• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Eş iyiyse sorun olmuyor sanırım. Yaşıtlar fıldır fıldır gezerken evlilik sorumluluğu. Bana var ya 30’umda bile zordu. Kafamda kurdum demek ki her şeyi 😁 Evliliği kendim sırtlanıcam sanıyordum. Yine de karakter olarak cesaretinizi tebrik ederim ikinizin de. 🪷
Bana da öyle 29.5 da evlendim. Hayatımda her şey köprüden önceki son çıkış gibi 😂 bebek olursa o da öyle... akrepler öyle görebiliyor evliliği 😬

Valla benim eşim sağolsun biz de fıldır fıldır gezdik şimdi benim çocuk çocuk diye tutturmam sonucu biraz moladayizz , ben nişandan önce 3 sene sevgililik süreci yaşadım aslında çok erken buldum ruh eşimi ♥️ ben genel olarak çok olgun bir yapıda değilim hep çocuk ruhluyum hatta üniversitede falan bile sıkıntı çektim eşim de benimle çocuklaştı çözdük o sorunu şimdi beraber büyüyoruz inşallah bi tane de minik civciv büyütürüz 🥹♥️🐣
Çok güzelsiniz 💜 civcivi bekliyoruz aramıza. Aman ya bence ben de çocuğum. Eskilerin 30 yaşını da büyütmüşüm gözümde :D onlar da çocukmuş.

Bana da öyle 29.5 da evlendim. Hayatımda her şey köprüden önceki son çıkış gibi 😂 bebek olursa o da öyle... akrepler öyle görebiliyor evliliği 😬
Anamm evet keskin dönüşler aynen de böyle hissettiriyor. Senin doğum ene zaman

Çok güzelsiniz 💜 civcivi bekliyoruz aramıza. Aman ya bence ben de çocuğum. Eskilerin 30 yaşını da büyütmüşüm gözümde :D onlar da çocukmuş.
O duygu 40 a girince de değişmiyor 🥰 acaba anne olup çocuk büyütünce değişiyor mu? amanbocegi amanbocegi değişti mi sende yoksa sen de hiç büyümeyenlerden misin 😊

Yanlışsa da problem yok. Belki de görünmem gerekiyordur ve sen vesile olmuşsundur 💜
C civcivella24 civciv hanım dogru söylüyor. Ay nasıl hoşuma gitti civciv hanım demek😅 Ben de önce haftanede doktora gözüktükten sonra uğrayacağım sağlık ocağına. Hamileliği bildirme nedeni bu aşılar falan olduğunda hatırlatıp çağırıyorlar balım. Takip ediyorlar.

C civcivella24 civciv hanım dogru söylüyor. Ay nasıl hoşuma gitti civciv hanım demek😅 Ben de önce haftanede doktora gözüktükten sonra uğrayacağım sağlık ocağına. Hamileliği bildirme nedeni bu aşılar falan olduğunda hatırlatıp çağırıyorlar balım. Takip ediyorlar.
Ay teşekkür ederim Millian hanımcım 🥰 bana bi dua eder misiniz bebek civciv çok bekletmesin diye 🐣

Eveeeet hepimiz dev bebişleriz aslında 💃
Ya benim bir korkum da ne biliyor musun acaba layık olabilecek miyim evladıma. Ne bileyim yaş geçince kafa kaldırmaz diyorlar ya öyle bi şey olursa çok üzülürüm :D

Ya benim bir korkum da ne biliyor musun acaba layık olabilecek miyim evladıma. Ne bileyim yaş geçince kafa kaldırmaz diyorlar ya öyle bi şey olursa çok üzülürüm :D
Ayyy ben buna assslaa katılmıyorum şekerim yaş geçince artan sorumluklar varsa diğer çocuklar süreci zorluyor sabrın çok dağılıyor ki bunu da çok güzel yönetenler var, ben 2 3 hafta önce görümcemin yanındaydım 4. Bebeğini kucağına aldı hala sabırlı hala sevgi dolu ve her bebeğine de sevgi verebiliyor eminim sen de dünyanın hem en tatlı hem en ilgili annesi olursun asla böyle şeyler düşünmee 🌸

