• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Böyle de kal. En çok sevindiğim şey artık bebek kıyafetlerini uzaktan bakmak değil onları alabiliyor olmak :)) bu kadar mı güzel olur bebek ürünleri. Küçülsek de giysek dedirtiyor hepsii. Dalin alacağım için de çok mutluyum. Muhtemelen parkta çocuğumu sallarken kendim de bir yerde sallanıyor olurum. Hiç 30 yaş hareketi mi bu bunlar
Evet o hep oluyor çocuk büyüyor yeniden insan heves ediyor özlüyor hamileliği küçük bebeği 🥰
Ben hala sallanıyorum salıncakta denk gelince çocuklarla telefondan oyun oynuyorum dısarıda yürüyüşe çıkıyoruz hamile kalmadan önce yürüyüşte bazen koşuyordum cok eğlenceli buyumemek cok daha güzel olgun olmak cok zor bence 😂 aman genciz daha ne olmuş sanki 😂

Hep hareket full hareket :D enerjine de hayran kaldım. ben doğurana kadar iyi değerlendireyim o zaman süreyi. Stokta ne kadar nazım niyazım varsa çıkarayım piyasaya.
Öyle mecbur naz yapamıyorum çoluk çocuk olunca sorumluluk fazla 😂 kendi kendime nazlanıyorum genelde 😂 bencede cok iyi keyfini çıkar sonuna kadar 😂 oh miss 😂

Kuzum ben de aslında deneyimlemediğim için arkadaşlarımdan bildiklerimi anlatıyorum. Şimdi tarama testleri oluyormuş. Bu bebekte bazı nasıl diyim sıkıntilar icin down sendromu falan. Ama bazen bu testlerde dogruluk orani az olabiliyormuş. Yani testi temiz çıkıp sonradan sorun gözuken ya da testte risk yüksek çıkıp gayet saglıklı cocuk sahip olan. Bu bahsettigim fetal dna testi bu tarama testlerinden daha doğru sonuç veriyormus %99 oranında. O yuzden arkadaşıma doktor tarama hiç yaptirma aklin bulanmasın direkt fetal dna yaptır demisti. Özelde yapılıyor mu bilmiyorum. Belki belli bir ucret karsiliginda yapiliyordur. Hastaneden hastaneye degisiyordur belki. Ama sadece bu genetik sorunlar ile ilgilenen bir laba gondermelerini istemisti doktoru.
Anladım canım sen yine de ismini falan öğren müsait olduğunda, lazım olursa en azından o telaşla aramayalım. Önemli bir testmiş

Evet o hep oluyor çocuk büyüyor yeniden insan heves ediyor özlüyor hamileliği küçük bebeği 🥰
Ben hala sallanıyorum salıncakta denk gelince çocuklarla telefondan oyun oynuyorum dısarıda yürüyüşe çıkıyoruz hamile kalmadan önce yürüyüşte bazen koşuyordum cok eğlenceli buyumemek cok daha güzel olgun olmak cok zor bence 😂 aman genciz daha ne olmuş sanki 😂
Aynenn öyle 😁 Peki hamilelik haberini nasıl söyledin eşine?

Anladım canım sen yine de ismini falan öğren müsait olduğunda, lazım olursa en azından o telaşla aramayalım. Önemli bir testmiş
Adını dogru hatırlamısım. Ankara intergen genetik hastaliklari arastirma merkezi. Sehir disindanda numune alıyorlarmiş. Bu testler 2 haftaya ön sonuç çıkıyor bir 2 hafta sonrada net sonuç. 10.haftadan itibaren baktırılabiliyormuş. Tabi daha çok var ama aklımızda bulunsun

Öyle mecbur naz yapamıyorum çoluk çocuk olunca sorumluluk fazla 😂 kendi kendime nazlanıyorum genelde 😂 bencede cok iyi keyfini çıkar sonuna kadar 😂 oh miss 😂
Hürrem Sultan repliği var ya ‘gebeyim ben gebe’

Adını dogru hatırlamısım. Ankara intergen genetik hastaliklari arastirma merkezi. Sehir disindanda numune alıyorlarmiş. Bu testler 2 haftaya ön sonuç çıkıyor bir 2 hafta sonrada net sonuç. 10.haftadan itibaren baktırılabiliyormuş. Tabi daha çok var ama aklımızda bulunsun
Tamam canım çok teşekkür ederim emeklerin için 🤗 Sen nasıl söyledin hamileliği eşine?

