anlaşılan29 ekimdi
Ama biraz riskliyim yakın takip gerekecek çünkü spiralle hamile kaldım![]()
Planlamiyorduk yaZacaktim yanlış yazmışımPlanlıyorduk yazmıştın :) Senin planından önce plan kuranlar var anlaşılanKuzum ayıp olmazsa sat sorsam çünkü haftalardan anlamıyorum bir türlü. Doktor kontrolün var o zaman. Sağlıkla gelsin bebeğin
Değerleri hala kontrol ediyor musun? Ben daha baktırmadım açıkçası. İçimdeki ses sabırsız olma diyor. Keseyi görürsün o zaman haftaya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil zamanı.Çok teşekkür ederim senin haberinede çok sevindim gerçektenhenüz doktora gitmedim gitsemde gözükmeyeceği için 2 gün ara ile kan vermeye devam ediyorum eğer değerlerim güzel artarsa haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum gittiğimde sağlıklı mı değil mi görmek istiyorum açıkcası
Yaaaaa kaymış mı nasıl mümkün olmuş özel değilse?Planlamiyorduk yaZacaktim yanlış yazmışım![]()
Son adet tarihim 29 ekimdi 26 Kasım'da adet olmadım 30unsa test yaptım pozitif çıktı mümkün değil diye düşündugumuz için dün hemen doktora gittik keseyi gördükPlanlıyorduk yazmıştın :) Senin planından önce plan kuranlar var anlaşılanKuzum ayıp olmazsa sat sorsam çünkü haftalardan anlamıyorum bir türlü. Doktor kontrolün var o zaman. Sağlıkla gelsin bebeğin
Allah bağışlasın. Şaka gibi olay nasibi varmış dünyada demek. Test yapmadan belirti aldın mı gecikme dışında? Tecrübeli annesin his geldi mi :)Son adet tarihim 29 ekimdi 26 Kasım'da adet olmadım 30unsa test yaptım pozitif çıktı mümkün değil diye düşündugumuz için dün hemen doktora gittik keseyi gördük![]()
Özel değil canım, tabii anlatayımYaaaaa kaymış mı nasıl mümkün olmuş özel değilse?Zorla da olsa geleceğim demiş ufaklık
![]()
![]()
Perşembe cumartesi ve pazartesi kan verdim yarında kan vereceğim beta kaçtayken kese görünür bilmiyorum herkes farklı diyorDeğerleri hala kontrol ediyor musun? Ben daha baktırmadım açıkçası. İçimdeki ses sabırsız olma diyor. Keseyi görürsün o zaman haftaya. Sağlıklı olsun da hiç önemli değil zamanı.
Spiral şu anda çıkarılmalı mı peki bilmediğim için soruyorum. Sen de çok taze öğrenmişsinÖzel değil canım, tabii anlatayım
Spiralim vardı ama doktor büyük ihtimalle yer değiştirmiş ya da küçük bi ihtimalle düşmüş olabileceğini söyledi. Fark ettiğim bir şey olmadı, hiçbir belirti hissetmedim. Zaten çok nadir de olsa spiralle hamilelik olabiliyormuş. Kontrolde de spiral görünmedi, keseyi görünce de öyle anlaşıldı.
Bazen yer değiştirince koruması zayıflıyormuş, bende de öyle olmuş galiba. Şu an haftaya tekrar kontrolümüz var, netleşecek inşallah![]()
Yani işte göremedi ultrasonda spirali inşallah düşmüştür çünkü risk yaratıyor haftaya tekrar gelmdedi eğer gorebilirse onuncu haftaya kadar çıkaratacaklar valla ben de ilk defa duyuyorum böyle bir şey şaşkınım çok.Spiral şu anda çıkarılmalı mı peki bilmediğim için soruyorum. Sen de çok taze öğrenmişsin![]()
15 yasında evlendim 16 da kızımı doğurdum erken doğum olmuştu 8 ay tam dolmadan doğum yaptım16 yaşında mı evlenmiş oluyorsunuz![]()
Sat 1 Kasım bat 4 aralıkCanım öğretmenSat neydi, ben biliyorum da gelenler görsün :) Hangi süreçtesin?
![]()
Görünür ya. Haftayaymış randevun. İnşallah görünürrrPerşembe cumartesi ve pazartesi kan verdim yarında kan vereceğim beta kaçtayken kese görünür bilmiyorum herkes farklı diyor![]()