Tamam kuzum bana da kalsa doğumdan sonra bildiririm herhalde. Böyle düşünmemiştim hiç. Hatta bir arkadaşım dedi ki geçen, hamileliğini özelde takip ediyor ve devllette işi olmuş ama devlette kaydı olmadığı için sorun olmuş. Daha neler neler. Her yere bildiriye gidiyorum :D

Tamam kuzum bana da kalsa doğumdan sonra bildiririm herhalde. Böyle düşünmemiştim hiç. Hatta bir arkadaşım dedi ki geçen, hamileliğini özelde takip ediyor ve devllette işi olmuş ama devlette kaydı olmadığı için sorun olmuş. Daha neler neler. Her yere bildiriye gidiyorum :D
Evet evet özelde olanlarında devlet kayit açtırması gerekebiliyormuş. Ne olur ne olmaz bazı testler özelde pahalı. Devlette de kayıt olması iyi😅

Ayyy ben buna assslaa katılmıyorum şekerim yaş geçince artan sorumluklar varsa diğer çocuklar süreci zorluyor sabrın çok dağılıyor ki bunu da çok güzel yönetenler var, ben 2 3 hafta önce görümcemin yanındaydım 4. Bebeğini kucağına aldı hala sabırlı hala sevgi dolu ve her bebeğine de sevgi verebiliyor eminim sen de dünyanın hem en tatlı hem en ilgili annesi olursun asla böyle şeyler düşünmee 🌸
İnşallah civciv hanım M millian bana da bulaştı :D Sağlıklı beslenmek, fit olmak ona enerjimi verebilmek istiyorum. İnşallah başarabilirim. Hormonlar lohusa falan derken salmayalım kendimizi.

Evet evet özelde olanlarında devlet kayit açtırması gerekebiliyormuş. Ne olur ne olmaz bazı testler özelde pahalı. Devlette de kayıt olması iyi😅
Herkesin nasibi, sınavı farklıdır tabi ama kuzenimin eşi hamileydi ve devlette yürütüyordu takibi. Bi gün demiş bir de özele gideyim.. meğer çocuk yüzde bilmem kaç sağlıksızmış. Aldılar çocuğunu. Çok şükür yakın zamanda yine anne baba oldular ama ilk sınavları zordu. Başlarından mı atıyorlar, cihaz mı kötü anlamıyorum ki.

İnşallah civciv hanım M millian bana da bulaştı :D Sağlıklı beslenmek, fit olmak ona enerjimi verebilmek istiyorum. İnşallah başarabilirim. Hormonlar lohusa falan derken salmayalım kendimizi.
Aynen. Hamurdan uzak durmaya çalışalım. Proteine dikkat edelim. Yürüyüş yapalım. Nasıl baslarsak öyle gider diyip güzel başlayalım her şeye 😍

Aynen. Hamurdan uzak durmaya çalışalım. Proteine dikkat edelim. Yürüyüş yapalım. Nasıl baslarsak öyle gider diyip güzel başlayalım her şeye 😍
Hamura ekmek dahil mi :D benim anlamazdan geliş

En heyecanlı kısma adım atmışsın sonucu da çok güzel olsun. Belirti de arama hiç kuzum ya kimseyle kıyas da yapma. Ne göğsüm ağrıdı, ne akıntım oldu ne yerleşme kanaması. Yalnız bu yerleşme günlerinde belki bir şey hissedilir mi. Chatgpt reglden bile hafif olur demişti. Benim kaslarım gerildi ama onu hissetmeyen var. Baksana herkes regl geçmesiyle öğreniyor
Benim de sağ kasıkta oluyor canım genelde gerilme batma orda bir çakıl taşı var gibi

Back
X