Tamam canım çok teşekkür ederim emeklerin için 🤗 Sen nasıl söyledin hamileliği eşine?
Eşim ilk kez şehir dışına calısmaya gidecekti 4 günluk gitmeden bana dedi ki" ben gelene kadar test yapma bitlikte yapcaz tamam mi" ben de tamam tamam beklicem seni dedim. sabah 7.00de yolladım. Ucaktan indi falan. Eczane 9.00da acildi dayanamadim test aldim. Hemen yaptim. Fotograf yolladim 😅 hemen aradı çok sevindi falan ama şey dedi durdu bari 1 gün sabretseydin ona da çok guldu😂 annemde yanimdaydi fiti fiti eczaneye giderken adami daha yeni yolladın az sabredeydin diye azarlamisti😅

Hoş geldin 🤗 Paralel evrendeki halin miyim neyim :D Biz 1 yıl düşünmedik gezelim biraz diye. 2. yıl kıpır olmaya başladım bu kez de yeni iş kurmaya çalışıyordum, yoğundum olmaz dedik açıkçası. Korunma derken de Allah’a emanet bi korunuş anladın sanırım :D 3 ay önce inanılmaz bi çocuk isteği belirdi. Her yerde karşıma bu tarz içerikler çıkıyordu. Evren midir nedir bu dedim. Eşimle de konuştuk deneyelim dedik çünkü yaşlar da gitti gidecek :) Eylülde lh takibi yapmadan denedim. Çatlama zamanımı anlıyorum genelde ağrı ve sıvı akıntı teyidiyle. O ay tutmadı. Ekim ayında tyden takviye aldım ama ovülasyona yetişemedim. O ay da tutmadı. Kasım ayında onu kullandım, inositol ve folik bazlı bir takviye. Burda okudum yeme içmeye dikkat edin dediler, balık ıspanak yedim. Ovülasyonda kahve ağrı kesici hiçbi şey içmedim. Tuttu çok şükür. Nasibi vardı geldi. Kolaylıkla oldu diyebilirim.
🥰🤗Ah ne güzel anlatmışsın 💕 inşallah sağlıkla da alirsinn bebisini kucağına 🪬 teşekkür ediyorum cevabin icin 🪻

🥰🤗Ah ne güzel anlatmışsın 💕 inşallah sağlıkla da alirsinn bebisini kucağına 🪬 teşekkür ediyorum cevabin icin 🪻
Rica ederim inşallah sen de güzel haberini en yakın zamanda alırsın 🪷 🤗

Eşim ilk kez şehir dışına calısmaya gidecekti 4 günluk gitmeden bana dedi ki" ben gelene kadar test yapma bitlikte yapcaz tamam mi" ben de tamam tamam beklicem seni dedim. sabah 7.00de yolladım. Ucaktan indi falan. Eczane 9.00da acildi dayanamadim test aldim. Hemen yaptim. Fotograf yolladim 😅 hemen aradı çok sevindi falan ama şey dedi durdu bari 1 gün sabretseydin ona da çok guldu😂 annemde yanimdaydi fiti fiti eczaneye giderken adami daha yeni yolladın az sabredeydin diye azarlamisti😅
:D bari gelişini bekleseydin hazır testinle. Ama çok huzurlu çalışmıştır, aklı hep sende kalmıştır. Ya millian :)))

:D bari gelişini bekleseydin hazır testinle. Ama çok huzurlu çalışmıştır, aklı hep sende kalmıştır. Ya millian :)))
Yapcak bir sey yok .ben merakli bir insanim ve maalesef ki sunu su zamanda yapicam tamam mi denildiginde dayanma sürem kısalıyor. Demese belki dururdum😅

Yapcak bir sey yok .ben merakli bir insanim ve maalesef ki sunu su zamanda yapicam tamam mi denildiginde dayanma sürem kısalıyor. Demese belki dururdum😅
Uf çok tatlısınız :D Benim eşim de tüm sürece hakim. Bilmiyorum sürpriz nasıl yaparım. Bir şey istiyorum ama neyy

Uf çok tatlısınız :D Benim eşim de tüm sürece hakim. Bilmiyorum sürpriz nasıl yaparım. Bir şey istiyorum ama neyy
Burada biri bir kutunun içine bebis kıyafeti koyup pozitif testi üstüne koymuştu içim gitmişti ona 🥹 maşallah çok tatlıydı 🧿

Buna benzer bir fotografını çek eşinin çaktırmadan. Daha sonra mutfakla ya da başka bir şeyle uğraşırken " hayatım hayatım sana ne göstercektim simdi elim ıslak , telefonumu alsana bi , son fotoğrafa bir bakar misin ben çok güldüm" de. fotografı gorsün. Aklımızda dursun bu 1.

Eklentiler

• 1000031541.webp
    1000031541.webp
    19 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000031537.webp
    1000031537.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 19
Bu tarz kutular da belki fikir olur. Bunlar da dursun bir kenarda.

Eklentiler

• 1000031539.webp
    1000031539.webp
    38 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000031540.webp
    1000031540.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000031538.webp
    1000031538.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 19
Ay ne güzel eşlerinize süpriz yapacaksınız 🥹 benim ki her sürece hakim bence sen hamilesin diye başımın etini yedi gittim kan verdim de öyle öğrendim 😅 şimdi de göbeğimi sevip duruyor ama kilo olduğunu anlatamıyorum 😂😂

Back
X