Ama ben hep margarita yiyorumPizzada sebze var en azından öyle deme sucuk da varsa oh protein :)) sağlıklı sayılmaz mı zorlasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben hep margarita yiyorumPizzada sebze var en azından öyle deme sucuk da varsa oh protein :)) sağlıklı sayılmaz mı zorlasak
Bir başka çocuk ruhlu dahaYapcak bir sey yok .ben merakli bir insanim ve maalesef ki sunu su zamanda yapicam tamam mi denildiginde dayanma sürem kısalıyor. Demese belki dururdum![]()
Çok şükürBir başka çocuk ruhlu daha![]()
Çocuk ruhlu olmak iyidir yaValla benim eşim sağolsun biz de fıldır fıldır gezdik şimdi benim çocuk çocuk diye tutturmam sonucu biraz moladayizz , ben nişandan önce 3 sene sevgililik süreci yaşadım aslında çok erken buldum ruh eşimiben genel olarak çok olgun bir yapıda değilim hep çocuk ruhluyum hatta üniversitede falan bile sıkıntı çektim eşim de benimle çocuklaştı çözdük o sorunu şimdi beraber büyüyoruz inşallah bi tane de minik civciv büyütürüz
![]()
Ne güzel çocuklarınız çok şanslı o zamanÇocuk ruhlu olmak iyidir yagüzel vakit geçirir bebiş
ben de öyleyim çocuklarımla çocuk oluyorum hala pek değişmiyor insan
![]()
Benim öyle bir ağrım var birde regl günüm bugün yada yarın sanki regl olucakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımdaKızlar çok yürüyünce yorulunca kasığınızda ağrı oluyor mu tek taraflı falan
Bence sınavına hazırlanmaya devam et canım. Onu bırakır ve gebeliğe hazırlanırsan öncelikle hemen olacak garantisi yok. Sonra çalışmayı da bıraktığın için gebe kalamamak aşırı stres yapmaya başlayacak. Ne sınavı kazanmanın ne gebeliği elde etmenin garantisi yok. Bence ikisine de çalış. Gebe kalır da doğurur isen gider girersin sınavına ne olacak 3 saat. Sütünü sağarsın babası ya da varsa bir yakını verir. Sınava bebek engel değil . Hele bir de gebelik olur hem de rahat bir gebelik olursa miss sınava da rahat rahat hazırlanırsın bebişinleArkadaşlarım merhaba bende burda olmam istiyorum ama size danışmam yazım son adet tarihim 19 kasım bu ay hamile kalırsam dogum agustosun sonu görünüyor ve kpss 6 eylül ve çalışıyorum boşa gitsinde istemiyorum bi bişey diyin bana bu ay korunsümmı bir yıldır olmuyo şada korunmasam yeni dogum yapıp sınava girer varmıdır d hallerde üf doğmamış bebege don biçmek gibi ama düşünüyorum mecbur
İnşaAllah kocan haklıdırBenim öyle bir ağrım var birde regl günüm bugün yada yarın sanki regl olucakmışım gibi bir ağrı var kasıklarımda
Çok iyiiBuna benzer bir fotografını çek eşinin çaktırmadan. Daha sonra mutfakla ya da başka bir şeyle uğraşırken " hayatım hayatım sana ne göstercektim simdi elim ıslak , telefonumu alsana bi , son fotoğrafa bir bakar misin ben çok güldüm" de. fotografı gorsün. Aklımızda dursun bu 1.
AminnEee ne demişler “kasımda aşk başkadır”Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah herkes o güzel haberi alsın
![]()
Evet canım, aynen öyleyim. Yürürken eğilirken, dönerken çekilme, ağrı gibi. Hamileler karın altını tutar ya istemsiz öyle elimi koyasım geliyor. Az önce bir şeye sinirlendim, azcık üzüldüm rahim kısmımın gerildiğini hissettim çok tuhaftı. Beynim artık oralar gibi.Kızlar çok yürüyünce yorulunca kasığınızda ağrı oluyor mu tek taraflı falan
Yavrum kpssni çalış, korun. İstek güzel ama sabırsız olma. Meslek de çok önemliArkadaşlarım merhaba bende burda olmam istiyorum ama size danışmam yazım son adet tarihim 19 kasım bu ay hamile kalırsam dogum agustosun sonu görünüyor ve kpss 6 eylül ve çalışıyorum boşa gitsinde istemiyorum bi bişey diyin bana bu ay korunsümmı bir yıldır olmuyo şada korunmasam yeni dogum yapıp sınava girer varmıdır d hallerde üf doğmamış bebege don biçmek gibi ama düşünüyorum mecbur
Artık öyle kızmak, sinirlenmek, üzülmek hakkın yok cancağzım. Ne zaman öyle duygulara girersen elini oraya koyup minik canından özür dile ve ona hep güzel duygularını göndermeye çalışıverEvet canım, aynen öyleyim. Yürürken eğilirken, dönerken çekilme, ağrı gibi. Hamileler karın altını tutar ya istemsiz öyle elimi koyasım geliyor. Az önce bir şeye sinirlendim, azcık üzüldüm rahim kısmımın gerildiğini hissettim çok tuhaftı. Beynim artık oralar gibi.
Yok ya ben cok hareketli bir insanim:) ama cocuktan sonra gic birsey eskisi hibi olmuyorjdjdjdjsjdjdO duygu 40 a girince de değişmiyoracaba anne olup çocuk büyütünce değişiyor mu?
amanbocegi değişti mi sende yoksa sen de hiç büyümeyenlerden misin
![]()
Nasıl oluyorYok ya ben cok hareketli bir insanim:) ama cocuktan sonra gic birsey eskisi hibi olmuyorjdjdjdjsjdjd
Sancılarımdan ve hassas duygu durumumdan şüphelendi. Test yaptığı biliyor yalnız silik olunca pozitif değil diye biliyor. Bugün öyle dedim onaAaa hala bilmiyor mu. Nerde şuan. Dur fikir düsünücem![]()
Çok güzel ya. İşyerine yollasam bi deBurada biri bir kutunun içine bebis kıyafeti koyup pozitif testi üstüne koymuştu içim gitmişti onamaşallah çok tatlıydı
![]()