• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 2 16,7%
  • Kasım

OY: 8 66,7%
  • Aralık

OY: 2 16,7%

• Ankete Katılan
    12
Valla benim eşim sağolsun biz de fıldır fıldır gezdik şimdi benim çocuk çocuk diye tutturmam sonucu biraz moladayizz , ben nişandan önce 3 sene sevgililik süreci yaşadım aslında çok erken buldum ruh eşimi ♥️ ben genel olarak çok olgun bir yapıda değilim hep çocuk ruhluyum hatta üniversitede falan bile sıkıntı çektim eşim de benimle çocuklaştı çözdük o sorunu şimdi beraber büyüyoruz inşallah bi tane de minik civciv büyütürüz 🥹♥️🐣
Çocuk ruhlu olmak iyidir ya ❤️ güzel vakit geçirir bebiş 🥰 ben de öyleyim çocuklarımla çocuk oluyorum hala pek değişmiyor insan 😂

Arkadaşlarım merhaba bende burda olmam istiyorum ama size danışmam yazım son adet tarihim 19 kasım bu ay hamile kalırsam dogum agustosun sonu görünüyor ve kpss 6 eylül ve çalışıyorum boşa gitsinde istemiyorum bi bişey diyin bana bu ay korunsümmı bir yıldır olmuyo şada korunmasam yeni dogum yapıp sınava girer varmıdır d hallerde üf doğmamış bebege don biçmek gibi ama düşünüyorum mecbur

Arkadaşlarım merhaba bende burda olmam istiyorum ama size danışmam yazım son adet tarihim 19 kasım bu ay hamile kalırsam dogum agustosun sonu görünüyor ve kpss 6 eylül ve çalışıyorum boşa gitsinde istemiyorum bi bişey diyin bana bu ay korunsümmı bir yıldır olmuyo şada korunmasam yeni dogum yapıp sınava girer varmıdır d hallerde üf doğmamış bebege don biçmek gibi ama düşünüyorum mecbur
Bence sınavına hazırlanmaya devam et canım. Onu bırakır ve gebeliğe hazırlanırsan öncelikle hemen olacak garantisi yok. Sonra çalışmayı da bıraktığın için gebe kalamamak aşırı stres yapmaya başlayacak. Ne sınavı kazanmanın ne gebeliği elde etmenin garantisi yok. Bence ikisine de çalış. Gebe kalır da doğurur isen gider girersin sınavına ne olacak 3 saat. Sütünü sağarsın babası ya da varsa bir yakını verir. Sınava bebek engel değil . Hele bir de gebelik olur hem de rahat bir gebelik olursa miss sınava da rahat rahat hazırlanırsın bebişinle 😃 hiçbir şeyi ertelememeni kuvvetle salık veririm.
Burda bebek fikri yüzünden hayatı erteleyenlerin pişmanlıklarını okudum. Hayat öyle planla yürümüyor zaten. Hem bebişe hem kpss ye asıl derim ❤️

Buna benzer bir fotografını çek eşinin çaktırmadan. Daha sonra mutfakla ya da başka bir şeyle uğraşırken " hayatım hayatım sana ne göstercektim simdi elim ıslak , telefonumu alsana bi , son fotoğrafa bir bakar misin ben çok güldüm" de. fotografı gorsün. Aklımızda dursun bu 1.
Çok iyii 😁😁

Kızlar çok yürüyünce yorulunca kasığınızda ağrı oluyor mu tek taraflı falan
Evet canım, aynen öyleyim. Yürürken eğilirken, dönerken çekilme, ağrı gibi. Hamileler karın altını tutar ya istemsiz öyle elimi koyasım geliyor. Az önce bir şeye sinirlendim, azcık üzüldüm rahim kısmımın gerildiğini hissettim çok tuhaftı. Beynim artık oralar gibi.

Yavrum kpssni çalış, korun. İstek güzel ama sabırsız olma. Meslek de çok önemli

Evet canım, aynen öyleyim. Yürürken eğilirken, dönerken çekilme, ağrı gibi. Hamileler karın altını tutar ya istemsiz öyle elimi koyasım geliyor. Az önce bir şeye sinirlendim, azcık üzüldüm rahim kısmımın gerildiğini hissettim çok tuhaftı. Beynim artık oralar gibi.
Artık öyle kızmak, sinirlenmek, üzülmek hakkın yok cancağzım. Ne zaman öyle duygulara girersen elini oraya koyup minik canından özür dile ve ona hep güzel duygularını göndermeye çalışıver 💕

Aaa hala bilmiyor mu. Nerde şuan. Dur fikir düsünücem 😍
Sancılarımdan ve hassas duygu durumumdan şüphelendi. Test yaptığı biliyor yalnız silik olunca pozitif değil diye biliyor. Bugün öyle dedim ona :D Ahaa çift çizgi dediği anda, ama kopkoyu olması lazım o yüzden bakıyorum sürekli dedim :/ Bakıcam ya abartı olmayan illa ki hoş bir şey vardır

Burada biri bir kutunun içine bebis kıyafeti koyup pozitif testi üstüne koymuştu içim gitmişti ona 🥹 maşallah çok tatlıydı 🧿
Çok güzel ya. İşyerine yollasam bi de :D Allahh ne yapar acaba

Back
X